Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Google Chromecast topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Ford topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
SG3rg0 #14717 üzenetére
(#14717) zerge861
"Nyíregyházán Veress autókárpit."
Jó cég lehet, de ezt a béna honlapot...
(#14730) Pardise
Köszi, engem minden érdekel vele kapcsolatban.
"Többen mondták bent a munkahelyen meg a baráti körben is, hogy 1.5 ecoboost 165 lóval nagyon kevés akkora autóhoz"
Ez csak fotelből okoskodás. Kellően nyomatékos és tisztességesen is megy.
"Olvastam neten, hogy ezek az ecoboost motorok 200-250 ezer km-re van kitalálva, utána meghalnak."
Dehogy halnak.
240 ezer kilométert kell a Ford motoroknak minden körülmények között kibírniuk. Például akkor is, ha a sarkkörön laksz és csak rövid távokat mész a kocsival. Más gyártóknál is hasonló kilométerszámra vannak felkészítve a kocsik. de ennek átlagos használat mellett a többszörösére lehet számítani. A kiterjesztett garancia eleve 250 ezer kilométerre szól.
Járatni pedig szerintem az elején mindenképpen érdemes egy fél percet, hogy mindenhova eljusson az olaj. Leállításkor ezek szerint nem kell? Valószínűleg tovább keringeti a rendszer az olajat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest