-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #52481 üzenetére
Oh, köszi a tippet!
Nálam is intenzív a kasztniremegés fékezés közben, amikor már kinyomom a kuplungot. A fékrásegítés is elektromos? Én is észrevettem, hogy az elektromos rendszer terheléséhez (is) van köze, mert pl ablakemelő megnyomásánál is leesik a fordulat. Sőt, a sima ventilátor bekapcsolásánál is.
Lehet új akksit meg kéne próbálni. Télen már volt vele gond, de az inkább a több hetes állás miatt, az normális. Mert egyébként mindig pöccre indul az autó.
Másik probléma lehet a motortartó bak, mert (normál, nem beesett) alapjáraton is szemmel láthatóan remeg a kormány, bal tükör. A váltó mondjuk egyáltalán nem. De a lényeg, hogy ez jelentősen felerősíti a problémát, ami lehet új korában is jelen volt, csak most az elhasználódott bakok miatt jobban átmegy a kasztnira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black & Decker töltőt keresek
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest