Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DBAtti

aktív tag

válasz Kékes525 #1907 üzenetére

Köszönöm a segítő szándékot, de sajnos egyelőre nem jutottam előrébb.

- Emlékeim szerint a konverzió előtt szólt a program, hogy a megadott változtatásoknak megfelelően megváltoznak végérvényesen a fájlok, biztosan akarom-e. Hogy pontosan hogyan hívtam ezt életre azt sajnos nem tudom, ma is kísérletezem még vele.

- az ilyen utólagos erősítés negatív hatásaival nagyjából tisztában vagyok, csak amolyan szükségmegoldásként alkalmaznám (ebben a láncban momentán a fejhallgatóm a leggyengébb szerintem - Philips SHS 8200)

- Az általad említett PreAmp funkció ha jól látom, akkor a foobar beállítása, de a Sony lejátszómon ugye nem foobar fut... csak én futok ;)
    szerk: A replay gaint elvileg lehet állítani a beállításokban külön-külön számonként, amit csak TAG-ben tárol, de látszólag (hallszólag) nincs változás.

Még egyszer leírom a célt, hogy ne vesszünk el részletekben:
    szeretnék egy több albumról összeválogatott zenei gyűjteményt "azonos hangerőre hozni" (normalize), úgy hogy eközben ne csökkenjen a számok hangereje "túlzottan nagy" mértékben - lásd Sony gyenge kimenete korlátozó tényező.

Valahogyan :U az azonos hangerőre hozás sikerült, de ha jól értem, akkor nem hajlandó számot erősíteni, így mindent a leghalkabbhoz igazított, ami nekem nem jó.
    Ha más szoftverrel egyszerűbben/ egyáltalán meg lehet oldani ezt a dolgot, azt is szívesen várom.

Üdv:
    Attila

• Tomacko

őstag

válasz Kékes525 #1907 üzenetére

Már csak az a kérdés, hogy jó erősítővel és hangfallal vajon majd képes lesz a napi x kilóméterét le futni? :C

Új hozzászólás Aktív témák