Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoRt3z
tag
Sziasztok. Én is elkezdtem a hibrid témát és a starting eleven challengenél sikerült rossz csapatot építeni, ugyanis csak 99-es a chemistry. Van valakinek tippje hogy tudnám feltúrbózni 100-ra a chemet?
Köszi előre is.
Futhead -
dtrms
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
Én nagyjából 40 ezret szedtem össze az eladott cuccokból és boosttal lejátszott meccsekből.....ezt mind befektettem szerződésekbe, szóval valószínűleg ennek a duplájával kezdek.
Bár én lemerem fogadni, hogy lesz olyan, hogy a rare gold contractok felmennek az elején kb 8-900-ra is. Akkor viszont a triplája jön kb -
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Van rá esély h az EA belemegy?

-
bab1987
tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Kicsit kifejtenéd a lényegét? Gyenge az angolom
A két microsoftos link az mire jó? -
szupersanyi
aktív tag
válasz
Citroware
üzenetére
80k nagyjából. De ahhoz még el kell majd adnom 50 rare gold contractot, anélkül 50-60k.
Amúgy idén szerintem nem fognak az árak óriásit esni még TOTY után sem. Pont azért, mert végre pénzjutalmakat kapunk Draftért és Div 1-ért és a SBC-el is jól lehet termelni a pénzt.
-
Bedobnék egy körkérdést: Ki milyen vagyonnal kezd neki a jövő héten kezdődő FUT-nak? Jó nyitással, pontvásárlással, squad building challenge-ekkel már lehetett bővülni.
Nekem most kb 35k-t ér az egész, ebből 25k zseton, de persze még növekszik.

-
vegitossj7
addikt
Akinek van redditje, vagy nincs és érdeke a PC-s csalómentesség, az up-olja a "cikket".
Ennyire még nem volt "népszerű" az anti-cheat a redditen, és a megoldás is jelen van. Csak láthatóságot kell biztosítani neki. Kérlek, osszátok, upoljátok, ha van kedvetek.

-
marcess
senior tag
Early accessel belépek, első meccsemen vezetek 3-0ra kiragel az ellenfél, nekem ea server szakadás semmit nem kapok egyik emberem le van sérülve, egy 1000 coin boostot buktam és dnf...
Tisztességes évkezdés.
-
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Az sem rossz

-
clizer
tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Én meg még egy használható/jó pénzért eladható játékost sem kaptam a SBC-ekből.
A napi giftekről, és az alap packokról nem is beszélve..
Kicsit azért unkorrektnek érzem, hogy valakinek SEMMIT nem ad.. De remélem lassan fordul a szerencsém.Más: Kereskedni szerintetek mivel lenne érdemes?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
drachoHUN
üzenetére
Én +50k-ban vagyok SBC-ből. Megcsináltam 4-et a 12-ből, kb. 10-15k-ba kerültek összesen és nyitottam Schürrlét (10k), Chichát (8k), Bonuccit (30k) és egy csomó 1-2k-t érő játékost. Így jelenleg van 50k-m és még legalább 30k értékben játékosok és contractok, pedig a starter packekből Pantilimon volt a legjobbam.
Egész jól állok 0 óra játékkal 
-
drachoHUN
senior tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
Én is lenyomtam pár ilyen challenge-t. Kellett vennem is játékost hozzá, de az egyik dobott egy Smallingot, akit eladtam 18k-ért. 2000-et kb. el kellett költenem. De azért én is jól jöttem ki belőle.

-
_adaml21_
őstag
válasz
csatarid
üzenetére
Amúgy én csinálgattam ilyen SBC challangeket, nagyon jó ötletnek találom. Igazából arra jó volt, hogy az untradeable játékosaimat, akiket amúgy sehova nem akarok/tudok felhasználni, "bedobhatom", az értük kapott pakkot értékesítve pedig coinhoz jutok.
Legutóbb az EA Access nevűt csináltam meg, kb. 5000 coint kerestem vele. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Köszi a tanácsokat
Totál más mint a PES, és ez jó.Én is előrendeltem már a játékot.A nick nevemből kiindulva ez kb még mindig hihetetlen...de ha egyszer most jobban tetszik a Fifa 
-
Meghivott
addikt
Ezüstből esett egy fekete lap: Kahraba... Minimál ára 5.000
Hát kíváncsi vagyok elmegy-é
-
Rypejakten
addikt
válasz
ProEvoFan
üzenetére
trükk a szerelésre, hogy ne próbálj meg szerelni. ne próbálj labdát embertől elvenni, kitámadni, hanem csak területet védekezz, zárd le a passzútvonalakat, hagyd, hogy beadjon a gép, illetve ha fedezi a labdát, akkor arra ügyelj, hogy a labdát fedező játékos mellett senki se zárkózzon fel a második hullámban, akinek le tudja adni, mert besétál vele a kapuba / kilövi a hosszút.
a labdabirtoklási százalék meg ne zavarjon, ahogy az se, hogy kb. megalázóan passzolgat a gép. védekezni nagyon jól meg lehet tanulni ellene, ha világklasszison vagy legendáson le tudod védekeznia gépet, és nyerni is tudsz, 90%-ban online a div1-2-ig el tudsz jutni.
* * *
más: srácok, megvettem a játékot az Access keretein belül, UT-ban tesztelgetem, hamarosan írok róla egy szösszenetet.
-
Tomenko
tag
válasz
menyhartlevi
üzenetére
G2A-n 13000 ft a pc-s verzió
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Már nagyon régóta vártam, hogy megjelenjen a 17.
Folyamatosan olvastam a topikot, híreket róla.
Sokat gondolkoztam, hogy megvegyem-e végül, de ezután már muszáj... 
Nekem nincs Origin Access-em, szóval még csak a demoval játszottam, meg a web app+telós app párossal.
Írta nemrég valaki, hogy a squad buliding challanges-ben a hybrid nations az neki megérte, szóval gondoltam kipróbálom. Az első ajándék packekből semmi érdekes nem esett, így nagyon minimális pénzem volt, viszont ma reggel kaptam 2500 coint, szóval ennyiből nagy nehezen már sikerült mostanra összehozni az első challange-re a csapatot.
A jutalom egy premium gold players pack volt ha jól emlékszem, ki is nyitottam és hát nagyon megörültem. 

Gondoltam gyorsan eladom, mert csak lejjebb megy majd az ára, már van is belőle 50ezrem.
Tehát mostmár ennyi pénzzel csak meg kell venni a teljes játékot is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
PC-re akkor azt mondjátok, nem nagyon érdemes azokon a helyeken kívül máshol venni, ahol 15k-ba kerül (576, konzolvilag)? Mert nem nagyon láttam máshol olcsóbban...

-
csatarid
csendes tag
Valaki megtudná mondani hogy mobilon ezeknél a challengeknél rögtön az elsőből (Lets get started) a "The Third step" hogyan kell összerakni azt a 4 középpályást?
Aranyos mert nem olvastam el véletlen rányomtam hogy start és már nem írja ki többé..
-
Blashe
aktív tag
Offline módnak nincs értelme???
Ezt erősen kétlem. Manager mód évek óta leköt és minden évben azzal kezdem a játékot. Talán nem félprofi/profi nehézségen kéne játszani hanem minimum world class/legend szinten és persze valami tök utolsó csapattal az angol 2. ligájából. (portsmouth, notts county)
Lesz kihívás elhiheted
-
ProEvoFan
nagyúr
PC demóval játszok már napok óta.Profi nehézségen elég jól megy a játék...pontosabban ezt addig éreztem úgy, ameddig fel nem toltam eggyel a nehézséget
World Classon (nekem) igen nehéz lett a játékmenet.Szerelni bármelyik játékost kb képtelen vagyok...össze-vissza ki passzolnak, labdabirtoklás 65_35% az ellenfél javára..stb.Van valami trükk a szerelésekre?A becsúszás ezen a szinten egyenlő a sárga lappal.Az ellenfél játékosai iszonyat jól fedezik a labdát... -
Szerintem semmilyen játékban nincs értelme az offline résznek (kivéve nyilván a sztori alapú játékokat).
Én nyáron kezdtem el a fifa-t, eddig nem is játszottam egy focis játékkal sem, de gyakorolok és gyakorolok, természetesen csak online-t játszok, úgy van értelme és úgy lehet igazán megtanulni, nem az AI ellen, meg ha az AI ellen játszol, és nyersz egy meccset akkor mi van? Semmi! Multiba meg tudod hogy az ideg szétveri az ellent mikor lősz neki egyet a hosszabbítás utolsó másodperceiben

-
vegitossj7
addikt
-
MdewC
nagyúr
-
Chereiose
addikt
válasz
VaasottVili
üzenetére
Franciánál meg jobb az olasz, így szerintem nem kérdés melyiket

-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
Gondolom nem arcihváltad a megoldásokat...

-
Meghivott
addikt
-
Chereiose
addikt
válasz
VaasottVili
üzenetére
Olasz A éri meg a legjobban főleg az elején, 80 felettiek vannak annyiért, amennyiért most a BPL-ben kapsz 75-ös matt lapokat.
-
válasz
szupersanyi
üzenetére
Ha a telefonos Appban lehet, a Web Appban miért nem?
-
VaasottVili
csendes újonc
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nem a BPL a legdrágább?
-
Tomenko
tag
Nos az első mérkőzéseken túl vagyok. Egyelőre sima online season-t játszok és szépen haladok a ranglétrán.
FUT-ban csak kibontottam az ajándék csomagokat, nesze semmi alapon így is jártam. Most nem fogom tölteni az időmet ezzel a résszel inkább csak ismerkedem a játékkal ( csak 10 órám van rá
)
Összeségében jobb mint a 16 minden téren és végre búcsút intettem a pc-nek "minden jót coin farmerek"
-
válasz
tigomigocika
üzenetére
Miért, hogy kell a Web Appban megcsinálni ezeket a küldetéseket?
-
tigomigocika
senior tag
válasz
VaasottVili
üzenetére
Én BPL-re szavazok!
-
VaasottVili
csendes újonc
Sziasztok!
Szerintetek ár/érték arányban melyik a legjobb liga? -
chop
őstag
-
tigomigocika
senior tag
A telós web app teljesen jó, csak a "küldetések" miatt buktam pár játékost

Ezt nem tudtam , vagy utánna olvashattam volna így jártam![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mettek
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
miért nem offline játszol? én alapból béna vagyok az onlinehoz és csak felidegesít 2-3 meccs alatt ezért meg sem veszem....a Journey kivételével meg nem nagyon köt le mert egyszerűen nem tudom begyakorolni amit mások tudnak....cselek, rengeteg passzkombináció...ez olyan nekem mint a MortalKombat ...nincs az az isten.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Div 1-et akarom megnyerni, meg 1-2 draftot, szerződésveszteség nélkül. Csak ennyit szeretnék.
Idén sem sikerült, csak 3 draftot nyertem és 80 valamennyiszer a div 2-ben maradtam, mert nem mehetek a div 1-be miattuk.
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
én is mindig belefutok 1-1-be, de ki kell őket szűrni, nem olyan nehéz, főleg az első 1-2 hónap után.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezzel az engine-el meg szerver oldali védelemmel... Igen, azt hittem.
Remélem azért ti nem találkoztok majd velük, mert akkor nyomban megveszem.
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
mit vártál? komolyan elhitted, hogy idén nem lesznek coincsalók? kis naiv.
-
vegitossj7
addikt
Hát, ezzel én visszamondtam az előrendelést...
Nem fogok selejt munkáért pénzt adni. Kapják be.
-
Toxy
aktív tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Szerintem nincs benne mert kis idő után kiirta hogy a Journey módot eddig lehet játszani a Trial módban.
Vagyis mégse teljes mód így.De már csak pár nap a teljes megjelenésig .
-
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Miután megcsináltad amit írtam, aztán átirányított a paypal oldalára és ott is beállítottad, hogy az ea esetén utalhat a paypal?
-
Rypejakten
addikt
válasz
Meghivott
üzenetére
We're unable to process your order at this time, as the PayPal account payment was declined by your bank due to funding issues or other reasons. Please check your PayPal funding sources before trying again, or use a different payment method to complete your order.
na és ilyenkor mi van..

-
Meghivott
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megoldás: origin beállításokban hozzá kell adni a kívánt fizetési módot alapértelmezettként.
Origin - EA account and billing - payment and shipping - add payment -
Meghivott
addikt
Esett egy Eriksen, 12K körül megy. Szerintetek menjen vagy maradjon? Mondjuk BPL csapatot szeretnék majd...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
jkrisztian
üzenetére
Yep.
-
jkrisztian
aktív tag
PC-re szerintetek érdemes lesz megvenni? Nemrég adtam el a PS4-et.

-
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az oroszba még egy IF Promes is beleférne.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még fogalmam sincs, hogy milyen csapattal kezdjek, bár még elő sem rendeltem...

De megteszi egy non-rare vagy egy silver is, bár utóbbi még drágább lenne.
Valakinek esetleg van ajánlata 433(4) felállásra, olyan max. 20-30k értékben? Bár a zsetonbónuszokkal jóval több lesz, de mindegy.
-
Zsohi
őstag
Helló,
A PS4 játékosokat felvettem a barátlistámra.
-
_adaml21_
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Idén biztosan nem, most még PC-n fogok nyomulni, jövőre viszont elég sanszos.
Közben nekem is akadt egy kis időm játszadozni a web appban, összeraktam a kezdőcsapatomat, természetesen La Liga, és egy kis Barca ihletéssel, íme

Szerintem a középpálya meglepően erősnek tűnik
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
vegitossj7
üzenetére
Jó ötlet amúgy, de jön valami értesítés és tényleg lőttek a dolognak.
Az EA-nek elég lenne szétnéznie a TOP100-as listákon, ahol 2-3 éves accountok vannak érdekes statokkal, de erre várhatunk.
-
HaZsolt
őstag
Tegnap illetve tegnapelőtt mi volt a FUT WEB Appos ajándék? Sajna, csak ma tudtam felmenni.
-
_adaml21_
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
F*sza.....
Én még egy utolsó esélyt adok a PC-s változatnak, idén. Aztán jövőre váltok Xbox One-ra.
-
vegitossj7
addikt
-
dracox
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
A VGA miatt rakja fel a legújabb drivert. Nekem a legutolsó catalyst volt a gépen, mert nagyon szerettem, de a Fifa rávitt a váltásra azóta nincs gond vele. (pedig nem rajongok a CRIMSON-ért)
Catalyst driverrel ha automata volt a graf.részletesség valamint az élsimítás ki volt kapcsolva akkor nem dobott ki no limit FPS mellett. Bármilyen részletességet beállítottam vagy élsimítást váltottam akkor ugyan az volt a problémám amit leírtál. Kidobott "Reus gombnyomás" után.
16.9.2 Crimson feltelepítése után nyugodtan állíthattam a graf. részletességet Ultra-ra és az élsimítást is felvehettem maxra, mert nem dobált kifelé a rendszer.

-
HaZsolt
őstag
Aki próbálta már a fut online meccseket, az tudna róla véleményt mondani? Nincsenek már elcsalt meccsek?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Cimborám leszedte Originen a Demót PC-re, de nem indul neki. Miután rákattint a Play gombra, akkor van hogy nem történik semmi, de van, hogy elindul Reus-os betöltő képernyőnél töltöget, majd megáll, ha odakattint, ki is dobja és vagy feljön egy semmitmondó hibaüzenet vagy még az sem.
A kép
AMD x4 955
AMD 5750
4GB RAM
Win 7 x64 legutolsó (2015 valamikori) AMD driver van fent.Mi lehet a gond?
Köszi: RR
-
vegitossj7
addikt
válasz
szpal17
üzenetére
Ez a legjobb bármilyen külső program ellen, picit fapados és veszélyes (jön egy skype, véged), de a csalókat ki kellene zárnia. Vagy ha nem, akkor az inaktív 0/24-es coinfarmolókat. És ugye Fairfight is van benne, ami szerver oldalú védelem, pont a trainerek ellen.
Most kerestem fifa autowinnert, 1-et találtam az early acceshez, de az az offline-hoz van. Aki early access-el tolja, találkozott hacker-el?
-
zsolti72837
addikt
-
-
drachoHUN
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az szép. Főleg nálam, akit FIFA 16 idejében random esetekben kidobott full képernyőről ablakba meccs közben, ha az originben bejelentkezett egy ismerős, vagy írt chaten. Nem mindig, de nagyon sokszor át dobott ablakba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A két microsoftos link az mire jó?

A napi giftekről, és az alap packokról nem is beszélve..

A jutalom egy premium gold players pack volt ha jól emlékszem, ki is nyitottam és hát nagyon megörültem. 
Ezt erősen kétlem. Manager mód évek óta leköt és minden évben azzal kezdem a játékot. Talán nem félprofi/profi nehézségen kéne játszani hanem minimum world class/legend szinten és persze valami tök utolsó csapattal az angol 2. ligájából. (portsmouth, notts county)

)