Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
mikrofon #42472 üzenetére
Lehet beszerelni a fenti képen látható méretezési szabályokra való tekintettel, illetve olyan elektromos bekötéssel ami az elvárt (tompítotttal, reflektorral és helyzetjelzővel együtt sem világíthat, ezt vizsgán ellenőrzik is).
Én vettem Osram ködlámpával egybeépített DRLt, minimális villamos munkával teljesen megfelel minden szabálynak, és mivel automata fényszóróm van, ezért gyakorlatilag soha nem kell a kapcsolóhoz nyúlnom, megoldja magától. Ritka kivételek persze vannak: olyan fényviszonyok, hogy a tompított még nem kapcsol, de hátsó lámpára szükség lenne szerintem - de ahogy a közlekedő tömeget nézem, ezzel valószínűleg egyedül vagyok, aki ad erre...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest