Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dejvid8

őstag

Fú, jól megy most a WL. Délután próbáltam , 4 meccset, siralmas volt, semmi nem jött össze, minden gólt amit kaptam vagy kipattanó volt, vagy 90+3. perc, vagy 11-es a hosszabbításban.. Nekem meg bezzeg 5 kapufa/meccs. 4-ből mind a 4-et buktam, abba is hagytam délután.

Valószínűleg közrejátszik hogy változtattam a csapaton, ment Baby Ronaldinho, 88 Ferdinand, 90 Henry, 88 Petit, De Gea.

Most este nekikezdtem, az esti mérleg idáig 7/7.

TOTS KDB hiányzott mint egy falat kenyér, legeslegjobb CAM.
    TOTS Promes jobb mint Henry.
    86 Gullit jobb mint 88 Petit, pont ő kellett nekem, egy tank, tényleg olyan a testfelépítése a játékban, mint senki másnak. Uralja a KP-t, lefejel mindenkit, ellök mindenkit.
    Stamina 90 percig elég (CDM-ben használom, lehet ez is közrejátszik), hosszabbításra jön PTG SMS helyére.
    Van Der Sar-ral meg vagyok elégedve, hozza De Gea szintjét simán. Long shotokat sokkal jobban véd, driven shotokat talán Gea jobban védte, de valamit valamiért.

És most figyelj: 87 De Ligt-et használok jelenleg Blanc mellett, ameddig nem szerzem meg a TOTS-t.
    Számomra, csak hogy összehasonlítsam valakivel, jobb mint 88 Ferdinand!!!(Meg szerintem simán leköröz egy rakat TOTS CB-t is).
    Komolyan, hihetetlen a pali. Nagyon-nagyon erős, jól fejel, gyors, olyanokat szerel mint Blanc, nagyon tanári. E mellett, 7 meccs alatt 3(!) gólt rúgott, egy longshot, egy fejest szögletből, és egy kipattanót szögletből, amit magától rúgott be olyan 20 fokos szögből, nem is értem a kontrollerhez :D
    Nagyon jól helyezkedik, mint szögletnél, mint védekezésnél.
    Képes ellökni az erősebb TOTS játékosokat is. Rengeteg megelőző szerelést csinál.
    Figyeltem, hogy mennyik voltam a meccs végi értékelései:
    Átlagban 9.0 feletti, legjobb 9.7 volt, legrosszabb 8.5 volt.

És ami hihetelen, de tényleg igaz : 18-19K az ára.
    Felvetődik a kérdés, ha a 87-es IF-ja ilyen, hát milyen lesz a TOTS verziója?
    Legjobb CB lesz a játékban kb, jó ég. Alig várom.

Aki teheti, próbálja ki, nehéz beépíteni, de ikonokkal nem lehetetlen. Lehet megspórolhat magának több száz ezer coint, mert képes lecserélni egy 200K+ értékű CB-t, minden szempontból. Na de majd a TOTS De Ligt.. Hú.
    :R

Új hozzászólás Aktív témák