Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Szia Mister_X, Idave!

Anno én a 8 -ról olvastam az 576 -ban, annak a számnak a címlapján a játék főszereplője, Squall (Javítsatok, ha rosszul írtam a nevét, de a 8 -al nem játszottam, így nem vagyok biztos teljesen a srác nevében
)
de akkor már elkezdtem a 9 -el játszani. Aztán amikor a kezembe jutott az a szám, egyből nekiálltam olvasni.
Kedvenc jelenet? Nem is tudom, szinte mindegyik részből van, a számomra jobban tetsző részekből több is, de a kevésbé tetszettekből is van 1-2.

Azért kiemelek egyet, épp ma kezdtem el újra játszani a 9 -el, a játékból máig az egyik kedvenc rész: (Spoiler, ha valaki még nem játszott vele, de szeretne a későbbiekben!) [link]A zenétől még most is a hideg ráz, annyira ott van, és szerintem a játékbeli történés is magáért beszél.

Zenében csatlakozok hozzád Idave, egyik kedvencem a To Zanarkand.
Viszont ami a To Zanarkand -nél is jobban tetszik, az a X-2 -ből az [Eternity: Memory of Lightwaves]Amikor a játék során felcsendül a Bahamut elleni harcban, ááá..

Ha játszok a játékkal, mindig megnézem az intro -t, gyönyörű ez a dal, sőt, bevallom férfiasan amikor a játékban különböző szép, szomorú jelenetekben felcsendül, meg is hat.
Amúgy igen, én is így vagyok vele, hogy a X (ami az X-2 -vel együtt a Final Fantasy kedvenc lista első helyén áll nálam) Yuna történetéről szól. (Ahogy aztán utána a X-2 is, de ott alapból Yunáról szól az egész, nincs mellék főszereplő, mint ahogy Tidus -t annak érzem a X -ben.)
Kedvenc karakterem: Yuna.
(Mily meglepő mi?
)
Imádom, úgy ahogy van. Tetszik ahogy a X -ben kicsit visszafogottabb lány, a X-2 -ben meg igazi vadóc.
A karakterének a jelleme, az ő története, nagyon megfogott.
Új hozzászólás Aktív témák

- Yettel topik
- ASUS routerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gran Turismo
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)