Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bosco1978
tag
Soha nem számolom. Egyszerűen szénhidrátmentesen étkezek.Sok zöldség, lehetőleg nem zsiros husok. Üdítő,édesség,zsiros ételek,szénhidrát ételek nulla bevitel. Mondjuk én úgy vagyok az édességgel,hogy ha az orrom előtt húzzák el nem izgatna. Nem igazán szeretem a süteményeket
Az összeset a tyukoknak adnám bár tyukom sincs
Most mozgás és sport nélkül fogyok de holnaptól azt is elkezdem igy kicsit gyorsitok a dolgokon. Több mint 10 éve abbahagytam a sportot de most újból az életem része lesz
Szerintem rohadt szar érzés dagadtnak lenni és nem fogom elfogadni igy önmagam. Soha nem voltam ilyen kövér, ez a +40 kiló nagyon gáz és nem szép látvány. Fecskében olyan vagyok mint egy kötözött sonka. Nem beszélve ha lefogysz és felveszed a régi nadrágaid úgy állnak majd rajtad mint egy telefosott búvárruha de bárcsak ott tartanék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az összeset a tyukoknak adnám bár tyukom sincs
Most mozgás és sport nélkül fogyok de holnaptól azt is elkezdem igy kicsit gyorsitok a dolgokon. Több mint 10 éve abbahagytam a sportot de most újból az életem része lesz