Hirdetés
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ha vége van és lenne rá igény, akkor csinálhatnánk egy olyat, ahol nem UT csapatokat használunk, hanem online seasons-ben mindenki azzal van, akivel akar. UT-ban már úgyis óriási különbségek vannak csapatok között, talán így kiegyenlítettebb lenne a mezőny.
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem sikerült befejezni a bajnokságot? Ez hogy alakulhatott így?
-
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
itt
Már ha jól értelmeztem -
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
az nekem jó lenne! köszi
hacki87 eredményei számítanak vagy sem? Mire tudtam volt játszani vele,
addigra ő már kiszállt. -
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
hali! Május 1 estig megtudjuk hosszabbítani a bajnokságot? hosszú hétvége miatt napközben is ráérnék 2 oda--visszavágóra.
-
Attis1117
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Hackival a meccsem nincs fennt a tablazatban
-
dejvid8
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem nagyjából jók az időpontok, bár van pár ami nem fog megfelelni, de szerintem ezt megtudom majd beszélni az ellenféllel és másik időpontban lejátsszuk, amikor mindkettőnknek megfelel.
Meg lehet ezt majd szépen oldani, biztos vagyok benne. -
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szóltam én hozzád bármit is? De ha már hozzám szóltál a tiszteletet azt megkövetelem. Lehet kultúráltan is véleményt nyílvánítani. De lehet az neked nehézkes.
Jah és tudod ha 1 2 héttel továb tartott volna a bajnokság akkor tudtam volna rá időt szakítani a közkedvelt időpontokban is. -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vasárnap 4 után felejtős.
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Vazze, engem 24-én (hétfőn) este 8ra betettél, vigyem magammal a laptopot focira vagy mi?

Én este mindenkit felveszek Originen, és megbeszéljük a részleteket, gondolom ezek az időpontok nem kőbe vésettek, csak az a lényeg, hogy a jövő szombatig meglegyen minden meccs. Jól gondolom?
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
te Aljas!
Szép munka a táblázat. Egy észrevétel, az origin azonosítókat nem írod bele(szerk. van másik fül, észrevettem
), mert nem mindenkinek ua. mint az itteni felhasználóneve. Azé' ez így tényleg sűrű program főnök
de megoldom. -
Datsyuk
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sajnálom srácok de ez nekem így sok. Akár ki is húzhattok a listából. Azt hittem, hogy kb 2-3 hét alatt játsszuk le a bajnokságot. De hogy ennyi meccset lejátsszak április 30-ig úgy hogy még Weekendleauge+ család az kizárt.
Ha nem gond akkor viszont felvennélek titeket Originen, így valamikor tudunk játszani 1-2 találkozót gyakorlásképpen.
Sorry......
-
gabesz82
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Engem kihúzhatsz.
-
dejvid8
őstag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nekem is többféle időpont megfelel, 22-én pl 13-17ig bármikor , vasárnap koradélután(13-15ig) / vagy este 20:00tól.
Hétköznap meg változatos, hétfőn csak inkább 19 után, kedden is megfelel úgy 15 - 17 között és aztán este, szerdán 14-17 között és este, csütörtökön 14-17 között.
Szóval biztosan tudunk majd egyeztetni, de így nagyjából ezekben az intervallumokban várható ( 90% ) hogy ráérek . -
Attis1117
tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Sajna pontosat nem tudok ígérni. nem tudom előre a programomat. Hétköznap 20:30-tól 23:00-24:00-ig jó lehet. Hétvégén szombaton és Vasárnap kb. 14:00-től 16:00-17:00-ig. De nem Garantált! Ha vagyok akkor általában 4-5 meccset tudok egymás után játszani. Ha nagyon kellek a létszámhoz akkor számoljatok velem csak! Vállalom hogy ha nem tudok rendelkezésre állni akkor az ellen kapja meg a 3 pontot.
Jah és hát ha JUVE meccs van a tv-ben akkor értelem szerűen nem vagyok

Nekem speciel az lenne a jó ha telefonon egyeztetünk meccs előtt. erre esetleg lehetne egy táblázat. privát üzenetben elküldeni a bajnokságban résztvevőknek.
-
drachoHUN
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Jelenleg abszolút rugalmas vagyok időpontot illetően. Délelőtt, délután, este, hétköznap, hétvége. 1-2 meccsre lesz időm, rajtam nem múlik.
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
+1
Egy biztos, én új formációt fogok tesztelni a bajnokságban. -
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
szerintem igen. És akkor egy ember legalább kipipálva.
-
hacki87
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
04.24.-04.25 4ig dolgozok 5kor mar otthon vagyok 17oratol 22 23ig nekem szerintem belefer. Most szombat vasarnapot nem tudom meg mert szombat nevnapozas vasarnap meg szuletesnapozas lesz.
-
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Szia,
Szombat-vasárnap (ápr.22-23. + ápr.29-30., este 21:30 után biztosan jó éjfélig, napközben gyerkőc alvásidejétől függ (ált. 14:00 körül lehet jó 1-1,5 óra hossza))
Jövő héten hétköznap, hétfő kivételével 21:30-től éjfélig jó. -
menyhartlevi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Originem: menyhartlevi23
Minden tetszett amit írtatok, nekem esténként szinte mindig, hétvégén délután is jó lenne.

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
Kicsit pontosabban: vasarnap estetol csutortok esteig 8-tol vagy inkabb 9-tol szinte mindig raerek (attol fugg, hogy mikor erek haza edzesrol es mennyit kell tanulnom), a hetvege pedig elegge kiszamithatatlan. A pentek es a szombat estet sosem tudom megmondani, hogy eppen otthon leszek-e, szoval inkabb hetkoznap estenkent jatszanek.
Edit: Ja es annyit meg hozzatennek, hogy iden nagyon megutaltam ezt a jatekot, egy controllert ossze is tortem es lassan ket honapja nem is jatszottam, szoval ha nagyon nem fogom birni a jatek f*szsagait, akkor lehet, hogy kilepek ebbol a bajnoksagbol is. Nincs szuksegem erre a felesleges idegeskedesre, de azert megprobalom.

-
bdave16
senior tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
A mostani és a következő hétvégén is mehet,de jövőhéten a hétköznapokról nem tudok nyilatkozni . Maximum esténként lesz jó.
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
nem tudok. következő két hétvégén két lagziba megyek. Nem lesz rá időm.
-
Garsza
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Nem haragszom én. De ha időm így engedi azzal nem tudok mit csinálni. De lehet nem is egy héten kéne az egészet lebonyolítani. Ha meg nem felel meg amikor tudok játszani ne vegyetek be. Munkahelyemen nem mondok fel azért hogy le tudjam játszani a meccseket.
-
nyervi
aktív tag
válasz
etaclan1984
üzenetére
ha a Musa és Butland tulajok nem nézik meg az összes ismétlést az utolsó tátott szájú játékosig és a módszereik közt nem szerepel a repül egy labda nyomok egy szünetet akció, engem nem zavarnak

azt gondoltam magamban, hogy bajnokság közben "megcsiszoltok" és jobb leszek a játékban
origin név: nyervHun
időpont: este 8 után vagy hétvégéken rugalmas vagyok -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
etaclan1984
üzenetére
Péntek este, szombat délelőtt - este, vasárnap 4ig tökéletes minden héten.
Az 1es nem kell a végére.
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Köszi!
Nekem jó ezen és a jövő héten hétköznap 21.00 után. Illetve ezen a hétvégén délután v este megegyezés szerint.
Nem jó a jövő péntek és az a hétvége.
Eredményekben természetesen szívesen segítek ha van jó táblázat hozzá. -
eM'82
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Butlandem van a BPL csapatban
. Musa nincs.Meghívott: leszek Topikgazda ha kell. Esténként fogok tudni aktívabban foglalkozni vele.
Táblázatban is tudok segíteni
-
Meghivott
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
Ma estig még várunk jelentkezőket, aztán mehet, hogy egy-két hét távlatában ki mikor ér rá.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy nagyon sokáig ne húzódjon a dolog. De majd látjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

),