Hirdetés
- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Elhagytam ma egy TOTS Fabiant miután nyitottam belőle egy duplát - se az unassignedban, se a transferlisten nem látom webappon. Ezt hogy?
-
dtrms
aktív tag
Az új részek játékos rating megítélései mindig csakis az előző évben nyújtott teljesítményük alapján kerül ki vagy figyelembe veszik az augusztus-szeptemberi teljesítményüket is?
Erről van esetleg hivatalos info vagy valaki tud valamit ? -
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Az új FIFA-ból van már valami public béta?
-
Mrdevil
addikt
Ez a Sterling SBC is hiánypótló nagyon. 🥴
-
akooos
veterán
Van új TOTW srácok
De minek?
Ja és:
-
sz_abika
addikt
Na össze grindoltam végre egy nem bébit...Prime Ferdinand. Egyetlen probléma hogy Blanc és VVD mellé...minek
De végre nem egy bébi! -
-
Mrdevil
addikt
Most szeptember végén jön az új patch, valami gagyi volta mód is lesz benne. 😀
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #41185 üzenetére
Szinte mindennel egyetértek!
Én azért hasznaltam fel az összes lapot, coint a végére, h minden olyan ikont kipróbáljak aki szóbajöhet a következő részben. Így rájöttem legalább, h Eusebio, Pelé, Socratés és Lothar atomkirály és mindenképpen a csapatba kerül a 20ban is. Maldini viszont 1 coinnal se ér többet, mint Blanc úgyh messze elkerülöm a következő részben.
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #41179 üzenetére
Azért, mert ez nem a 3 hónappal ezelőtti állapot, hanem a mostani
Csapatom mindig volt jó, de nem a mák tényező miatt, hanem mert kikereskedtem, megjátszottam érte, beleöltem az időt.
Mire elértem ide, hogy van lóvé, van rahedli nagy lap, érdektelen lett a játék. Ez már vagy 3 hete így van. Vagy több. Wl t leszarom, 20 ból gold azt annyi, SB t már nem jatszom jó ideje, de már az SBC k hez sincs idegem.
Már semmi értelme a további harácsolásnak. Most kiraknék egy Pelé t, akkor mi van? Ebben a foshalmazban nem számít már semmi. Akkor meg minek öljem bele az időt?
A 18 ban is bennehagytam vagy 2 millát, meg a csapatot, klubbot vagy 1000 playerrel. Most is így lesz.
Gyerek draftozgat a coin ból, meg csöpōgtetek neki át apránként, had csessze el.
Ennek már vége.
Még játszunk vele, de vége
A nagyobb baj, hogy igazán el se kezdődött. Ez egy béta FIFA rész volt. Egy pillanata nem volt, ami élvezetes lett volna.
Ez van -
MdewC
nagyúr
1-2 hét türelmet kértünk az új 20-as topik megnyitására...
Ennyire tellett ezek szerint.
Inkább nem kommentálom.
Érdemi infó alig van, az, hogy ki miről ábrándozik ide is be lehet írni...
Fogok csinálni egy új topikot, összefoglalóval, a modik meg majd eldöntik melyik megy tovább.
A tehetitek, akkor oda egyelőre ne kommenteljetek, legalább ennyivel segítsetek, ha kérhetem.
Köszi!
Jó wl-t srácok!
-
szabyka95
őstag
Amugy az megy hogy regisztralok egy ps accountot amerikai regiora, igy sokkal olcsóbban jonnek ki a jatekok? Aaa gamek 60 dollarert jelennek meg, ami olcsobb mint romaniaban pl, 80 dollar elorendelni (340 lej)
-
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #41173 üzenetére
Áh nincs vége, még nincs mindenki 98rating felett a 2 csapatomban. 😁
-
sz_abika
addikt
Maradona csatarkent mennyire életképtelen? Es melyikert eri meg fizetni ha ennyire nincs stamina ja? Fun teamem kesz, csak ő kellene
-
Digestive
veterán
válasz
Szigma70 #41174 üzenetére
Mondjuk ez is egy érdekes dolog amit írsz. Ha van 1.5 millád meg lapokban még vagy 2 milla, akkor mi a gyásznak kereskedtél és miért morogtál a Quardadok miatt? 😳🤣 Legalább az arany CR-t pimpelted volna fel TOTSra, mert miért ne... persze szíved joga az enyészetnek hagyni a milliókat, csak nem értem.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41173 üzenetére
Szerintem sem lesz innentől semmi, nagyjából két hét múlva rengeteg információt megtudhatunk az új részről, kicsit több mint három hét (lehet hogy 4 is lesz) múlva pedig érkezik a demó, onnantól pedig már nincs megállás, 1-2 héten belül mindenki rászabadul a Fifa20-ra és szinte kihal a Fifa19 mindegyik online módja ezzel egy időben.
Ha akar valaki még csapatot építeni és pakkot nyitni akkor a következő 1-2 napban tegye meg, mert utána már nem lesz érdemes. -
Szigma70
addikt
És ki a fost akartok még nyitni?
Ára senkinek sincs, csapatok készen.
Rahedli 89+-os játékosom van, 1,5 millám, 1500 player a klubban, de leszarom már az sbc ket is.
Minek? Hova? -
Mrdevil
addikt
válasz
Kristof_94 #41164 üzenetére
Jaja, szerdától megint nem érdemes csomagokat nyitni, eltárolok párat, lesz itt még event tuti.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94 #41167 üzenetére
Nem is kételkedek benned, mindenki melléfog néha, de Te meg is mutatod nekünk és jól el is húzod.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #41167 üzenetére
Mert szerencsesek a nyitasaid. Szigma meselhetne milyen a masik oldalon.
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94 #41164 üzenetére
Szeptemberbe meg ismet kezded az agyalast, ami nalad jovo agusztusig tart
A befektetesekkel meg ovatosan, nehogy ugy jarj mint a Questor reszvenyesek.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem is adják a 81+ csomagok, de nehéz jó áron elhozni rare gold lapokat. Bár ha belegondolok, kicsit több, mint 24 óra múlva vége a játék érdemi részének, szóval azt a maradék 1,5 millát lehet el kellene verni.
Keretenként 10k-t számolva az 150 csomag. -
Edgar2621
őstag
Srácok közben nálam is kialakult a végleges keret (az utóbbi 2 hónapban besegített a testvérem is): [link]
Ezen kívül van még nagyon sok untrade lap, olyanok mint Tots Goretzka-Lala-Wijnaldum, FB Iniesta-Zlatan-Villa-Bradley, Futties Musa-Mendy-Kimpembe-Alessandrini-Juan Jesus-Teixeira, UEL Alonso, Tots Moments Paulinho-Martinez, Fut Stars Davies, SBC Felipe Anderso-Tierney
Elég jó kis fun csapat jött össze, százféleképpen lehet összerakni.És közben feljutottam 4* pár óra játék alatt a Div1-be (Div 6-ból!), tudom ez már nem olyan nagy szám, de figyelembe véve azt, hogy idén alig játszottam ez számomra óriási pozitívum.
Kíváncsi lennék még egy WL-re, hogy ott mit tudnék összehozni, de ezen a hétvégén keresztelő utána meg Balcsi, úgyhogy már csak a Fifa 20-ban próbálkozok újra a WL-ben.Köszönöm a figyelmet
-
akooos
veterán
Kb 1 hete van a transfer listemen 2 db TOTS Ben Yedder. Minimum áron sem viszik el, a QS ára pedig csak 11k, úgyhogy nyilván nem qs. Ma az egyiket betettem az icon upgradebe, a 2 rare playerből jött egy untrade tots ben yedder. Baby Vieira lett az icon, betettem őt egy 100k-s csomagba, hát ki jött belőle?
tradeable Yedder, úgyhogy ismét van 3 darab belőle, amiből kettőt a minimum áron sem tudok eladni. Volt még a 100k-s packben egy record breaker Skov, akinek 68.800 a QS ára
Sok bolond, meg 69.000-ért próbálja eladni, amiből az 5% ha lejön, akkor kevesebb, mint a discard ár
-
Edgar2621
őstag
válasz
sz_abika #41156 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy a droprate csökkentve lett, amikor elkezdődött a batch 3 és nyitottam a pakkokat volt olyan, hogy sorozatban 8 csomagban volt Tots lap, némellyikben egynél több (és volt olyan amiben 3 is).
De mikor nyissunk ha nem most, utána már semmi értelme nem lesz, mindenki (az EA is) készül majd a Fifa 20-ra, lehet hogy SBC-k sem lesznek, a pakkok pedig alapértelmezettre lesznek állítva. -
Gaborz1
senior tag
Nálam előbb a 100k-s pakk kidobott 3 TOTS-ot: Pepe, Donnarumma (GK), Thiago Mendes. Plusz ott figyelt a pakkban egy 84-es Philipp és David Neres is mint Special lap.
Az ezt megelőző 100k-s ban is volt egy Thiago Mendes. -
sz_abika
addikt
Hú gyerekek, most ne nyitogassatok, mert botrány a droprate.
Kraftolnám itt az ikonokat, de így kurva nehéz hogy Baby hernandezért kapott 100ks csomagban egy 82es!!!!!!! Tsygankov a legdrágább lap.
-
-
evibly
senior tag
Mindeközben: hivatalos, Ivan Perišić kölcsönbe került a Bayern Münchenhez, vételi opcióval.
-
Digestive
veterán
Zendülés és anarchia szagot érzek! 🤣🤣🤣
Topikgazdák nyaralnak és már cincognak is az egerek! 🤪
-
RootRulez
félisten
Hihihi...
-
freddyadu
senior tag
válasz
Kristof_94 #41146 üzenetére
Na mire kaptad?
Az a Lewa nem lehet rossz szuperszub! 😂😂😂 -
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94 #41144 üzenetére
Jahhh, a feketét?
-
Szigma70
addikt
válasz
Digestive #41133 üzenetére
Mert Te amatör vagy
Én csináltam egy 100K-s pakkot egy 89 csapatból, ez cirka 250K, és jött egy gold Rabiot.
Az olcsón jót már nem menő, drágán szart, az a menő
Van még vagy 40+db 89+-os playerem, kirakhatnám Pelét, de minek?
A 30K-s TOTS.ok 0 chemen, posztjukon kívül uralják a pályát.
Pelé? Eusebio? Lóxxxxxszt.Mena,Mendes Vela, ezek a menő lapok.
@MdewC
Miért? Most ráérsz nem?
-
szabyka95
őstag
Nem reklamozni szeretnem (
de igen), de aki nem hallott meg revolutrol annak itt a lehetőség :
Sign up with my link and get a free Revolut card for awesome exchange rates abroad. revolut.com/referral/szabol9em!G10D21En ezt használom amikor kinaba/amerikaba utazok v kirandulni, feltoltom -az en esetemben- lejjel, s automatikusan atvalt dollar/yenbe, vesztesegmentesen
H ne aruljak zsákbamacskát, aki modt regisztral a linkemen keresztül, ill kartyst rendel az kap 50 lejt (10 eurot/3000 ftt) az elso vasarlas utan, no meg en is
Fifa pontok vásárlásara is alkalmas
Lehet egyszer hasznalatos kártyat is gyartani, biztonságosabb -
Mrdevil
addikt
Huh ömlik a sok nagy tots az upgradeekből. Kiraktam gyorsan egy Desailyt, meg így már Pogba se nagy kaland.
-
szabyka95
őstag
vegyel ujracsomagoltat az emagrol
-
-
Csokipuding8
tag
válasz
forras2 #41119 üzenetére
Ne haragudj, de kicsit nézelődj már a menüben. Minden ablaknál van instrukció az ott használható gombokhoz, tulajdonképpen csak nyomkodni kell, valami történik. Néhol lehet h nem egyértelmű, de akkor is rákukkantassz az instrukciókra, infora, helpre - nevezzük bárhogyis - és megvan a megoldás. Még egyszer mondom, mindenhol van. Csak azért írom így mert ha nagyon kezdő is vagy, lényegében a gombok próbálgatása még megy attól...
-
forras2
őstag
Srácok, hol tudok csapat mezt váltani?
Egyszerűen nem találom sehol sem -
dracox
addikt
válasz
Kristof_94 #41116 üzenetére
Abszolút előrelépés.
-
evibly
senior tag
Akit érdekel még ilyesmi és megszerezné a heti küldikben a The Unicorn mezt, vele kell lőni egy gólt bármilyen meccsen: Chilwell
-
freddyadu
senior tag
Vajon hol van a sok UCL lap? Ki ül rajtuk és minek? 🧐
-
Edgar2621
őstag
válasz
Edgar2621 #41109 üzenetére
Egyébként ehhez a játékhoz már a 3 szereplős felállás lenne a legszerencsésebb. Kettő a WL-t nyomná, egy pedig a hét közben az objectiveket csinálná meg plusz egy kis SB. Így lehetne kimaxolni a játékot nyugalomban úgy, hogy az ne menjen a magánélet rovására. keresek is valakit harmadiknak, az úgyis mindig izgatott
Lejárt a szerkesztési idő azért lett két hsz, sorry.
-
dracox
addikt
Ben Yedder 40misiért eligazol a Monacoba...
Laliga egyik legjobb csatára fifaban...bye -
Edgar2621
őstag
Meg vagyok nyugodva ha látják.
Akkor így írom: Guruuuuuu, gyere visszaMondjuk úgy hogy játszótárs és akkor abba sok mindent bele lehet érteni
Jövőre megpróbáljuk mi is a két szereplős felállást, hátha ki tudok szorítani én is a hétvégéken 3-4 órát és akkor a WL-ek plusz az SBC-k le lennének tudva. Ezen felül vállalni felnőtt, dolgozó emberként szerintem lehetetlen.
-
sz_abika
addikt
Szigmának küldeném szeretettel az alábbi draft védősoromat. Eddig teljesen jó a fejbárbaj 3-0, 3-1 velük, az egy gólról pont Alexis tehetett, de azt sem azért mert TOTS Ibra lefejelte. Pfejj de undorító ez a game, legalább annyira mint a saudi és spanyol 2es IF CBk akiket pickelhettem.
(PS: van egy FFS Ligt a padon, de chemben sokkal jobban jövök ki így, ráadásul egyik meccsen se éreztem azt hogy bekellene cserélnem) -
arpo04
őstag
Iden ez volt a legjobb wl. Minden tokeletes volt.... regisztraltam es egy meccset se jatszottam le
Ugy nez ki xbox utan ps4-re valtok. Ott ketten tolva konnyebb lesz. Idom se lenne egyedul ra
Az egyik boxot azert megtartom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest