Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
Jatszottam 16al xbonen, nekem a kulonbseg annyiban tunt ki hogy sokkal benabbak a jatekosok mint pcn. Idenyben 4. Osztalyig ugy mentem fel a brazilokkal veretlenul hogy 1 vedo es a kapus kivetelevel mindenki 4csillagos cseles kp/tamado volt
egyszeruen azt sem tudtak hogy kell jatszani a jatekkal. De a f"ck you stb az ment voice chaten. Ezutan el is csereltem tesommal gepre szoval 4. Osztalynal feljebb nem tudok nyilatkozni. Ut coincsalok nem erintenek, mint mar irtam.Miert csak ut-rol beszel mindenki? Engem pl. Jobban erdekel milyen ujitasok lesznek pro klubb/karrier modban. Mi haverokkal estenkent osszegyulunk es klubbozunk (bar melo miatt egyre ritkabb sajnos). Tenyleg nem tudom megerteni miert van mindenki ugy oda az ut-ert. Vannak elvezetesebb jatekmodok is. Bar igaz hogy felidezi az ember gyerekkorat amikor mindenfele kartyakat/jatekfigurakat gyujtott de engem ennek ellenere sem hoz lazba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Energiaital topic
- Jövedelem
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- Apple Watch Ultra (1. generáció) ÚJSZERŰ, 100% AKKU
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Újszerű Apple MacBook Air 13 M2 (2022) 8GB/256GB - 61 Ciklus - 91% akku - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egyszeruen azt sem tudtak hogy kell jatszani a jatekkal. De a f"ck you stb az ment voice chaten. Ezutan el is csereltem tesommal gepre szoval 4. Osztalynal feljebb nem tudok nyilatkozni. Ut coincsalok nem erintenek, mint mar irtam.