Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MdewC
nagyúr
Ennél a 11-esnél már csak a PSG a szánalmasabb.

(#15799) bdave16: káromkodást tudjuk mérsékelni?

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Neymar megint tudta,hogy mit kell tennie bele is szaladt Meunierbe. Innentől lefőtt a psg-nek hatalmas grat,hogy ilyen 1.meccs után ezt csinálják. BAZDMEG CAVANI

-
Kristof_94
nagyúr
Basszus, alig akarta megadnia bíró...

Cavani meg kapufa. Most kellene kicsit higgadtabban a Barcának. -
dracox
addikt
Ez a PSG ha nem talál egy gólt tényleg kiesnek amit meg is érdemelnének... azt sem tudják hol vannak. Remélem Emery leszedi a fejüket az öltözőben.
-
bdave16
senior tag
2.vicc gól

A PSG-nek meg kell rúgni azt az 1 gólt különben lefőtt. -
nitroblade
csendes tag
Arnautovic mire fel kap már harmadszor IF lapot???
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ne írjuk le őket,mert egy piros bármikor beeshet khm...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Ez nem most dőlt el, hanem Cavani góljánál, de nyugi, messze még a vége, bármi lehet még.

-
Kristof_94
nagyúr
A PSG totál betolta a buszt, előbb-utóbb jön valami kontra és kész. De ez már most eldőlt, már rég be kellett volna lőni a 2. gólt. Kár érte.

-
bdave16
senior tag
Srácok engem még mindig nem enged be . Titeket se ? Pedig már láttam,hogy a streamerek írták,hogy jó .
-
Attis1117
tag
Dettó! 4-1 -re en meg is nyertem a meccset de pont nézegettem a gólokat mikor kib...ott grrrr
Beszéltem ügyfélszolgálattal es globális a probléma...En 50 packal készültem If Messire! Ebből 10 et kinyitottam es a legjobb egy kaka volt. Csak azt nem tudom h kutya gumi vagy ló citrom? ...
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
4-0 után van kockázat?
Ez itt ALL IN most.
-
MdewC
nagyúr
Vágná valaki teherbe az ea-t, megnyert meccsen vág ki a szerver, 2-0-nál lerakta a kontrollert az ellenfelem, simán megnyert meccsen csesz ki velem...
Tetves gennyes instabil trágya szolgáltatás ez!

-
Lori82
senior tag
Náatok minden Oké a Futban?5 perce próbálok belépni és errort ír ki.Nem tud csatlakozni és visszadob a menübe.
-
dejvid8
őstag
Basszus, az előbb vettem egy OTW Umtitit, az IF lapok közt bújt meg, 140k volt, azonnal (gondolkodás nélkül) lecsaptam rá. Ahogy látom nincs is másik OTW. De azt is látom mostmár, hogy 140k a max buy now.
Emelni fogják a max árát szerintetek? Vagy adjam el gyorsan, minimális bukással? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Lori82
üzenetére
Én pár perce nyitottam ki az orosz TOTW kapust. Amúgy nem panaszkodhatom annyira az elmúlt 1-2 hétre. Volt MOTM: Pozuelo, Smolov, Escudero. TOTW: Susaeta, TIF Keita. Akkor volt még a belga Dembelé és Diego Costa. Ennyire emlékszem. Utóbbi kettőt megtartom a POTM miatt, hátha drágábbak lesznek.
Azt hiszem ezzel elhasználtam a pack luckomat egy időre.
Mondjuk egyik sem volt valami nagy nyitás, kivéve Keita. De aki a kicsit nem becsüli... -
Sanyicucu
aktív tag
Diego Costa(85) vagy Kane(85) hunter lappal.Melyiket ajánlanátok?4-3-2-1.
-
Lori82
senior tag
4 és 3 hete is sikerült Totw játékosokat nyitnom szerdán 2 premium gold player csomagból.2 és 1 hete nem.Most újból megpróbáltam ráadásul 3 csomaggal: Premium Gold players pack,Prime players pack és mega packot hagytam mára.Hát ez egyre rosszabb lesz.Ez 54 kártya, minimum 30 játékos.A legjobb játékos egy Vitolo és egy Casillas lett.Legalább adott volna olaszokat,de nem. Ja bocs volt 2 olyanok akik 1000-ért mennek kb.Kösz Ea ismételten

-
MdewC
nagyúr
Uraim...

Nyugodság plz.

ea megint troll volt, de ezt tudjuk.
Tx a módosítást!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én játszom az agyam?

Mondtam már, a kábszi rossz.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Mert szerinted nem érdemelt volna informot? Ne játszd már itt az agyad, mert továbbjutott a Madrid.
-
Attis1117
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Koszi
-
Attis1117
tag
Mikortól lehet nyitni ezeket a totw kártyákat?
Biztos ez a linkelt totw 25? Ea oldalán nem találtam meg...
-
Sanyicucu
aktív tag
Sturridge-ra milyen chamistry lapot raknátok?
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Ez igaz és emiatt biztos drága lesz az elején, de én pár nap múlva 150-180 közötti árat jósolok. Maximum tévedek😀
-
Edgar2621
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Kb 60 Perisic IF lapjának ára, nehogy már a tif 300 legyen. Én olyan 150re lőném be.
-
TBMC
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
köszi! akkor kipróbálom.

nálam is 1 csatárosban lenne 4-3-2-1 felállásban.sorry. úgy értettem, hogy 1 st pozíciós

az egyik csapat pedig ez lenne, illetve ez jelenleg is, csak dybala cserélődik, mert nem vált be -
Chereiose
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem rossz, gondolom az ára sem lesz az

-
TBMC
addikt
sziasztok!
ICARDI TIF lapját próbálta már valaki?
(dybalát váltanám...)ST poz. ban
-
Chereiose
addikt
-
Meghivott
addikt
Végül (nem tudom meddig) ez lett az új csapat.
Asamoah és Kante cserélnek ivószünetben. -
kaze92
újonc
Üdv
tudja valaki, hogy melyik stadiumnál van csapott hálós kapu?
Előre is köszönöm a segítséget! -
Meghivott
addikt
Aki meg akar szabadulni IF Azpilitől, szóljon, 270K-ért venném.
-
LedyGyuszi
addikt
válasz
etaclan1984
üzenetére
ahh so, ezt el is felejtettem...

-
etaclan1984
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Pénteken délelőtt kiderül hogy Lukaku vagy Kane a POTM. Ha Lukaku lesz akkor estig lefognak esni a Millwall játékosok árai, szerintem akkor érdemes belőle venni csak. Persze ha már csütörtökön kijön a marq akkor szopacs

-
gabesz82
őstag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Mezőkövesd tuti nem lesz... kegyvesztett mióta nem Pinyő a mester...

-
-
Attis1117
tag
Meg tudjatok mondani mi a követelmény kijutos kupara ma es holnap?
Illetve lacazette-re milyen chemet ajanlotok?
Es érdekelne h az aktuális totw-okat mikortól lehet nyitni?
Koszi -
vatafakk
aktív tag
Tegnap gondolkodtam, hogy eladjam OTW Dembelet 370k-ért, reggelre jött egy leaked totw amiben nincs benn és lement az ára 320-ra

Nem linkelem be mert múltkor is lehurrogtak, de redditen fellelhető. -
lujdzsi89
tag
Elég friss UT-s vagyok, annyira nem vágom a bizniszt. Szerintetek ezzel lehet valamit kezdeni? Adjam el most, mert csak lejjebb megy, vagy jobb lenne valami színes lapos sbc idején?
-
dracox
addikt
Én is nagyon szeretnék egy BL címvédést a Realnak, de amilyen ötlettelen játékkal nyomatja Zizu a csapatot az felháborító.. Ha nem talál ki valamit akkor biztos nem fognak a döntőig menetelni.
-
bdave16
senior tag
Barca kiesik ma este az tuti . Erősorrend szerintem Real/Bayern-PSG/Juve-Többiek . Man City nem hiszem,hogy tényező lesz . A monacoval alig bírtak otthol . Következő körben úgyis lesz egy nagy rangadó . PSG-Realt vagy Juve-Realt tippelek esetleg a tavalyi Juve-Bayernnek a visszavágóját oldják meg,akarom mondani sorsolják ki

-
MdewC
nagyúr
válasz
bdave16
üzenetére
Nem panaszkodhatunk.

Juvét se írjuk le a Real ellen, nem volt olyan régen az az elődöntő.

Viszont rég éreztem ennyire jó sanszot a címvédésre, rá kell hajtani a spanyoloknak. Most kellene, mert CR se lesz már fiatalabb, szóval hajtani fognak.
FCB sztem kiszállt a versenyből, a Bayern kemény dió, mint mindig, PSG igazi erőpróbája a következő kör lesz. Majd utána meglátjuk mennyire kell komolyan venni őket.

City mint sötét paci?
-
Attis1117
tag
Szerdai totw kártyákat mikortól lehet nyitni? Felhalmoztam 50 packot sbc-bol. Hátha jön vmi érdekes...

-
Edgar2621
őstag
Srácok nincs itt véletlenül a csoportban, vagy nem ismeri valaki magyar kollégánkat: nickname: RealGhostHUN1. Elvileg az igazi neve: Molnár Zsombor. Játszottam vele, de nem reagál hiába írok neki boxon.
-
Lori82
senior tag
Sziasztok,lehet,hogy kérdezte már valaki,de a hétvégi Marquee-ra van valakinek tippje?
-
sz_abika
addikt
Fakk, 2 döntőt buktam tobbre nincs erőm. Kár h nem jott ossze most ereztem magam a legerosebbnek
-
etaclan1984
őstag
Hummels MOTM

-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Olyan sok erőt nem érzek a Realban, szerintem több csapat is veszélyes lehet rájuk azért.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem is ez a 2 . Emery pontosan tudja,hogy melyik csapat ellen mit kell játszani és ezt a Barca ellen is megcsinálta. Ancelotti meg pontosan is meri a csapatot .
-
Chereiose
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jó lenne ismét

-
Kristof_94
nagyúr
Már előre látom, ahogy a Real megnyeri az idei BL-t, Ramos utolsó pillanatban szerzett fejes góljával.

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nyilván nem, de elnézném.

Az egyetlen CB, aki erősítés is lenne, ha nem is a védekezésben elsősorban, de a támadásoknál tuti.
Bár mostanában Bonura sincs panasz.

-
MdewC
nagyúr
Már megint a Ramos?
Mert nem érdemli meg a TOTY-t. Oké.
Mikor jár le a szerződése? Juventus elhozhatná még 2-3 évre.
-
Meghivott
addikt
Egy ilyen csapat esetleg a korábbi, döntően seriea-s helyett?
-
dejvid8
őstag
válasz
getdizzy
üzenetére
PC-n. Valóban, lehet főleg videón annak tűnik, de a valóságban még élvezhető FPS-el fut a játék.
És a leírásomban szereplő kis Asus ultrabook-ról megy,annak is örülök hogy fut rajta a játék, igaz LOW-on, de a lényeg a játék számomra,nem a grafika
Nyilván konzolhoz meg csúcs PC-hez képest ég és föld a különbség.Amúgy, ezt úgy mindenkitől ,mikor is jön ki pontosan a POTM (Lukaku nagyonremélem) ?
-
Meghivott
addikt
Akkor még annyi, hogy Nainggolan gondolom nehezen helyettesíthető, de Marchisio is? Asamoahot mintha dicsérték volna...
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)