Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bl4ze
veterán
-
-
anadroid
senior tag
A Super Deal akár közel fél év is lehet (nekem december 15 táján indult és június 14-én jár le. A váltás a Revoluton 1 ezrelék, a visszairányú a Vividen fél százalék.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Krethx
aktív tag
Nálam is ez volt. Éppen ezért érdekes számomra. 2017-ben lett Revolut-om később Bunk-BANK majd TransferWise. (Ja és Monese amit nem használok.) A felsoroltaknál pedig semmi problémám nem volt. Ami meglepő hogyha én nem írok nekik akkor nem szolnak semmit sem.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
anadroid
senior tag
Én 2 mobillal, egy tablettel és egy tv-okosítóval kapcsolódok, az utóbbi a belépéskor jelzi, hogy nem biztonságos (mert gyárilag rootolt), de ettől még működik.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
zsola400
aktív tag
Inkább Revolut, az új magyar bin-es Curve kártyákkal sok gond van, lehet nem fogja tudni berakni Gpay alá, nekem sem megy már pedig az enyém még régi uk bin-es. Revolut tutira menni fog, itt is van virtuális kártya + egyszer használatos is internetes vásárláshoz + opciók pl. pénzváltás, tőzsde, stb. Annyi hátránya van, hogy töltögetni kell de ez is megoldható az auto topup-al.
-
zerodot
aktív tag
Mert neked még UK BINes kártyád van. De aki most rendel, az már magyar BINeset kap és azok problémásak. Nagyon sok tranzakció elutasításra kerül. Sokan GPay alá sem tudják berakni.
#1778 Pheonix Ha a fő cél az NFC, akkor jelenleg a legjobb a Revolut. Az működik a legmegbízhatóbban GPay alatt. Postázási díja lenne a fizikai kártyának, de azt nem kell megrendelned, használhatod a virtuálist és úgy teljesen ingyenes.
-
anadroid
senior tag
Így van, direkt ezért csináltam angol fiókot is.
-
nagyúr
Nem a banktól kéri, hanem amit az eladó fizet %-ot a kártyás vásárlás esetén, arra a google tartana igényt.
Ha pénzt veszel fel akkor te fizetsz a banknak, a boltban vásárolsz, akkor a bolt fizet a banknak, de ezt a költséget a boltos beépít a termék árába (felemeli), mert költsége keletkezik, és kifizetteti a vevővel.
Tehát nincsen ingyenes kártyahasználat"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
addikt
-
KTU
addikt
Igen kipróbáltam.
Van saját POS terminál, meg jó néhány kártya, tiltott is, persze ettől "beolvassa", de aktívval is próbáltam,
néha ráérek próbálgatni.
Szóval ez lehet telefon függő is, Xiaomi Note 4 mellett biztos nem olvas be semmilyen kártyát a terminál."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest