Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
majnkopf
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
engem a tömörülés nagyon felidegesít.. nyilvánvaló, hogy a gyengébb játékosokat is meg kell tartani online hiszen offline hamar beleunhat a monotonitásba az ember, de szerintem idén csúnyán le tud védekezni akár egy 2-3-x osztállyal lejjebb lévő(mármint a valós képességeket nézve) játékos is. ráadásul a gépi védekezés valami hihetetlen, nem is irányítja a védőjét, de nem tudok elszaladni mellette vagy lőni, mert egyből blokol, beleveti magát, félrelök stb.
nekem jobban bejött az mikor látszott, hogy valakinél jobb vagy és van akár 25 helyzeted is.. idén vannak ilyen meccsek mikor sok helyzet van, de azok általában beadások, távoli lövések, vagy valahogy odaszerencsétlenkedem hozzá a labdát és rákotorja. (most persze azokról beszélek akiken látszik, hogy nem egy nagy player, de a játék mechanizmusa kiegyenlíti a különbséget)(#3406) MdewC: remélem úgy megdagad attól a tortától, hogy nem bír majd lépni sem

#3407) MdewC: szóltam, de még mindig mámorban vagy Ronaldo miatt és nem figyelsz

Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest