- Gamescom 2025: Jubileumi csúcs-VGA-t villantott az ASUS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Plazma TV topic
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci_
tag
válasz
Drótszamár #1721 üzenetére
Gratu, en is tegnap uzemeltem be...
En is szivtam vele egy picit, meg most sem latni a privat halot, de majd megoldom kesobb. Nalam ujra kellett inditani parszor a router-t mire minden ugy mukodott, mint ahogy annak kell. Azt mondjuk nem ertem, hogy public halonal miert nem ker belepot a router, siman enged rajta netezni, de majd rajovok mindenre.
Talaltam egy ilyen antennat [link], elvileg ez jo lenne a Fonera-hoz, meg ugye mint mar irtam eleg korulmenyes lenne ilyen magassagban megoldani, hogy rendesen szorja lefele a netet mindenhova. Kicsit talan az ara az, ami zavar, ennyit nem igazan tudnek kolteni ra, de majd hatha talalok kesobb valami alternativat.
Meghivot elvileg en is kaptam...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest