Aktív témák
-
qanic
tag
Az első indításkor felajánlott többet is, vmi. 2048-ra emlékszem, aztán a lemezkezelőben alapértelmezetten formáztam. A működési elvből kiindulva azt gondoltam lehet, hogy a kisebb jobb lenne.
Aztán láttam egy táblázatot
[link]
erről a típusról, amiből kiderült, hogy ez a cucc 100-200 évet is kibír átlagos felhasználás mellett. -
qanic
tag
Üdv!
Intel X25-E-vel kapcsolatban lenne kérdésem.
Egyelőre addig jutottam, hogy megnéztem az SSD Toolbox-xal.Átolvastam az "Átfogó elemzés az SSD-k természetéről"-t, de ez SLC és nem ismeri a TRIM-et, így nem vagyok benne biztos, hogy hogyan lenne érdemes beállítanom és használnom.
pl: "Először is a BIOS-ban a SATA vezérlőjének módját állítsuk AHCI-ra, ugyanis a TRIM parancsot csak az AHCI meghajtóprogram képes továbbítani."
Milyen lemezfoglalási egységet válasszak a formázáskor? (WIN7 64bit)
Aktív témák
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged