Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nem látta valaki, volt egy sportösszefoglaló az M1en az előbb?
    Ebéd közbe néztem, felsorolták a magyar sportdiplomácia balfaszkodásait, legalább 6 sportágban, ahol nemzetközi szinten egy jó pozicióban lévő elismert képviselőnk vol, és itthonról fúrták ki. Erre mondom én azt hogy Mo. szar ország.

Mészöly is így nyilatkozott az újságnak, hogy amíg ilyen magyar vezetés van MLSZ stb. addíg ne akarjunk mi még kispályás grundfcit se rendezni, mert azt se kapnánk meg.

Nálunk itt nem az a lényeg hogy ki lrt is hozzá, és kit ismernek el külföldön a munkája miatt, hanem az számít hogy belföldön milyen kapcsolatai vannak! Pont mint a versenyszférában, ott sem az számít, hogy ki mit ért, el hanem kinek milyen kapcsolatai vannak.
    Amíg ez így van, addíg ne is várjon senki semmit, hogy javulás lesz! Érdemes a kzelmúltat megnézni mennyire balfasz volt a magyar sportdiplomácia.

Szerintem csak tőlünk vettek el olimpiai aranyat/kat, doppingolt a Hamilton, mint bringás, feketén fehéren bebizonyították, tour helyezéstől megfosztották, stb. olimpiai arany ott virít a nyakába. Nincs olyan sport ahol ne lenne dopping, Phelps is a jó edzémunka miatt javítja meg eggyik évről a másikra 2mpel a világcsúcsot:D, persze. na ez egy másik story.:)

Új hozzászólás Aktív témák