- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
[link] Nem foglalkozok többet a csapatépítéssel. Megpróbálok csak játszani nem görcsölök.
-
bobooo
addikt
válasz
Woodslave #545 üzenetére
Két verziója van next-gen-en a játéknak. Ps5 és Ps4 verzió
Mind a kettőt letudod tölteni Ps5-re és mind a két verzióban van 10-10 óra trial. És igen, ugyanazzal a Fifa acc-al tudod használni a 2x10órát.
Természetesen a next-gen feature-ket elveszti az ember, ha a ps4-es verzión tolja a 10 órát. Más gameplay, más menü viselkedés, valamivel lassabb töltési idők. Ezeket vettem észre a két verzió közt. Ezzel számolni kell, de legalább 2x10 óra
Elvileg Xbox ugyanez, de nincs boxom, hogy nyilatkozzak róla frankót
-
eM'82
addikt
Ezt a persona dolgot is mire kiválaszthattam, addigra már bőven ment a játék. Remélem neked több szerencséd lesz.
TrueGooner: hát a kapusok valóban szebben mozognak, de azért vannak olyan típusú "úszó" mozdulataik mintha az első fifák egyikéből emelték volna át. Indokolatlan mozdulattal vetődött egy labdára kicsit más irányba. Rögzítenem kellett volna, így nehéz leírni.
-
bobooo
addikt
Nemtudom vótmá-e. De next gen konzolosoknak 2x10 órája van.
Ps-ről tudok nyilatkozni, de mind a ps4, mind a ps5 verzióba van 10-10 óra. A ps4 verziót a PS App-ból tudtam elővarázsolni és működik is.
-
-
Stylerr
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #537 üzenetére
Aham, 50 perce várom, remélem délutánra megjön. Jól esne a csapatépítéshez.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Woodslave #530 üzenetére
Pedig egyébként nevetségesen egyszerű a felállás.
Kettő darab lehetőséged van:
1.: Megtartod a játékosokat és eladod drágábban de cserébe drágábban is építed majd meg a csapatot. (Akkor érdemes ha nem akarsz sem tradelni sem csapatot építeni.)
2.:Mindenkit eladsz most és kevesebb coinból építesz csapatot de cserébe kevesebbért is adsz el mindenkit.(Akkor érdemes ha tradelni akarsz). -
Raga
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #537 üzenetére
Ez esetben mit tegyek ha a web appot elinditottam?Játszak majd pár órát és csak utána indítsak Companion vagy mivel tegnap már megnyitottam a web appot kuka az egész erre az évre?
-
TrueGooner
senior tag
válasz
TrueGooner #531 üzenetére
Még ezzel a giffel hagy egészítsem ki, csak egyetlen példa, miért PES-ezek (bár az idei résztől fďlek picit:))
-
Stylerr
addikt
Na megjött a Reward. Packot + coint választottam, de a coint nem kaptam meg.
-
Raga
senior tag
Üdv.
Kérdésem az lenne hogy a tavalyi évben pc jatszodtam idén azonban PS5 váltottam.
Nos ultimate edition van nem éltem a próba időszakkal mert nem vokt ea play ezért játszani nem játszottam még.
Tegnap azonban megnyitottam a web appot es sehol sem tudok ps-re váltani hanem a pc accountot kezeli.A ps account össze van közbe az ea accal mi a teendő?Hogy tudom majd normálisan használni a Companion? -
Woodslave
félisten
válasz
TrueGooner #531 üzenetére
a kapusok se normálisak. Azért az hogy két méterről ellőtt labdát véd az nevetséges
-
TrueGooner
senior tag
Eddig ez volt a legjobb megfogalmazás. Olvastam itt korábban, hogy PES-hez hasonlították, de igazából ahhoz felesleges, ez a játék 1 az 1-ben a tavalyi Fifa, csak hangyányival lassabb (szerintem), de ettől még nem "pesesebb".
A labda fizikája továbbra sem nyűgöz le, a játékosok mozgása nevetséges (ez a hypermotion?! Nem veszek észre belőle semmit!)
Számomra a PES21 továbbra is egy élvezhetőbb játék, de ne egyetek meg, a két játéknak tök más a célközönsége, én azt is látom sokan mit szeretnek a Fifába. Csak az egyéni, saját gondolatomat/véleményemet fogalmazom meg.
Az egyetlen pont, ahol fejlődést látok, az a kapusok. Eddig elég jól védenek, de 1-2 furcsaság (pl fölé paskolja a simán fogható hulló labdákat), de nagy átlagban többet, és nagyobbakat védenek.
Talán idén dominálhat a passz játék, de kreatív, változatos megoldásokkal továbbra sem lehet számolni, mert túl sok az auto-blokk, és a játék fizikai hiányosságokkal szenved. Gondolok itt arra, hogy egyetlen típusú passz létezik. Se külső, se egy jól megtekert passz ami kikerüli az ellenfél játékosát, vagy egy gyönyörű bokapassz semmi... Csak közvetlen, direct passzok. Nekem ezek elveszik egy focis játék élét, mert butának érzrm az egészet.
Nektek további jó játékot, én 3 óra Trial után töröltem is, sajnos az idei rész sem köt már le...
-
Woodslave
félisten
na a give me 8 sbc adott egy Walkert
komolyan az hagyján hogy nem tudok játszani. De az hogy segghülye vagyok a játék egyéb részéhez is az már elkeserít. Megnéztem annyi qrva videót mit csináljunk de pl most se tudom. Walker. 85k kb eladjam? Várjak míg lesznek játékosok meg coin? Vagy megint az lesz hogy özönlik a packból aztán okt 1-jén meg 20k lesz?
mindenhol azt mondják el kell adni mindent ami nem kell..
-
Stylerr
addikt
Nem most 9-kor kellene jönni a division rivals rewardnak?
-
|AP|
veterán
nekem csalódásokkal kezdődik ez a trial...
Elsőként rosszul esett a welcome pack hiánya, nem igazán van lehetőségem egy darabig csapatépítésben gondolkodni. Maradnak az SB meccsek, most az a tervem, hogy a 10 órában letolom mind a 40-et.
A másik a webapp: belépek és a PC-s accom fogad (pedig nem is vettem meg PC-re). Ha próbálok váltani PS acc-ra, akkor meg hibaüzenettel kidob. Remélem ez megjavul, ha más nem a mobil app megjelenésével.A gameplayről sokat eddig nem tudok mondani, 2db SB meccset toltam bronz-ezüst csapattal, ez nem túl mérvadó.
-
Woodslave
félisten
[link] Nickrunfutmarket is nehéz küzdelmes évnek néz elébe
-
EA's hit
őstag
Tegnap este nézegettem az ikonokat a piacon, volt már pár base Zidane, Dinho, meg max. áron mid R9 is
Nekem nagyon nem adta este az EA, igaz új profilt kezdtem, így a preseason packokról lemaradok, de az 1600 pontot eltoltam, meg pár meccsből összejöttek packok, letoltam gyorsan a 100 finesse-t is beginneren 50k-s packért. Hát egy De Vrij volt az egyetlen 83-nál jobb lap, kőkemény 7k coinért tudnám elpasszolni
-
mcwolf79
veterán
Valaki írta nemrég , hogy PES-t csináltak belőle olyan lassú a játék . Hát én épp az ellenkezőjét érzem . Sztem sokkal gyorsabb mint a tavalyi .
Amúgy tök jó , hogy német indulót választottam , mert a welcome pakkokból talán 1 db német játékos jött . Lehet emlékszik , hogy tavaly Laliga-s csapatom volt , mert azt meg szórja rendesen . A csúcs egy 87-es Modric volt. -
Nyigu
csendes tag
Sziasztok.
Elkezdtem a trialt. Egy gondom van. Én amatőr vagyok és megszoktam az auto váltást, ha az ellenfélnél van a labda. Itt hiába állítom be nem vált automatikusan játékost . Mar leszakad az ujjam a manuális váltástól. Meg persze nem is mindig úgy sikerül ahogy gondolom. Segítene valaki hogy miért nem működik? Úgy állítottam be mint a 21ben.Ps4 -
Woodslave
félisten
Továbbra se tudom mit csináljak Wijnaldummal. 25k. Mi történik. Szeptember 27. 4600fifa ponttal raszabadulnak a piacra az előrendelők. Ilyen korábban nem volt. Nem meta psg link azért nem annyira érdekes jelenleg a nagy többségnek. El se tudom képzelni miért ugrana meg az ára. Nem is olyan magas rating. Bár Di Maria is 7600 coin az is olcsónak tűnik
-
Stylerr
addikt
válasz
Hapcimalac #512 üzenetére
A labdás játékosom körül fehér négyzetek jelennek meg random időközönként a füvön.
-
Marky18
aktív tag
válasz
b.daniel #515 üzenetére
Mennyivel jobb a glitchelos cselezgetes spammelese
Toltam par meccset, nekem egyelore bejon. Kukas lapjaim vannak, IF David Garcia es Renan Lodi es Hector Herrera lett a 4 packbol a legertekelhetobb. Elkoltottem par ezret a marketen, hogy legyen egy alap teamem, aztan indulhat a climb…
Nem tudom megmerjem e venni az ultimatet, er e annyit az a par ezer pont…
-
Woodslave
félisten
Nem kabaré kínszenvedés ez a játék. Első két rivalsot nyertem azóta szivok. Egy normális gólt nem tudok rúgni
-
eM'82
addikt
az miért van, hogy kapuskirúgásnál az egész csapatom a felezővonalnál áll, és nem lehet őket visszahívni (R1-gyel)?
Kellene egy működő taktika, egy jó csapat, és pár tipp, hogy hogyan is kell jól védekezni.
-
Woodslave
félisten
Ez a játék egy kabaré
-
miro.
senior tag
Srácok,laptoprol bejelentkeztem a Webapp-ba. ( Amúgy xboxon játszom)
Ultimate Editiont vettem meg,kb 1 hónapja ,de 0 fifa pontom van.
Az normális? -
Stylerr
addikt
XSX-en zavaró Screen Flickering jelentkezik... Más játéknál nincs ilyen. Ez egyedi probléma nálam?
-
elod22
senior tag
Nyitottam egy Tellest, de szinte semmi áron megy, pedig Premier League-ben nincs túlkínálat használható emberekkel balhátvéd poszton.
-
sz_abika
addikt
Kinyitottam mindent is + sbcztem. Icardiig jutottam
Azt hiszem jöhet a friss account, ezzel nem vagyok beljebb. -
Woodslave
félisten
Kipróbáltam rivalst. 8-4-re nyertem de kétszer olyan hossznak tűnik a meccs mint tavaly
-
Digestive
veterán
Véletlenül csináltam egy 5* skillt Ilicicel és megcsinálta...
Rendesen meglepődtem.
-
Stylerr
addikt
Ingame ti látjátok, hogy hány meccset játszottatok le? Én sehogy sem találom a statisztikám.
-
Kristof_94
nagyúr
Próbáltam rakosgatni az SBC-ket, de még így sincs elég lapom hogy nyitottam pár pakkot. Nekem ez az eleje soha nem megy...
Meccset talán majd holnap fogok játszani.
Bár holnap már lesznek rewardok, jó barom módon lett kitalálva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest