- SSD kibeszélő
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Multibit #54754 üzenetére
Én már csalódtam a Kingstonban és Samuban is. Utóbbiból alig volt valami, amivel ne lett volna baj... WD merevlemezem is van egy tele adatokkal, amiket szerencsére sikerült mentenem. Pár év alatt rendesen leamortizálódott, pedig nem vagyok hc júzer. De amint írtam, Hitachi és Toshiba merevlemezekkel még sosem volt gondom, sok éve hibátlanul futnak. Külső, belső. Mindegy. remélem, csak vakálma volt az egész és tényleg nincs baja az ssd-nek.
#54753 King Unique: Eszembe sem jutott, hogy a régebbivel nem kompatibilis az ssd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Hatalmas pofont adna az USA a kínai chiptervezésnek
- LEGO klub
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Wd blue 750gb 2.5 hdd
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest