- Duplán 4K: a TCL tudja, hogy gyártson monitort
- Milyen monitort vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS ROG Ally
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
A hangfalszettem C. Inspire P5800, tudom nem egy komoly cucc 18K-ért vettem még 2 éve, gondoltam jól fog szólni a szintén Creative Audigy 4 mellett...
Hangképzésben jó a C. márka, de hangkeltésben sajna nem. Legalábbis ebben az árkategóriában. Ugyanennyiért sokkal jobb hangja volt a haveromék Logitech 5.1-esének, meg van egy másik haverom neki nem tudom most mije van de az is jobban szól.
Meg azt sem szeretem, hogyha bedugok egy fülest a távirányítóba, akkor kissé búg a téma, nem a legjobb. Bár nagyon ritkán használom, inkább közvetlen a hangkártyába tolom csak úgy meg ki kell húzogatni a többit.Egyébként Win XP SP3 alatt fut a most legújabb, v0.9.5.6 és nem vettem észre változást az előbbiekhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- iPhone 16 Pro 128Gb 98% (2028.05.11-ig Garancia)
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- GIGA AKCIÓ!!! MacBook Air M4 24GB 512GB Garancia! Starlight / SKY / SILVER
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest