Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PLC programozás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Asztrofotózás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- eGPU tapasztalatok
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Bohus84
üzenetére
Azt sajnos nem tudom. Pl. tavaly gedson ugye csoportkör után kapott de mivel a spurs meg a benfica is kiesett a nyolcaddöntőben spursos sem lett meg ugye nem is fejlődött
Szóval így nem tudom. Valószínűleg ha nem indul európai kupában a játékos új csapata akkor nem fejlődik tovább.
Ha meg mindkét csapat indul akkor amint fejlődik az új csapatba kerül és onnantól az számít.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval így nem tudom. Valószínűleg ha nem indul európai kupában a játékos új csapata akkor nem fejlődik tovább.