Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Furky
őstag
Hi!
Kipróbáltam, a helyzet változatlan, sőt! Ha csak simán a %artist% - %title% van beírva, akkor is kiírja az album címét. Hogy jót szerkesztek-e, azt nem tudom, de elvileg itt kellene szerkeszteni, mert mikor csak az volt, hogy: %1 - %2, akkor nem is írta ki az albumok címét, csak az általam kívánt adatokat, de csak egy szám erejéig, utána ez az egy szám beragadt. Tehát valami hatása csak volt.
Preferences/Tools/AMIP Wrapper-nél szerkesztem az AMIP '%s' format-ot.
Ha %1%- %2%-ot írok be, akkor ugyanaz, beragad az első szám, hiába váltok a következő számra, nem változik a kiírás.
Ha %artist% - %title%-ot írok, akkor jó, vagyis változik rendesen a kiírás, csak megjelenik az album címe is. Vicces
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ingatlanos topic!
- Tavasszal végleg leállnak a Call of Duty Warzone Mobile szerverei
- Projektor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest