Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel találgatós topik
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demeterf2
tag
Kuponnal volt 15800ft. Annyiért nem hagytam ott. Valamint sok játékot vettem már ott. Yuffie dlc van hátra, utána jön a Rebirth.
Szerk.: Utána olvastam. Két hét van refundra és 2 óra játékot engednek előtte.
"When are products eligible for a refund?
PC games and apps are eligible for refund within 14 days of purchase (or 14 days after release for pre-purchases) if they are marked as “refundable” or “self-refundable”. However, you must have less than 2 hours of runtime on record. Offers that include virtual currency, consumables, and offers marked “non-refundable” are not eligible for refund. Most in-app purchases are non-refundable.
Mobile games and apps are eligible for a refund within 2 hours of purchase (or 2 hours after release for pre-purchases) if they are marked as “refundable” or “self-refundable”.
You will not be eligible for refunds for games or apps from which you have been banned or for which you have otherwise violated the terms of service. In addition, you may not be eligible for refunds if Epic determines that you are abusing the refund policy."
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro Max 256GB 96% ( 1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest