Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• malystryx

senior tag

válasz Dr. Student #1244 üzenetére

A steel sokmindenre jó, akár a 2 új karakter is nyitható belőle, ornament-ek (sisakdíszek), kivégzések, emote-ok, stb. vehető belőle, szóval minél több, annál jobb. A single részt vidd végig, abból jó pár scavenger crate (láda) jön ingyen, csak meg kell találnod az összetörhető fehér hordócskákat. A küldi kezdetekor írja is hogy mennyit lehet találni. Szerintem Repu 5 alatt nem is érdemes ládát nyitni, úgysem esik jó cucc.
    Vannak season-ok (a 2-ik megy), körökkel (round - térképen jobb felső sarok) vegyítve, ezek végén is általában láda a jutalom, meg időnként eventek is vannak, ezeket közösen kell megoldani, mindenki jogosult rá és a vége láda vagy pénz jutalom.
    Igen, igazad van, most nyitottam a valkűrömnek 2 ládát, kékek jöttek ki belőle(5-6), és sz*rabbak mint a 2-es szintű fehér... :((( A statoknak a jelentése inkább a fontos, ha itt visszaolvasol, talán be is van linkelve. Meg azért is olvass vissza, mert a tapasztalt "kollégák" írtak sok okosságot. :) Én csak egy lelkes játékos vagyok de a bénábbak közül. :DD De nem izgat, imádom!
    A pénzre vigyázz, mert hamar megy, nekem nagyon tetszik a játék a kisebb-nagyobb hibái ellenére, jó játékot, és kérdezz bátran. :)

• xPraetoriaNx

senior tag

válasz Dr. Student #1244 üzenetére

Statok leírása (angol)

Ha jól emlékszem "transmogoláshoz" (egy adott cuccra egy másik, inventoryban lévő cucc kinézetének átapplikálása) is kell salvage, de amúgy ja, ennyi a lényeg.

Minden meccs után van esélyed cuccot kapni. (Ez mondjuk hogy nem tűnt fel 7-8 nap alatt? :F )

Arra költöd amire szeretnéd. Régebben az volt a módi, hogy "elszenvedted magad" prestige 3-ig egy adott karakterrel abban a gearben ami meccsek után jött, és utána nyitogattál ládákat, mert prestige 3 után már igen jó cuccok estek. De ugye most átvariáltak ezt-azt a Shinobi-Centurion patch-el, szóval nemtudom ez mennyire aktuális még.

Új hozzászólás Aktív témák