- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Megágyazott az egyik exascale rendszerének Németország
- Kvantumpontos OLED óriással bővült az INNOCN gaming kijelzőinek kínálata
- 2 TB-osra hízott a Team Group egyik strapabíró memóriakártyája
- Jóval kevesebbet költ a modern gyáraira idén a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz Jimbo75 #1941 üzenetére
DLC
Shaolin az lesz már látom előre még Nuxia-ra vagyok nagyon kíváncsi.. kettőjük közt fogok dönteni melyiket maineljem szerintem.. a heavy hőstől nem várok sokat, ez a "all attack-zone attack +sok stamina" formula nekem már így látatlanba is taszító de lehet hogy gankgod lesz így belegondolva.. meglátjuk.Jelenlegi hősök közül...
Nem mindegy hogy duel vagy 4v4 dom a kérdés, mert a hero feat-ek is közbe szólnak.Magasabb szinten az összes assassin halál, legyen az orochi vagy beserker mondjuk de gladiator se panaszkodhat a simák közül jó feat-ekkel Kensei eléggé OP a rework óta, de Conq se rossz csak unalmas a kitje...
Persze vannak olyanok akik gyengébbnek számító karakterekkel is aprítanak, pl Nobushi vagy Hlander de ezek az emberek ált. 1-2 combót abuse-olnak egész végig, mondom ezt úgy hogy én most Cent vagyok (de csak mert cool, amúgy neki is csak kb. csak 1 comboja van heavy-jab-leap)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest