Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acor
aktív tag
A Ground-ot feltelepítettem...Szép amennyire a kártya bírja mert jelenleg pocsékul teljesít és csak hergelem magam, mert nálam a max az 10 frame/ sec-el megy a játék azon már sokat nem lassít

Már elhatároztam, megveszem a BFG 9800GX2-ét de nem lehet kapni ahol kérdeztem..
Tudtok vmi helyet?Real Environment X pedig 5 napos a torrent oldalon csak fizetős én meg így nem adok pénzt érte, vagy még eldöntöm ...
Szerintem az most jelenhetett meg... Vagy az is lehet, hogy hamisítvány és az igazi miatt tették fel hadd vigye a nép, a nemsokára megjelenő valódi helyett...
Szerintem

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztalos klub
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest