-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
Frawly #33664 üzenetére
[link]
Háát elég szomorú!Az ember azt hinné, hogy jobb lesz, de nem.
Ha valakinek nincsen új ötlete, én ezzel befejeztem, elég volt.
Csak azért, hogy magasabb értéket kapjak, holott már Kékes525-nél sem voltak túl jók az eredmények, kár pedálozni.
Hetekkel ezelőtt írták az Asrock alaplap topikjában, hogy ez a fajta alaplap ami nekem van hajlamos az USB csatik elöregedésére, úgy emlékszem így fogalmaztak, lényegében ezért is vágtam bele ebbe, nem csak az SSD miatt.
Mindegy, marad így, azon agyalok, hogy mivel már 6 éves a lap, év vége, jövő év első negyedévében kicserélem az alaplapot egy újra, nem repdesek az örömtől, hogy ez mivel fog járni, főleg, hogy a memóriaárak az egekben vannak
Már hetek óta van egy olyan megmagyarázhatatlan jelenség, hogy megy nem megy az előlapi, meg hátul a fölső 2 USB csati, valószinü az alaplapom topikjában elmondottak miatt, nem tudom, azért is lett volna amolyan áthidaló megoldásnak ez, hátt várok mi lesz, esetleg az októberi win 10 frissítés, nem tudom, majd meglátjuk.
1 szó mint száz, most már csak az írjon aki garantált megoldást tud erre, de már belefáradtam ebbe!
Köszönöm szépen az eddigi fáradozásotokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Fotók, videók mobillal
- Megújult a PROHARDVER!
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fűnyíró topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Western Digital Elements 750GB HDD alig használt!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest