Hirdetés
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
Alagabi
üzenetére
Remekül...
Ketten nyomjuk az UT-t egy haverommal de wl-zni sosem engedem mert kb. div6 szint. Erre pénteken mikor odaadtam neki, hogy próbálja ki rivalsban a csapatot gyorsan beszedett 2 vereséget wl-ben, mikor direkt elmondtam neki ne játszon wl-t pénteken csúcsidőben.
Azóta 10-2ben állok de eddig igazából Mukielet farmoltam meg a Rivals meccseket szóval holnapra tuti marad 8-10 meccs majd 
#3093eM'82
Nem hiszem, hogy jobb de egyrészt olcsóbb másrészt meg zöld link mukielének
Ha malcuit szar akkor mondanám, hogy theo hernández 7 chemen jobb szélre de nem tudom ennyire válna be..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Építő/felújító topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ketten nyomjuk az UT-t egy haverommal de wl-zni sosem engedem mert kb. div6 szint. Erre pénteken mikor odaadtam neki, hogy próbálja ki rivalsban a csapatot gyorsan beszedett 2 vereséget wl-ben, mikor direkt elmondtam neki ne játszon wl-t pénteken csúcsidőben.