Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
redtamas
csendes tag
válasz
Kristof_94 #33405 üzenetére
Szintúgy, bar en vasárnap abbahagytam a játékot, de mondom azért a rewardokat megnezem, hátha.. De ez is megerositett abban, hogy semmi értelme ezért erolkodni hetvegen.
-
redtamas
csendes tag
Valaki ps-en gyorsan az ajaxos kuldi?
-
redtamas
csendes tag
Mikor fog aurier fejlodni holnap? Csak este? Wl-ben mar jo lenne a 90es lapjaval nyomulni.
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy 86os In Form Fabinho tényleg ennyivel jobb mint a 85ös,megér plusz 140ezret?? mert statok alapján annyira nem, kinek van tapasztalata vele? -
redtamas
csendes tag
válasz
Kristof_94 #28570 üzenetére
uhhh felkeltetted az érdeklődésem, csináltam én is egy ilyen upgrade sbc-t jött is belőle egy 88as FB Walker, annyi,hogy csak 7es chemmel tudom beépíteni de még így is jobb mint a sima walker szóval megérte.. :
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok!
Kantet megéri lecserelni középső Keanere? -
redtamas
csendes tag
Akkor ma argentin lapokat érdemes venni és este eladni?
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok srácok!
Az lenne a kérdés,hogy megéri-e lecserélni Umtitit Ramosra?(Varane a párja) -
redtamas
csendes tag
Sziasztok, 4-2-3-1et jatszottam eddig de az uj patch annyira nem adja, érdemes valtani 4-1-2-1-2(2)-re? Tapasztalatok esetleg ct?
-
redtamas
csendes tag
Nem csalas, sztem megint a szerverek szarok mert nekem is ezt csinalta.. (ps4)
-
redtamas
csendes tag
Piquet megeri Godinra cserelni? Nem vagyok megelegedve vele..
-
redtamas
csendes tag
valaki tudna ajánlani egy jó taktikát?(CT-vel együtt) Eddig nagyon jól működött a 4-2-3-1 de vasárnap este illetve tegnap óta 180 fokos fordulat állt be és nem jön össze semmi,döntetlenek sorozata,mintha elfelejtettem volna fifázni...
Csapat hozzá:
Lloris
Telles - David Luiz - D. Sanchez - Walker
Casemiro - Fabinho
Coutinho - Firmino - Mahrez
Lukaku -
redtamas
csendes tag
Telefonos appba nem adja be a wl-es rewardokat?
-
redtamas
csendes tag
Nekem hétfő - 150 kedd +150, ma nem volt idom jatszani.. Remelem ez csak egy dolgot jelenthet 😂
-
redtamas
csendes tag
Szerintetek Firminot megéri lecserélni Eriksenre? IG 4-2-3-1 középső CAM pozícióba kellene, 1 hete használom Firminot, de nekem annyira nem adja
-
redtamas
csendes tag
Megvolt életem első Weekend Leagueje a hétvégén, ami egy Silver 1et hozott, eléggé elkeserítő, hogy reálisan úgy érezem a jelenlegi skillemmel egy 14-15 wint össze lehetne hozni, jól is ment a játék 10 győzelemig, de utána mintha nem akarta volna az EA, hogy elérjem a silver 1et és a legutolsó meccsemen sikerült behúzni a 11. wint, ennek ellenére higgadt maradtam, mert kezdésnek elmegy szerintem.
-
redtamas
csendes tag
Neztem mar mindenhol, ki is leptem sokszor, sehogy nem jon elo
-
redtamas
csendes tag
EA SPORTS email cimet valaki adjon mar aki mar valaha felvette veluk a kapcsolatot
-
redtamas
csendes tag
Nincsen sajna sehol
-
redtamas
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, de rögtön egy bosszantó kérdésem lenne.. Megvettem tegnap Fabinhot és ma már nem volt a keretemben,mit lehet ilyenkor csinálni? Eanak tudok valami emailt írni? Nem szívesen nyelnék be azért 70k coint..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest