Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Valami baja van a tápomnak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Nagyon sokszor veti be a "Zidane-cselt", ami 4*-os. De ezt a játékban a 4* hiánya miatt nem tudom vele reprodukálni.

-
dtrms
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Teljesen egyet értek!
Én is így gondolom.
(Bár szerintem a full ratingje reális...a statjai viszont tényleg kicsit le vannak húzva bizonyos pontokon) -
szupersanyi
aktív tag
Busquets a Barca 2. legfontosabb játékosa szerintem, minden FIFA-ban underrated volt eddig és most is az. Simán megérdemelne egy 90-es lapot, főleg a játékbeli statjai vannak nagyon lehúzva. Ezt úgy írom, hogy kevés játékost utálok nála jobban, de attól még el kell ismerni, hogy egy zseni és a posztján a világ legjobbja.
Amúgy a 3* skill szerintem reális nála, neki nem nagy cselei vannak (nem nézek nagyon sok Barca meccset, szóval lehet, hogy tévedek), hanem jól vezeti a labdát, erős és magas, ezért távol tudja tartani a védőket a labdától és a testcselei zseniálisak. De a testcsel szerintem nem a skillek közé tartozik, hanem inkább ez is azt bizonyítja, hogy az egyik legintelligensebb aktív játékos. -
dtrms
aktív tag
válasz
_adaml21_
üzenetére
Szerintem Marcelo és Busquets nem említhető egy lapon skill tekintetében. (a két linkelt videóban abszolút ki is jön a különbség)
És teljesen reális a csillag különbség.
Busquets full csak labdavezetésben jó és labdatartásban, tehát dribblingben (ami a videóban is látszik szerintem, és itt tényleg a 74 azért kevés neki).
Marcelo viszont sokszor lenyom olyan cseleket, hogy azzal a legtöbb szélsőt megszégyeníti....Ezeket én úgy mondom hogy egyik spanyol óriást se szeretem. Szóval teljesen objektív vagyok a témában.
(+ szerintem Busquetsnél a pass is le van húzva egyébként eléggé)
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nálam csak egy lencsés van...

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nagyon durván elfogultak vagytok. Nézzetek már statisztikákat, olvassatok elemzéseket, cikkeket és próbáljatok elvonatkoztatni attól, hogy a kedvenc csapatotok védője már nagyon régóta. Én elismerem, hogy rohadt jó támadásban, de védekezésben a közelében sincs a legjobbaknak
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
A bájerneset sem ártana.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
"Alaba lassan hasonló szinten lesz."
sztem ideje levenni a reál szemüveget...

-
myckey
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ennye, te se sok Real meccset nézel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De én itt ki is szálltam, erről annyi oldalon keresztül lehetne vitázni, hogy inkább megkímélem magam.
Lényeg, hogy a FIFA egy jó játék, szeretem, remélem ez a rész is jó lesz.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ekkora hülyeséget rég olvastam. Mi az, hogy nem szeret visszaérni védekezni? Úristen, ennek fuss neki még1x.
(#592) myckey
Lehet, hogy a Sociedad-al keveri.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
szupersanyi
aktív tag
Nem akad hasonló bal bekk??
Ennyire ne legyetek már elfogultak
Marcelo egy nagyon ügyes, technikás "védő", aki támadásban a legjobb a posztján, de védekezésben szinte 0. Minden normális csapat az ő oldalán támad, mert tudják, hogy Marcelo nem szeret visszaérni védekezni és egyértelműen ő a Real gyengepontja védekezésben. A La Ligában Marcelo tudása elég, mert nagyon kevés olyan csapat van, akik támadnak is a Real ellen. Nagyobb csapatok ellen egyértelműen kimutatható az, hogy mekkora hátrány Marcelo a védekezésben. Én Marcelonak 82 vagy 83-as ratinget adtam volna, ez a 86 egy vicc -
_adaml21_
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
Igazat is adok, meg nem is.
Én most azért emeltem ezt ki, mert bosszantó, hogy parasztvakításként Busquets értékelését növelik, közben a sebességét drasztikusan csökkentik (mire fel?), illetve a skill-t sem változtatják meg, pedig a vak is látja, hogy az egyik legtechnikásabb középpályásról van szó, ha pedig csak CDM posztra szorítkozunk, akkor az "egyiket" nyugodtan kicserlhetjük "a"-ra.
Másrészről pedig pont a 3* és 4* között van egy olyan váltás, ami (nekem legalábbis) számít, mivel a 4*-os skillek között van pár nagyon egyszerűen, különösebb kombinációk nélkül, ugyanakkor hatékonyan használható mozdulat.Abban igazad van, hogy gyakorlati haszna kb. az esetek 1-2 %-a.

-
myckey
veterán
Marcelot ezekkel az emberkékkel emlegetni, skill szó kíséretében, aztamindenit

Bocs, de nem bírtam magammal.

Marcinak simán 85+ az értékelése, ha már így fifázgatunk, nem igen akad tőle hasznosabb bal bekk a jelen labdarúgásában.
Mondjuk elnézve az EA stat scoreokat , elég érdekesek, de végtére is csak játék.
-
Miért a skilleket nézitek? Szinte soha nincs semmilyen előny vele, az ember csak max színezi a játékot vele, látványosabbá teszi, de hasznosabbá nem.
Nagyon ritkán van kivételes eset. -
LendvaiFeri1
veterán
-
_adaml21_
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát aki erre nem ad 4*-ot, az szerintem is idióta. Olyan alapon, hogy szerintem Marci és Busi is megérdemelte *volna*, de ha Busi nem kapott, akkor Marcinak se kellett volna...
-
_adaml21_
őstag
válasz
Takika14
üzenetére
Mondjuk ezt a Buszkecc Pace értékelést tényleg nem tudom honnan vették... Az tény, hogy intelligens játékos lévén nem futkorászik fel-alá, mint egy idióta, de én konkrétan egyetlen alkalomra sem emlékszem, amikor látványosan kijött volna az, hogy ilyen lassú lenne. Pedig, ha tippelnem kéne, legalább 150 meccsen láttam játszani, feltűnt volna....
Na szóval, az eddigi 53-as Pace-re azt mondtam, hogy oké, érthető, nem egy sprinter, de hogy ez a 42 mi alapján jött ki, ez egy óriási talány számomra...Ja, és akkor mindez még mindig megbocsátható lenne, ha megkapta volna azt a nyomorult 4* skillt....
Na mindegy
-
Én úgy látom, hogy szinte minden játékos upgrade-et kapott, átlagosan kettőt, olyan is, aki nem érdemelte meg. Szerintem globálisan mindenki értékén növeltek, biztos valami új rendszerhez kellett igazítani, a lényeg, hogy igazából nyugodtan ki lehet vonni mindenkiéből 2-t és akkor lesz reális értéke a játékosnak az előző rész viszonylataiban.
Pl aki most csak egy pluszt kapott vagy egyet sem, az felér egy csökkenéssel. -
Takika14
aktív tag
-
Kristof_94
nagyúr
Azért az kemény lesz, ha mondjuk Neuer megint benne lesz a TOTY csapatban. 98-as lap!

-
BMS
őstag
sztem marcelo nagyon is jó hátvéd
CFC fanként mondomRashford 90-es pace azért oda..

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
87 Bonucci, 88 Chiellini, 88 Buffon, 85 Dybala, 82 Evra
Uncle Pat szerintem már nem ennyire jó és ahogy hallottam Juve szurkolóktól Bonucci is sokkal jobb Chiellininél, de mindegy. Buffon lehetett volna egy kicsit még jobb, Dybala pedig nagyon durva

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én nagyon Marcelo ellenes vagyok, szóval nyilván túlzok, de szerintem az egyik legtúlértékeltebb védő, támadásban nagyon jó, de védőmunkája nem nagyon létezik.
Martial 82, LM, 91 Pace, 87 Dribbling
, 76 Physical, 79 Shooting, 70 Passing
Rashford 76, ST, 90 Pace 79 Dri, 65 Phy, 73 Sho, 66 PasEzaz EA, mindketten megkapták a megérdemelt sebességet és Marcus is arany lett. Martial nagyon OP lett.

-
LendvaiFeri1
veterán
FIFA 17 Player Ratings Revealed - James, Reus, Neuer, Kane, Martia
Neuer 92, Boateng 90, Buffon 88.

(#569) szupersanyi
Simán vállalható.
-
Sirandrish
legenda
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Robben nagy király, szóval kapják be 87szer

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Marcelo nagyon vicces
A 83 vagy 84 még talán érthető volt, de szerintem az is túl sok volt neki. A kapusokat idén nagyon felhúzzák, De Gea tényleg simán 90 felett lesz, Courtois is 89-90, Neuer pedig lehet, hogy Messi-Ronaldo féle ratinget kap -
_adaml21_
őstag
És most, hogy beszéltünk róla, pont elérhető is lett a 31-50:
FIFA 17 - PLAYER RATINGS TOP 50 -
eM'82
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
Csak nem számít illegálisnak origin cd-key vásárlás ha a hardverapró megengedi a hirdetését... Vagy mégis?
Vagy nem erre értetted a "Törlést"?
-
LendvaiFeri1
veterán
Slimani, így nem tudsz odacsapni a Realnak.

-
BMS
őstag
válasz
szupersanyi
üzenetére
nekem van egy fifa 16os rating hírem(hivatalos) az szeptember 4-én jött ki ..sztem kb akkor fog most is
-
szupersanyi
aktív tag
Azt lehet már tudni, hogy mikor kezdik el bejelenteni az új ratingeket?
-
Sati1984
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ja, abban biztos vagyok, hogy GTX750Ti-n menni fog (max nem 1080p-ben), ezért az előrendelés.
-
Sati1984
tag
PC-n az 576-ról előrendelve úgy nézem, 17k helyett 15k-ért lehet megkapni - tudtok ennél esetleg jobb ajánlatról az országban?
(G2A-t meg egyéb külföldi forrásokat hanyagolnám most).
-
Sati1984
tag
Mivel még nincs kinn a játék, meg még a demo sem, ezért nem tudhatjuk biztosra, viszont nekem csak a GTX 750Ti-re van pénzem (illetve max 35k-ért ez tűnik a legjobb ár-érték arányúnak sok-sok óra kutatás után - de most javítsatok ki, ha tévedek, könyörögve kérem
), úgyhogy ez lesz.De majd csak a demo után, majd beszámolok arról, hogy mennyire izzadt le a kis HD6770

-
dtrms
aktív tag
A PL elég durván meg fog erősödni fifa-ban.
Brutális játékosok érkeztek és kb alig mentek el.plusz sokan jó nagy up-okat kapnak majd.....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A videó legvégén kb. 10-15 mp-ig
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Melyikre gondolsz?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
A végén az a szinkron csak szerintem hasonlít a Ramsay-t játszó színészére a GOT-ból?

-
underdark
aktív tag
-
_adaml21_
őstag
Calm down, nem kell belegondolni ebbe semmit, ha ismernél, tudnád, hogy tőlem messze áll az ilyen rasszista-jellegű megnyilvánulás. A Digi pedig egy Romániában bejegyzett cég, ez pedig egy puszta tény. Ahogy az is, hogy az irreálisan magas áraival, a helyzetét kihasználva rákényszerítette az embereket, hogy szolgáltatót váltsanak, vagy pedig arra, hogy 240p-s streameken kövesse a PL-t; évek teltek el, mire más nagyobb szolgáltatók is felvehették a kínálatukba a csatornát.
Ez nagyon nagyon off topic, kérlek, hogy hanyagoljuk a témát, én is csak a félreértések és esetleges sértődések tisztázása végett válaszoltam. Köszi.
-
HdRew
őstag
Mindig kell románozni..
Én sem szeretem őket, de nem román, mert erdélyi magyar ember tulajdona a digi.
(Ja, ha anyu Gheorgheniben (Gyergyószentmiklós) született anno, én meg Vácon, akkor én most magyar vagyok, vagy román?)
-
_adaml21_
őstag
A Digi közvetítésének a minősége szerintem a legjobb itthon, nekem az anyacsatornával van a bajom, ahogy monopol helyzetet alakított ki, és sok évre lehetetlenné tette az emberek többségének a PL meccsek követését, épp, mint most a Vajna. Na mindegy, a BBVA legalább a Sporton van, még ha a kommentárok eléggé el is maradnak a várt színvonaltól...
-
MdewC
nagyúr
-
zsolti72837
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát Tv-re kirakva elég gyenge.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Stream. Nem kell aggódni a kommentátor miatt.
-
_adaml21_
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Hát legalább megsz*pja a f*sz rosszabbik végét is a román banda

-
BMS
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
hát nem hiszem hogy pl a konzolvilágon addig kint lesz ez az opció
de most nézem hogy levitték a árakat a játéknak -
BMS
őstag
meddig lehet előrendelni a játékot??
-
dtrms
aktív tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ezzel nem lesz probléma! Nekem is ilyen kártyám van és a witcher 3 ment maxon, valamint néztem ilyen Can i run cuccot és az alapján Full HD-n ismán viszi a fifa 17-et (10-ből 8-as értékelést kapott).
Nekem ez van mellette: i5-3570K és 12 giga ram
Adamlukacs: megnzétem a 750Ti-vel is, arra azt írja, hogy még éppen jó lehet, de csak 6-os értékelést kapott. (Ezek az oldalak mondjuk annyira nem mérvadóak szerintem, bár nem vagyok túlságosan hozzá értő
) -
dtrms
aktív tag
Azon a spíler tv-n ne is akarjátok látni......egyszer ránéztem és konkrétan azzal se voltak képben, hogy melyik két csapat játszik, se az edzőkkel, se a játékosokkal. Egyszóval szánalmas a színvonala és nagyjából 1-2 szolgáltató adja.
Itt lehet nézni HD-ban. Angol kommentár, fullos minőség, és soha nem akadt meg még nekem a stream.
-
_adaml21_
őstag
Mondjuk abban is biztos vagyok, hogy a megállapodás sokkal könnyebben fog menni, mint a Digi esetében, akik irreálisan magas árat kértek, ehhez rendkívül unszimpatikus módon, mereven ragaszkodva tárgyaltak, és ezzel kisajátították maguknak az angol bajnokságot. Hosszú évek teltek el, mire a Digin kívül más szolgáltatók is felvehették a kínálatukba a csatornájukat.
Én emiatt anno sokkal jobban haragudtam a Digire, mint most a Spílerre, ők legalább már 3 szolgáltatónál elindították 2 héttel a csatorna indulása után, és biztos vagyok benne, hogy a többinél is meg fog jelenni. -
_adaml21_
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Ne aggódj, lépni fognak a lrgnagyobb szolgáltatók hamarosan, ha nem akarnak előfizetőket veszíteni.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Eddig sem néztem.

-
zsolti72837
addikt
Sokan nem fogjuk nézni az angol bajnokságot idén.
-
Sirandrish
legenda
Nyah...mikor is jelenik meg?Megvan
Szerintem idén is "erősítem" majd a PS4-es csapatot
-
Sati1984
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Nem erre gondoltam

Hanem arra, hogy érdemes-e még a HD6770-nel próbálkozni, de ezt majd a demo dönti el ugye...
-
Sati1984
tag
Nem szoktam a demókat kipróbálni, de most muszáj lesz, mert az öregecske HD6770-emet cserélném le majd egy 2GB-s GTX750Ti-re, ha nem megy rendesen a Frostbite már rajta...
Valakinek van tippje esetleg így előre, hogy szerintetek menni fog-e HD6770-en? A minimum config alapján ugye igen, de 1920*1080-ban akarnám ugye, szóval ki kell majd próbálnom.
Amúgy core i5 2300 és 8 GB RAM megy alatta, úgyhogy csak az lehet a szűk keresztmetszet.
-
marcess
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kleinheisler sztem tuti. Német 1. oszt.tippre 69-es ezüst lap. 77 futás 72 cselezés, 65 lövés, 35 véd, 67 passz, 66 fiz.
-
Kristof_94
nagyúr
Kik azok a magyar játékosok, akik biztosan benne lesznek a FIFA 17 Ultimate Team részében?
Inkább az újakra gondolok: Sallai, Balogh, Koman, Nagy, Bese? -
IntelKiller7
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Zedd kitje nagyon jó

-
Dorcika50
tag
Van valami hír a cross-platform-ról? Lehet-e majd pc xbox ellen?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Citroware
üzenetére
Sztem csináld meg, biztosan van rá kereslet.

Csak annyit kérek, hogy ebben a topikban ne nyilatkozzunk róla, összehasonlítást se. (Aki akarja, kipróbálja.)
Ha mégis, azokat a kommenteket törölni fogom, vagy a kollégát kérem meg, ameddig szabin vagyok.
Köszönöm mindenkinek.

-
Rdinhoo
csendes tag
En pl vevo lennek ra,mivel a pes 17 demo boven meggyozott,sokkal taktikusabb,okosabb,lassabb,jobb mint a konkurens futkoraszos hulyesege.Fifaba uj motor ide vagy oda sok minden nem valtozott a jatekmenetben a videok lattan...mez,korites ok,de pl az jatekos animacio borzalmas.Egyszeru hazibuliba hasznalhato,arcade jatek a fifa.Probaljatok ki a pes demot,most tenyleg odatettek.
Sztem mehet a konzol reszhez,ps4re jonnek majd az option fileok ezerrel,plussz a magyar bajnoksag is szinte biztos,h meglesz csinalva. -
Csinálnék PES topikot, csak nem tudom, hogy a PC vagy a konzol szekció alá csináljam, mert végülis itt is a PC szekció alatt vagyunk közösen, viszont a PES esetében a két verzió nagyon különböző, a konzolos sokkal jobb, PC-sre viszont sok mod van, az meg azért lehetne érdekes. (nem is értem, hogy miért nem nagyon él itt PES topik az elmúlt években)
Van itt olyan, aki vevő lenne rá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ennyire ne legyetek már elfogultak