Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hali!
Köszi! Ahogy itt le van írva, beállítottam mindent, kivéve a 12-es pontot, azt hogyan kell? Samsung magician szoftvert telepítsem, vagy nem szükséges ezek után?
Köszi, üdv!
-
-
Hali!
Csak nem hagyott nyugodni a dolog és megpróbáltam még egyszer. Sikerült. Az volt a gond, hogy boot után, mikor kiírta a korábbi szöveget, ki/be kellett toljam a boot lemezt és aztán már látta. Annyit rontottam el, hogy telepítéskor nem hoztam létre új partíciót, hanem csak simán tovább léptem. A telepítés sikerült, látja az egész ssd-t. Jó így, vagy csináljam majd újra? Teszteket már nem volt időm futtatni, majd csak holnap.
Köszi, üdv!
mod: és elő kellett vegyem a régi billentyűzetet, mert a vezeték nélkülit nem tudtam használni.
-
-
Hali!
Most vettem egy Samsung 830 128GB ssd-t. A kérdésem, hogy az alaplapomhoz kell-e még letöltsek valamit az audio/chipset/lan-on kívül?
Köszi, üdv!
-
Hali!
Adatlapomon lévő konfighoz szerintetek ez milyen lenne: Kingston 96GB. Megérné ennyiért?
Köszi, üdv!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Elden Ring
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Háztartási gépek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest