Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
t256
őstag
válasz pluto1969 #54662 üzenetére
Kiszedtem az SSD-t és továbbra sem indult el a gép. Visszaraktam, lehúztam az összes SATA eszközt, csináltam egy CLRSCR-t és végre elindult. A következő ki és belapcsolás már nem sikerült. Megint nem indul.
Pár napja vettem új tápegységet (FSP Hydro 750W), mert először arra gyanakodtam.
Szóval az SSD sem hibás és a memóriák sem, mert azokat is kiszedtem, visszaraktam, felcseréltem.Alaplapra és VGA-ra gyanakszom. Nagy fájdalmam, hogy egy i3-9100F procim van, amiben nincs integrált VGA.
Szóval most használt alaplapot vagy vga-t kéne vennem.
Használt termékek témakörhöz a véleményem: háttértárat és tápegységet soha, de bármi mást igen.
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest