Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Mini PC
- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
Orgi
addikt
Másnál nem olvastam ilyet, de nekem volt olyanom 785G chipsetes alaplappal és Crucial M4-el, hogy percenként leállt kb dolgozni a rendszer, folyamatosan égő led-del, semmit se lehetett csinálni 15 mp-ig. Aztán majd egy percig jó, mindent felgyorsulva végrehajtott majd újra, folyamatosan, használhatatlan volt a gép. Mindez MS Ahci driverrel, az AMD drivert felrakva megjavult.
-
Orgi
addikt
Nem tudom volt-e, de áprilisi M4 firmware frissítés:
Changes between version 0309 and 000F include the following changes: •Improved compatibility with certain SAS expanders and peripheral RAID cards.
•Improved throughput stability under extremely heavy workloads.
•Improved data protection in the event of unexpected, asynchronous power loss. -
Orgi
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Én két napja raktam fel és halál egyszerű, nem lehet elrontani semmiképpen sem, ha esetleg ez tartana vissza tőle.
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
friss rendszer, Crucial M4 Sata2-n, AMD785G rendszeren, MsAhci- ez elfogadható?
-
Orgi
addikt
válasz
nadragulya
üzenetére
-
Orgi
addikt
válasz
fenergie84
üzenetére
Őstagok se olvasnak vissza kemény egy oldalt, ahol feltették ugyanezt a kérdést?
-
Orgi
addikt
Sziasztok,
ha mostani rendszerem bővíteném egy csak rendszer ssd-vel, attól még gáz esetére megmaradhat a régi Win 7-em a régi boot vinyómon ugye, nem fog bekavarni egy teljesen új meghajtón lévő új Win 7? Köszi! -
Orgi
addikt
válasz
Crossfit007
üzenetére
-
Orgi
addikt
-
Orgi
addikt
válasz
keszegduda
üzenetére
-
Orgi
addikt
Nem lehetne az 1. hozzászólást kiegészíteni egy "ajánlott ssd-k" résszel? Vicces (vagy szomorú), hogy kb minden 3. kérdés ugyanaz és senki se veszi a fáradtságot legalább 1 oldal visszaolvasásához (oldalanként kb 5* megválaszolták már a kérdést).
-
Orgi
addikt
Nézegettem a manapság kapható két olcsó ssd-ről (OCZ Vertex Plus és Adata s599) a Newegg beszámolókat és bár összesítésben szutyoknak írják kb mindkettőt, ha jól olvasom az OCZ az új fw-vel (3.55) már orvosolta a problémákat, tehát a Vertex Plus használhatónak minősül?
OCZ Vertex Plus -
Orgi
addikt
válasz
Ronin-
üzenetére
Nem ssd, de én átraktam a vinyómat ahci módba utólag és a win 7-es driverrel meghalt kb. Boot után 30 mp - 1 percig oké volt, aztán megállt 15 mp-re, utána ment fél percet majd lehalt megint minden. Ahogy felraktam az AMD AHCI drivert, minden megjavult és tökéletes lett (785G chipsetes alaplappal).
Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest