Hirdetés
- A BIOS frissítését javasolja a nem bootoló rendszereknél az AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morales72
csendes tag
Sziasztok!
Milyen kiegyenlítő tartályt érdemes venni az MK1-es fókuszra?
Konkrétan azt szeretném tudni, hogy a gyári bontott a jobb választás, vagy az utángyártott új? Azért kérdezem, mert 5 éven belül a második utángyártott ment tönkre. 16 éves volt az autó, akkor adta meg magát az eredeti, apró, pontszerű lyukak jelentek meg a felső részén. Arra azt mondtam, hogy rendben van, mert műanyag és elöregedett, köszönöm, hogy eddig bírta.
Vettem egy utángyártottat, olasz volt, úgy rémlik. 2 év után az alján hajszálrepedések jelentek meg. Nem örültem neki, de úgy voltam vele, hogy akkor olaszt ne.
Lecseréltem egy szintén utángyártott lengyelre, mert akkor éppen az volt elérhető, ami nem volt olasz. Ez valahol alul ereszt, de se én, se a szerelő nem találta a helyét. Viszont egyértelműen onnan szivárog...
Tehát cserélem. Csak mire?
Anno off topik autóval (Opec Vectra) jártam úgy, hogy a féklámpa kapcsoló megadta magát, és 4 darabot raktam bele, mire végül a negyedik már hajlandó is volt működni 2 hétnél tovább. Rendkívül bosszantó volt és veszélyes történet volt. Amikor a harmadik után megállt mellettem egy autós, hogy szóljon, nem világít a féklámpám, már vörösödött a fejem.
Most ezt szeretném elkerülni, de ha az van, hogy 2-3 évente ezt le kell cserélnem, mert ilyen a minőség ebben a témában, akkor elfogadom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest