Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Asztrofotózás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
Sziasztok!
Milyen kiegyenlítő tartályt érdemes venni az MK1-es fókuszra?
Konkrétan azt szeretném tudni, hogy a gyári bontott a jobb választás, vagy az utángyártott új? Azért kérdezem, mert 5 éven belül a második utángyártott ment tönkre. 16 éves volt az autó, akkor adta meg magát az eredeti, apró, pontszerű lyukak jelentek meg a felső részén. Arra azt mondtam, hogy rendben van, mert műanyag és elöregedett, köszönöm, hogy eddig bírta.
Vettem egy utángyártottat, olasz volt, úgy rémlik. 2 év után az alján hajszálrepedések jelentek meg. Nem örültem neki, de úgy voltam vele, hogy akkor olaszt ne.
Lecseréltem egy szintén utángyártott lengyelre, mert akkor éppen az volt elérhető, ami nem volt olasz. Ez valahol alul ereszt, de se én, se a szerelő nem találta a helyét. Viszont egyértelműen onnan szivárog...
Tehát cserélem. Csak mire?
Anno off topik autóval (Opec Vectra) jártam úgy, hogy a féklámpa kapcsoló megadta magát, és 4 darabot raktam bele, mire végül a negyedik már hajlandó is volt működni 2 hétnél tovább. Rendkívül bosszantó volt és veszélyes történet volt. Amikor a harmadik után megállt mellettem egy autós, hogy szóljon, nem világít a féklámpám, már vörösödött a fejem.
Most ezt szeretném elkerülni, de ha az van, hogy 2-3 évente ezt le kell cserélnem, mert ilyen a minőség ebben a témában, akkor elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest