Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Jimbo75 #1941 üzenetére
DLC
Shaolin az lesz már látom előremég Nuxia-ra vagyok nagyon kíváncsi.. kettőjük közt fogok dönteni melyiket maineljem szerintem.. a heavy hőstől nem várok sokat, ez a "all attack-zone attack +sok stamina" formula nekem már így látatlanba is taszító
de lehet hogy gankgod lesz így belegondolva.. meglátjuk.
Jelenlegi hősök közül...
Nem mindegy hogy duel vagy 4v4 dom a kérdés, mert a hero feat-ek is közbe szólnak.Magasabb szinten az összes assassin halál, legyen az orochi vagy beserker mondjuk de gladiator se panaszkodhat
a simák közül jó feat-ekkel Kensei eléggé OP a rework óta, de Conq se rossz csak unalmas a kitje...
Persze vannak olyanok akik gyengébbnek számító karakterekkel is aprítanak, pl Nobushi vagy Hlander de ezek az emberek ált. 1-2 combót abuse-olnak egész végig, mondom ezt úgy hogy én most Cent vagyok
(de csak mert cool, amúgy neki is csak kb. csak 1 comboja van
heavy-jab-leap)
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Hyundai, Kia topik
- Linux kezdőknek
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest