Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petyusz851
tag
Sziasztok! Valaki tapasztalt ilyet: belépek originbe felajánlotta fent egy kis szöveg tegyem fel az EA Appot. Oké felteszem minden szépen lezajlik ám amikor odajutok, hogy belépés és beírom email cím jelszó párosomat amit Originen is használok egyszerűen a végtelenségig visszadobál a belépőképernyőre rendszer Win11. Aztán meguntam és visszatettem az origint és érdekes mód ott minden probléma nélkül beenged. Tényleg képesek voltak egy ilyen hulladék appot applikálni meg kiadni ami nem működik? Vicc. Sorry csak nagyon idegesítő tud lenni az ilyen.... Ha rossz topikba írtam akkor elnézést.
-
petyusz851
tag
válasz Pendragon911 #972 üzenetére
De amikor nem volt fent origin is ugyanez volt a helyzet. Ezért se értettem mi a gondja azt hagytam a fenébe mert csak az idegeim pusztultak. Azért egy reportot küldtem róla bár nem tudom mennyire foglalkoznak vele.
[ Szerkesztve ]
-
petyusz851
tag
válasz petyusz851 #963 üzenetére
EA fórumon megtaláltam a megoldást mivel volt gondja ennek a hulladéknak: ki kell venni a pipát a maradjon bejelentkezve felirat elől és láss csodát minden zokszó nélkül beengedett a fiókba és megy minden...
-
petyusz851
tag
Nem szoktam Ultimate teamet nyomni mondom lesz ami lesz tolok egy meccset csak úgy funból hiába a viszonylag jó keret ami lehet más szerint kuka kettőt nem tudtak passzolni a játékosaim. Egy ideig elszórakoztam vele azt 3-1-nél kiléptem a retekbe. Ennyi elég is volt az online részéből. Hála isten kíméltem magamat tőle, de most ezután végképp offra teszem ennek a játéknak az online részét
-
petyusz851
tag
Semmi pénzért ennyi épp elég volt belőle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest