Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EA's hit
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Olvasni csak utána kezdtem
Mondjuk elég furcsa, hogy ugyanabban az időpontban Woody például áradozik a szuper kapcsolatról és hogy milyen jó a gameplay, mi meg undorító módon szenvedünk vele. Legalábbis nekem az egész játék során egyszer sem nagyon volt annyira undorítóan játszhatatlan, gusztustalan fos az egész, mint ma délelőtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Tőzsde és gazdaság
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB
- Cooler Master V550 80+ Gold moduláris táp
- 3090Ti videokártyát keresek megvételre .
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Gari ÚJ fedlap és kijelző
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk elég furcsa, hogy ugyanabban az időpontban Woody például áradozik a szuper kapcsolatról és hogy milyen jó a gameplay, mi meg undorító módon szenvedünk vele. Legalábbis nekem az egész játék során egyszer sem nagyon volt annyira undorítóan játszhatatlan, gusztustalan fos az egész, mint ma délelőtt.