Hirdetés
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- Még optimistán is alábecsülte az AI CPU-igényét az AMD vezetője
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
Fekir csereként megmentett párszor de kezdőben...
adok neki egy sima lapos passzt azt 2 méterre pattan el állandóan. Vettem egy Neymart de ugyanolyan szar mint Rashford. A ziccereiben nincsen erő, egy Tapsoba befutja 2 méter hátrányból, az egyetlen előnye, hogy a labdavezetése kiemelkedő idén is. 900k-t ez hol ér?
Komolyan mondom az a szerencsétlen Joao Felix a legjobb támadóm még mindig pedig csak csereként jön be mióta megvan.Azt képzeltem hülye fejjel, hogy oké Rashi nem rúgja be 5ről gyengébb lábbal. De Neymarnak mi az anyja rá a mentsége?
Neki nincsen olyan.Ezt még tetézi, hogy ma nem kaptam tizenhaton belülről gólt. 20-35 méter között kétszer vállalkozik valaki azt 2 gól lesz belőle mert a kapusom átellenesen nyúl a kezével
Úgy tanítják mindenhol nekem is úgy rémlik.
0 szöges lövésnél meg vízszintbe vágja magát, hogy ne hogy takarjon valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Gaming notebook topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- MWC 2026: Munkahelyi igásló lehet a Lenovo ThinkTab X11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB digital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 02.27
- Xeon E5 1650 v3, 2680 v3, 2690 v3 processzorok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
adok neki egy sima lapos passzt azt 2 méterre pattan el állandóan. Vettem egy Neymart de ugyanolyan szar mint Rashford. A ziccereiben nincsen erő, egy Tapsoba befutja 2 méter hátrányból, az egyetlen előnye, hogy a labdavezetése kiemelkedő idén is. 900k-t ez hol ér?