Hirdetés
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pánik a memóriapiacon
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Digestive
üzenetére
Én szóltam :)
Örülök hogy nem csak én látom így, de sajnálom hogy más is szarba lépett. Egy bundes garantált TOTS is lehetett volna ehelyett bukta, az meg 87es csapatot kert. Szóval mindegy is, van még bőven fodderem.
Ja, és a 84x20as csomagot még ki se nyitottam. Jövő pénteken hátha rám mosolyog fortuna :).Nándi: nálam 5 SBC játékos érte meg igazán: POTM Joao Felix, POTM B.Fernandes, PMoments Essien, PM Nedved, PM Zambrotta.
Ebből az 5ből már csak Essien és Zambrotta kezdő, de Joao és BF sok-sok meccsen játszottak, megszolgálták az árukat.Renato Sanches-t nem sorolnám ide, mert nem érzem pótolhatatlannak (igaz mai napig az első csapat tagja).
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Lenovo L440 laptop - i5-4200M - 4 gb DDR3 ram - 320 gb HDD
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (218)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest