Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
válasz
LedyGyuszi #10805 üzenetére
nem váltom át a felállást közben, csak az elején, az alap felállást rakom át, ekkor persz átvariálja, de nem ez a gond, mert ezutáán én helyükre rakom a játékosokat, custom tacticset meg instructionst beállítom. Majd a játékban mikor kilépek, ugy hogy nem váltottam felállást nem használtam a dynamic tacticset akkor is megkeveri az embereket.
grat, sajna én nem vagyok ennyire jó, hogy visszahozzam. mint mondottam volt azt is lehet érezni ha már nem segít téged v a másikat a hendi hanem ugymond "normál" játék van.
némi ironiát is érzek felfedezni a szavaid közt... sajnos a hendi kivesézése témáról én lemaradtam, nem tudom mikor beszélhettetek róla de valószinűleg mindig fel-feljövő téma. Az meg hogy mennyire misztifikálom túl vagy épp nem hát nem tudom... Engem akkor is nagyon zavart az amit már emlitettem, hogy a top csapatok top játékosai 2 passzt nem tudtak csinálni, üres kapura golt lőni, látod tudod érzed mit fog csinálni a másik és a játékosaid egyszerűen mást csinálják, vagy épp az ellenkezőjét, bukdácsolnak, szenvednek a labdával, mintha mágnes lenne bennük ami taszitja... Ha ez van akkor teljesen mindegy mit csinálsz, max mint a fickó mondja, beállsz védekezni, csak passzolgatsz amig el nem múlik... ennyit is a hendiről...
Szigma70 kollégához is még csak annyit szolnék, hogy igen, vannak szituk nálam is meg olyan gólok amiket a haverjaim szerint csak én tudok, a hendis gólok, amikor akár a 2. v 3. kipattanó labdát sikerül bevernem, mert épp szerencsére a "hendi" elém pattintotta a labdát... vagyépp valami iszonyat béna erőtlen lővés megy al úgy a kapus mellett, hogy már én is csak röhögök az egészen mik vannak... vagy más egyéb beszenvedéseknél...
Szóval, 500 meccs ezért nem rossz, én számolgatom, de sztem nem értem el annyit, sztem valahol 300-350 meccs körül járhatok a 19-ben. Ahogy elnézem vannak itt sokan nálam sokkal nagyobb fifások is. Ennek örülök, mert akkor itt csak tanulni lehet. Korábban is próbáltam felvetni ezt a témát, mert én sem érzem elég jónak magam sajnos, nagyon sok minden van amit tanulni meg fejleszeni kellene. De ebben a fórumban sajna csak a csapatok meg játékosok felállások sbc-k tömkelegét látom. Nekem sajnos nincs pénzem időm kapacitásom erre ennyi, hogy akár elnéztem egy sbc-t is megccsináljak. pl kell 2 totw játékos??
lol már ez egyik is drágább mint az összes coinom. és akkor rakjam ki a német válogatottat meg a bayernt 85ös ratinggel... komolyan? ha ezt meg tudnám csinálni leszarnám az összes sbc-t... Vicc az egész...
Lényeg a lényegben,örülök, neki hogy adsz tippeket, és úgyanugy annak is ha bárkinek építő jellegű hozzászólása van. Sőt, kérlek is, segíts, hogy jobb legyek, és fejlesszem a játékomat. Az online rivals annyira nem érdekel, és annyira nem is zavar benne a hendi néha, látom én is vannak jobb v hassonló szintű játékosok jobb v hasonló csapatokkal akik elvernek... ezen nincs mit idegeskedni... már lassan azt is le szoktam engedni ha szegény fogalmatlan játékosok ezüst teammel levernek... Ezek másodlagos dolgok, offline haverjaim ellen szeretnék jobb lenni, ezért is probálok online sokat játszani és gyakorolni... (ami szintén érdekes, mert van olya cimbi akit 20-16x verek, 1-2 x meg vereség van, de valahogy az mindig akkor jön elő ha épp bajnokságot játszunk...)
Akkor nézzük, nekem változó a passz hatékonyságom. 70-80 % között mozog, van hogy 80 fölött is. Itt valahogy nem igazán értem ezt a dolgot, de nem tudom magam hibáztatni ha egyszerűen nem tudok két passz leadni illetve nem oda megy a passz ahova akarom... Jó tippnek hangzik ez az indikátor hogy lássam merre passzolok, csak egy baj van vele, akkor a másik is látja merre passzolok, és azért még igy is elég nehéz indikátor nélkül is mer teléggé ismerjük a másikat és látjuk ki merre mozog merre passzolhat... valamint az is rohadtul tud zavarni amikor látom a lyukat, passzolok és a másodperc törededéke alatt oda "teleportál" a védő... Ez ellen mit csináljak? Az indikátor bekapcsolásával amellett, hogy az ellenfél látja merre passzolok a zmég a bajom, hogy rohadtul zavar... hogy valami szarok ott vannak a játékos mellett, kb 2X akkor szarok mint a játékos... mondjuk a timed finishinget minden streamer istneiti, és mondja hogy nagyon jol lehet használni és kapura lőni vele.. én nem próbáltam... Viszont ha csak a nyilat be lehet kapcsolni, egye fene megnézem mennyivel lesz jobb a játékom illetve nagyobb a passzolási arányom ha látom merre akarja majd lőni... és ki tudja, lehet megszokom és már az indikátor nélkül is menni fog a későbbiekben...
A szünetek tartása online esetében okés... offline haverokkal nehezebb.... de tulajdonképpp ez is hasznos tanács, más játékoknál is alkalmaztam amikor sokat szptam...
Felállás, offline sorsolt csapatokkal játszunk, általában top csapatok. Én a 433 attack v holdingot preferálom, esetleg 442 4222,. custom tactics és instructionsr ritkán állitok ilyenkor. Neked van bevált taktika csapatokra? vagy instructions?
A beadások sajnos nem ugy mennek ebben a fifában mint ahgoy kellene és ahogy én azt szeretném, van ennek külön modja vagy inkább hanyagoljam? probáljam kipasszolni v cselezgeni?Előre is köszönöm az építő jellegű hozzászólásokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest