Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kismis60
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásod.
A fiammal küldtem a gépet a bolt szevízébe,ahol a bevizsgálás után közölték vele ,a Konica Minolta szervizébe vigyük javítani.Telefonon a Fotoland Kft-t javasolta a Konica ügyintézője,mert a Konica márkaszervíz csak iroda cuccokat javít.
Ritkán járok a belvárosban ,mert a munkám és a lakhelyem is távolabb van .Ezért is vitte ismét a középiskolás fiam a hibás készüléket a fentebb közölt céghez .Ahol is átvették javításra.Mint már írtam, lehet félreértés is hogy fizetni kéne a javításért. Két hét után lehet érdeklődni,ami most jár le. Lassan rájuk is kérdezhetek, hogy állnak a javítással.Most viszont már nekem kell elmennem átvenni a készüléket és a 2 éves garancia miatt a boltba is visszafogok menni.
Az E.digital az eladó .Csak hogy megkapják a negatív reklámot .
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingatlanos topic!
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest