Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Üveg oldalpanel forró a videókártyánál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzlobiG #9992 üzenetére
Van egy szerelőm, akivel cseréltetem a fékeket, de ő teljesen feketén csinál mindent a rendes munkája mellett, se pecsét, se semmi, hozzá vihetem az alkatrészt. Ez esetben csak az anyagköltségen fogok vagy ~60k forintot, munkadíjjal ez inkább ~80k.
Olaj- és szűrők cseréjére legutóbb a KwikFitbe vittem, ők viszont hozott anyaggal nem dolgoznak. De így legalább valamennyire hivatalos marad a szervizkönyvem, ami eladásnál jól jöhet. ~40k forintra jön ki a művelet munkadíjjal együtt, a szerelőmnél ez ~25k lenne.Első autóm, 53.000 kilométerrel, még naiv vagyok, de meggyőzhettek, hogy ezt a plusz pénzt, amit ráköltök, soha nem fogja nekem senki megfizetni eladásnál 2-3 év múlva.
Minden számlát elteszek, fogyasztást és minden kiadást precízen vezetek Spritmonitoron, hátha valaki egyszer majd értékeli..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Üveg oldalpanel forró a videókártyánál
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ettől szaggatnak a játékok! - Tech Percek #1
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest