Hirdetés
Aktív témák
-
nbk
aktív tag
Mindenkinek tudom ajánlani a Security Task Manager nevű progit, szépen kilistázza mik futnak, webes támogatás van mögötte infókkal a folyamatokról, a kilőtt processzekre figyel, hogy nehogy elinduljanak mégeszer, autorun-ból is kiszedi ha benne van.
ja és ha valakinek az kell, tud magyarul is... -
amargo
addikt
a logitech teszi fel
szerencsétlenek ne ajángassátok, hogy lövőldözze ki.. -
mg105
senior tag
virusirto, ad-aware...
-
harry
veterán
Spybot: Search and destroy hasznos lehet.
-
Flashy
veterán
lődd ki és meglátod. max reboot mert beáll a windows ha olyat lősz ki úgyhogy ne DVDírás közbe csináld. de amúgy kémprogis topikokat nézd át.
-
Sev!er
aktív tag
nem biztos de akkor mitől lehet???
-
Sev!er
aktív tag
A folyamatoknál a feladatkezelőben van egy olyan folyamat hogy blackweb de nem tudom mi az és mit kell vele csinálni.Segítsetek!!! Ja és lassú a netem is... :)
Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest