Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fil
őstag
A Vividnél csak mobil appos hozzáférés van, ha jól látom webes nincs ,vagy tévedek?
Lehet-e több készülékhez kapcsolni p. 1 android telefon és egy iPad?[ Szerkesztve ]
-
-
-
fil
őstag
válasz Dluinet #1420 üzenetére
Én ezt találtam a témában.
-
fil
őstag
válasz szabi__memo #1419 üzenetére
Fogadni én sem fogadnék. Mindenesetre szerintem a google ,ha akarna tudna indítani. Biztos találna olyan bankot, aki hajlandó lenne... Szerintem hamarosan - még az idén - lesz hivatalosan.
Én egyelőre nem izgatom magam, működik vele a Curve, Revolute, TW. -
fil
őstag
válasz szabi__memo #1414 üzenetére
Elnézést, ha rosszul tudom, de én valahol azt olvastam, hogy a Google nem kér a bankoktól pénzt a Pay használatáért. Neki a vásárlási adatok kellenek.
-
fil
őstag
válasz balinlin #1408 üzenetére
Nem tudom. Mint mások is írták ,a környező még kísebb országokban már van. Bár lehet, hogy cseh, szlovák, horvát gazdaság megítélése jobb. Na és akkor ukrajna? nem valami stabil és talán a lakosság fizetőképessége sem túl jó.
Talán az, hogy az Apple bejött, némileg ösztönzi őket, ha nem akarnak háttérbe szorulni. -
fil
őstag
válasz szabi__memo #1406 üzenetére
A fene tudja, lehet, de nem valószínű. Mivel az Apple Pay-t engedték nem látom az okát, hogy a GPayt miért ne. Direkt tiltani nem lehet, mert az sértené az uniós versenyegyenlőségi elveket. Ráadásul ,ha jól tudom az Apple pénzt kér a bankoktól a használatért a Google nem. Persze dönthet a bank úgy ,hogy nem szerződik vele, na de mindegyik? Szerintem a Google hezitál valamiért...
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a magyar bankok nem kiemelkedően kapzsiak, de az inkább máshol jelentkezik.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
A Transferwise is hozzáadható a GP-hez. Próbálni még nem próbáltam ,de aktiválható rajta az NFC-s fizetés.
A TW kártya magyar címmel van![ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz UberMutant #1213 üzenetére
"... hadd legyen már más véleményem..."
Már miért ne lehetne más a véleményed ,ezért van a fórum. De mire ez az agresszív hangnem? -
fil
őstag
válasz UberMutant #1207 üzenetére
Azért nem ilyen egyszerű. Nekem itthon csak HUF számláim vannak. A Revolutra meg felkonvertáltam némi pénzt ,hogy ha neten vásárolok vagy utazok , legyen egy kevés. Így a leürítés veszteséges lenne mindenképpen.
Ami meg a másik megjegyzésedet illeti ,példának és nem politikai propagandának szántam. Sajnálom ,hogy ha neked az jutott eszedbe róla.[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz UberMutant #1203 üzenetére
Azért én attól nem félnék, hogy a banszámlákat "einstandolnák" ,mint Mo.-n tették a magánnyugdíjpénztárakkal. Nem hiszem, hogy elveszne a rajta lévő pénz,,,
Azt el tudom inkább képzelni, hogy a kondíciók változhatnak, és nem a számunkra előnyös irányba.
De az is lehet, hogy "élesítik" a már meglévő EU-s licenszeiket és attól nem Londonból nyújtják a szolgáltatást. Viszont egy ilyen folyamat során esetleg több technikai problémára lehet számítani. -
fil
őstag
Az itt említett legtöbb fintech szolgáltató UK bejegyzésű.
Év elején még többször nyilatkozott Revolut ,Curve ,hogy készülnek a Brexitre. Folyamodtak is valamiféle banki engedélyre EU-ban. Mostanában viszont nem hallani arról, hogy ezzel mire jutottak. Mivel mostanra az a valószínűbb, hogy megállapodás nélkül esnek ki ez EU-ból ,szerintetek mi várható? -
fil
őstag
"...Amúgy úgy is ki kell venni mindig fizetésnél, mivel ha a telefon közvetlen közelében van a kártya nem működik az "érintéses" fizetés...."
Ezt tapasztaltad? Fura...
Én - mielőtt megjelentek a mobilfizetési megoldások - így használtam éveken keresztül probléma nélkül. A telefon egy flip tokban volt, aminek volt kártya "zsebe". Szinte soha nem kellett kivennem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- eFootball
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest