Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bluetooth hangszórók
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
sziasztok
bp-i sztk-ba, III. kerület,, érdemes elmenni fogorvoshoz?
van olyan jó mint egy maszek?
illetve mik az árak? -
rii
nagyúr
van egy weboldal .... Ez : http://www.orvostudakozo.hu/index.php?menu=answers&id=3562&page=36
felttem ezt a krédést:
Tisztelt doktornő!
Azzal a kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy már több éve lassan, hogy az egyik fogamnál, melynél a fog nagyrésze letölrt, és az így is megsínlyette ezt, elkezdett irritáló, viszkető érzés lenni az ínyemben, a fog mellett.
Elősször kaptam Curasept-et, mondván, hogy PLAKK
majd 3-4 erősebb-gyengébb után sem akart elmúlni, próbáltam gyógyatású fogkpémmel, Vadenceum, az talán használt, majd Glicospet-el öblögettem, az is használt, majd Cserszömörcés öblögetés, az is használt, de elmúlni nem akart egyiktől sem.
Volt aki azt mondta, hogy táska alakult ki, és volt hogy furcsa, kellemetlen íz száramzott arról a részről, de most a fogorvosom azt mondta, hogy ez nem is fog már soha elmúlni, mivel az így van nagyon vísszahúzódva arról a részről, és ezzel együtt kell élnem, és napi szinten öblögetni glikosept-el, vagy cserszömörcés vízzel.
Számomra ez nagyon fájó gondolat, és örüénék, ha lehetne ezen változtatni.
Volna kérem tippje a számomra?
erre csak ennyit válaszolt:
Ha Ön korrektül tisztítja a száját, és rendszeresen jár professzionális szájtisztításra, akkor tünetmentes lesz.
a se ez a doktornő, se a google nem volt haver, hogy mi a rákolat ez a "professzionális szájtisztítás" ?
valaki tudna lécci'segtíeni?
-
rii
nagyúr
hello
kérdésem volna
már régebben is fáj, vagyis kellemetlen érzés volt az ínyemnél, két bizonyos fog között.
az azon a területen levő fogamat helyre kellett hozni, meg is történtmondtam is fogdokinak
aszongya' curasept-el kel öblögetni, legerősebbelez volt asszem kb október - 1 curasept - elment 2 hét alatt
utána teljesen el is mult, 2 hét nyugalom, majd emgint előjött
vettem még egy curasept-et - megint elment - meg 2 hét nyugalom, de megint előjött
most már ott tartottam, hogy vettem a legerősebb curasept-et, mert azt csak 1 hétig szabad egyhuzamban használni, és vettem a legyengébből is, mert az meg korlátlan ideig ...szóval elment megint egy curaspe legerősebb (220-as) és most lassan elmegy a leggyengébb is (205), de még mindig megvan nagyon erősen ez az irritáó, viszkető érzés.
elmegyek majd fogdokihoz megint, de megkérezném itt is:nem tudja valaki mi lehet ez?
-
rii
nagyúr
és a foghúzás után tényéeg el kezd jobban női a felette/alatta levő, meg befelé dőlni a két szélső?
-
rii
nagyúr
ha kihőzatom, és pótolni kell a fogat, akkor azt hogyan lehet megtenni, és mennyiért? miért is kell lecsiszolni valamelyik másikat?
-
rii
nagyúr
sziasztok ....
ez lenne a problémám:
''Én szerettem volna kíhúzatni a rossz fogamat, mert megcsálta ugyan a doki 1 hónapja, de nem akarja az igazságot, eléggé érzékeny, meg minden, viszont kihúzott fognál meg a felső nem találkozik foggal, akkor az meglazul, a kihúzott fog mellettiek pedig elkezdenek befelé dőlni, és ''megindul a romlás'' .. az ügyeletes szavaival élve ... ''
szóval ha lehet akkor el kell kerülni a foghúzást?
annyi ember él kihúzott foggal, nekem még egy fogam sem hiányzik ...
najó ... szar vicc volt ... :-/
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Valami baja van a tápomnak
- Zyxel NAS326
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.... hogy mi van akkor ha a plakk nem múlik el 2-3 hónap múlva sem, és a viszketô irritáló érzés továbbra is megmarad 3 üvg curasept 220, és egy üveg currasept 205 után is ..
najó ... szar vicc volt ... :-/