Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
-
PROHARDVER!
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Van POTMom és a kedvenc játékosom az idei fifában. Nem eladható . Nem fogok venni azért egy MOTMot mert az már csatár.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem rossz,de én valami komolyabbat akarok. Ha jön holnap a POTM Alli akkor lesz érdekes igazán

-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen van ? Amúgy nem,mert nem hallgatok ilyen téren senkire . Ezt gondolom a legjobbnak és ez lesz
,de tippeket hallgatok és,ha a marcos alonso rossz lesz lecserélem pl.,de nem tudom,hogy mennyire jó . -
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
[link] Csak a csapatnévből is láthatod,hogy nincs meg a coin mennyiség még... A serie a csapatomat,ha kiárulom úgy 800k-m lesz jelenleg,de ha Icardi kapna egy upgradet és a TIF lapja is megugrana talán meglehetne.
-
bdave16
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mostmár tudok,majd aludni
Megmondtam,addig csinálom amíg nem adja be. -
bdave16
senior tag

UTOLSÓ VOLT AZ UTOLSÓ 95.!!! VÉGRE
(Nem eladható) -
Kristof_94
nagyúr
válasz
szupersanyi
üzenetére
Építs Son köré egy csapatott, megéri!
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
bdave16
üzenetére
Én is befejeztem. Nem számoltam a packeket, de nagyon sok volt, az biztos. 91 azért nem hiszem... Egy untradeable OTW Higuaint és egy Dembelét nyitottam, de egyiket sem fogom gyakran használni... Maradt egy narancs Sonom és egy narancs Salahom, mellettük pár untradeable játékos. A mostani WL-et pedig elkezdem, de nem hiszem, hogy ilyen játék mellett végig fogom nyomni
-
Lori82
senior tag
Ez nagyon kemény,kidob a játék a Fifából ,vicc az EA.Kirakok egy játékost,gondolkodik,gondolkodik majd kilép.Ilyet még nem tapasztaltam,de az utóbbi 20 percben kétszer is előfordult.
-
bdave16
senior tag
91 . KILENCVENEGY és semmi... Egy fillérem se maradt és a csapatomhoz nem nyulok . Ennyi volt.
-
Chereiose
addikt
Hétvégi SBC-k mikör jönnek?
-
Lori82
senior tag
-
Jokko
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A full spanyol Atletico-Celta SBC se rossz, így pár nappal a La Liga SBC után

Inkább eladtam a két Gabi-mat, darabját 8k-ért. -
Lori82
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Igen PC-n is gáz a szerver,nem is játszom,csak SBC-zek,de az is katasztrófa.Volt olyan,hogy kinyitottam egy csomagot és mindenkinek eltűnt az arcképe,a kártyák láthatatlanok lettek és azt írta rajtuk,hogy undefined,de szerencsére nem tűntek el,bár nem volt valami nagy nyitás.
-
Lori82
senior tag
Mi a szarért teszik ki egyszerre a WL rewardokat és az új Marqueet?Ilyenkor megőrül a piac,ezt tudhatnák és persze nem bírják az EA serverek.Olyan szinten belassult az egész,hogy inkább kiléptem a játékból,pedig még 3 csomagot ki kell nyitnom

-
Kristof_94
nagyúr
Másnak is gondja van a szerverekkel?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
bdave16
üzenetére
Ezért kérdeztem, láttam redditen a posztokat, de én semmit sem kaptam. Megkaptam a heti rewardot és ennyi. Mi történhetett?
Közben már ott tartok, hogy semmi pénzem sincs, az összes érték a klubomban egy narancs Son és egy narancs Salah. tehát 500k jelenleg, pár hét múlva várhatóan 1 milla, ha hasonlóan kifogynak a piacról a játékosok, mint például a SIF Salahnál. Lehet, hogy eladom a kettőt, nyitok 10 50k-s packet és kész, nem kell többet a pénzzel törődnöm. Játszottam ma 2 meccset, bár ne tettem volna... Akad, lelassult játékmenet, védelem nem létezik, a labda össze-vissza pattog és rendes helyzetet nem lehet kialakítani.(#14172) Meghivott: Nekem akkor sem adná be ez a szar Kantét vagy Pogbát, ha az untradeable OTW Higuainomat raknám be... Eddig azt írtam, hogy 20-30 SBC-et csináltam ebből, de jobban belegondolva inkább kb. 15 eladhatót és kb. 30 nem eladhatót.
-
Garsza
veterán
Egyre jobban érzem azt hogy vissza kéne raknom a játékot.
-
Kristof_94
nagyúr
Amúgy a Spurs MM kicsit sem árulkodó... Most mindenki ellövi a Tottenham játékosait, a POTM-nál meg majd hiány lesz.
-
Meghivott
addikt
Eladtam narancs Walcottot, hogy toljak még egy tradeable summert.... Kante

-
Garsza
veterán
-
bdave16
senior tag
válasz
szupersanyi
üzenetére
Már kint vannak

-
szupersanyi
aktív tag
Mikor jonnek a havi WL rewardok?
-
evibly
senior tag
Egyetlen tradeable OTW pakkot csináltam meg, amiből egy Leroy Sané esett. Nem annyira figyelem a BPL meccseket, így segítsetek, hogy játszik a srác rendszeresen, vagy nagyon nem és inkább adjam el a lapot?
-
Meghivott
addikt
Köszi, akkor figyelmetlen voltam, my fault.
-
tibi206
tag
Hétfőn nekem kiírta a játék,hogy csütörtökön angol idő szerint este 6-kor jönnek a rewardok mostantól, szóval elvileg este 7kor jönnek majd meg.
-
Meghivott
addikt
WL díjak sehol... Nem ma hajnalban kellett volna megkapni őket?
-
Kristof_94
nagyúr
A napok óta újralistázott bronz lapjaimat hirtelen mind megvették! Készül valami?

-
dejvid8
őstag
Kipróbáltam a Narancs Pedro-t CAM-ban. Tényleg nagyon jó! Egyik kolléga is mondta a napokban, hogy próbáljam meg ott, és igaza volt.
Úgyhogy ott fogom játszatni, az is biztos. Olyan statjai vannak, ami egy SIF Eriksennek felel meg kb... És 20.000 coin.
RM-ben kezd 7 chemmel, hogy bár annyi legyen neki, és aztán berakom CAM-ba.Arra jöttem rá, hogy akkor szerzem meg a legjobb ár/érték arányú játékosokat, ha nem direkt pozícióra vásárolok...
Így hát a csapatomban már van 4 olyan játékos, aki 7 chemmel nem az eredeti posztján játszik. És az csapat chemem is 98. De kit érdekel, ha eddig ez bevállt...(#14151) Attis1117
Saját véleményem szerint mehet az még lejjebb, szombat-vasárnap átalában olcsóbbak szoktak lenni, mert több tevékenység van a piacon. Legalábbis én így tapasztaltam. -
Attis1117
tag
Szerintetek cuadrado if-jenek az ara merre fog haladni? Tegnap akartam venni akkor lehetett volna 120 körül. Most 180! Varjak meg mert meg nyithatnak?
-
detre
csendes tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Beteg

-
Attis1117
tag
Vki elmondaná milyen különbségek vannak platformok között?
Arra gondolok h vmelyiken vannak legendás játékosok, stb. En csak pc-t ismerem. -
LedyGyuszi
addikt
össze is dobtam a teszt csapatot...

Pogba Team -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Milyen érdekes, hogy Hazardnak pont elég az 1... Ezért vettem anno. És ez miatt lehetett rajta keresni.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nem hangzik rosszul az a trió! Ha lennének PC-n legendák én tuti, hogy Shearer lapjára pályáznék.
Közben redditen olyanokat olvastam, hogy Hazard csak +1 upot kap... Ki gondolta volna, hogy megadják a kettőt?! Nehogy véletlenül emelkedjen a speciális lapok képessége.
-
LedyGyuszi
addikt
Kardoskúton most egy hónapig buli van!

(#14143) dvtkfan:
thx!
Grat neked is!Én is nagyon morfondírozom ,de majd el kell adnom, ha feljebb megy az ára, mert abból már tudok építkezni...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Max majd veszek egy sima Pogbát + már ki is néztem a Matthaus, Bergkamp, Kluivert triót...
Persze addig tesztelem őket!
-
dvtkfan
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Gratulálok!
Nekem is beadta a 3.-ra...vagy őt vagy Kante-t szerettem volna nagyon...

Kipróbáltam és nagyon bejött...mindenhol ott van, jól lő, nem fárad, jól cselez...nagyon gondolkozom, hogy majd eladjam, mert ha már nem lesz nyitható, akkor pc-n kb 4 misi vagy afelett is el lehet majd adni és abból már azért lehet vásárolgatni...de nincs szívem eladni...

Kante-ért irigykedem...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Beadta b+++!!!

Kardoskúton megbocsátottak!

-
LedyGyuszi
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
igen, eladható!

(#14140) bdave16:
thx
most kifejezetten szerencsésnek érzem magam. Kb 11 OTW sbc-s pakkot nyitottam
Kolodziejczak, Gabbiadini, Pjanic, Gaitan, Krychowiak, Kante, Gaitan, Giuliano, Dembele, Pogba, BatsuayiEbből maradt meg most befektetési céllal: Pjanic, Kante, Dembele, Pogba
Ma még megpróbálok 1-2-t megcsinálni, bár lehet a csúcson kellene abbahagyni...

-
bdave16
senior tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Egyfelől gratulálok. Másfelől készvicc,hogy 80 ilyen szart megcsináltam és nem adta még le....
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
dejvid8
üzenetére
Persze! Most 1-2-1 az állás, 5 pont, 14 kell a maradáshoz. 6 meccsen az 9 pont, nem egyszerű!
De a legutóbbi meccs is katasztrófa volt. Usain Boltnak érezte magát a gyerek... Welbeck CAM...
Ezzel a sprinteléssel elhúzott 2-0-ra, nagy nehezen felhozom 2-2-re az utolsó 20 percben, erre a 90. percben fogja magát és megint megcsinálja. De hogy a védőim mit műveltek előtte... Na, felmérgeltem magam, ezért én is megcsináltam ugyanezt, úgyhogy 3-3 lett a vége!
Igazából nem tudom, hogy miként jutottam el idáig. Lehet, hogy csak szerencse, de az is lehetséges, hogy észre sem vettem, de fejlődtem valamit.
-
dejvid8
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én is bejutottam nemrég, de ki is estem egyből. Eléggé más világ, ne görcsölj rá ennyire szerintem. Ha egyszer bejutottunk, be fogunk majd máskor is,ha nem is rögtön, de egy idő múlva.Ebben biztos vagyok.
Szóval azzal számolj, hogy esetleg nem lesz meg a holding... Nagyon könnyen megtörténhet.
-
Kristof_94
nagyúr
Majdnem megnyertem a 2. meccsemet is a DIV1-ben, de a 92. percben egyenlített az ellenfél, Schneiderlin távoli lövésével. Milyen életszerű!

-
szupersanyi
aktív tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Komolyan nen hiszm el, hogy mar szinte mindenki megkapja, de en meg Kantet sem, pedig mar 20-30 SBC-et csinaltam. Elment ra kb. 1 millam, de csak egy OTW Higuaint kaptam, aki nem eladhato. A penzt nem sajnalom, utobbi hetekben ugyis rajottem, hogy semmit sem er, ha tele van rohadt draga jatekosokkal a csapat. A meccs kimenetelet majd a gep eldonti. De azert ezt a Pogbat MU szurkolokent ki akarom nyitni... Ja amugy grat!
Eladhato? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Köszi a biztatást! Egyszer talán a legalsó Elite is összejön a WL-ben. Szuper lenne 3 discard IF lapot kapni.

(#14132) Meghivott: Köszi! Tapasztaltam már mindkét verziót, tavaly visszazuhantam a DIV3 környékéről a DIV 6 vagy 7-ig és onnan meg sem álltam a szerződéstemető DIV1-ig.
Esetleg tudnátok nekem segíteni, hogy mire kell figyelnem ennél a lapos, hosszú passznál? Eddig csak az "Y" gombbal csináltam.
-
Meghivott
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Aki soha nem esett ki az első osztályból, az vagy tudatosan trükközik (pl keresi a csalókat és csak velük meccsel), vagy maga is csal.
Mind tudjuk, hogy a játék időszakonként hullámvölgyet generál azért, hogy változtass (játékos, formáció), ami viszi előre a piacot. Ebből nem lehet kijönni csak akkor, ha a játék engedi.
Vissza fogsz még esni 3., esetleg 4. osztályig is (lehet nem most, de később), de a játék miatt.
Ilyenkor pár meccs után ki kell kapcsolni a gépet, pár napig pihentetni, vagy széttöröd a berendezést és/vagy a kezed (mindkettőre volt már itt példa, ugye
).
Szigorúan privát véleményem. -
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Menni fog, ne aggódj. Ez egy tanulási folyamat, azért játszanak jól a profik, mert gyakorolnak és lesnek másoktól. Gratulálok, jönni fog még győzelem. De ne keseredj el, ha lesz rosszabb időszak és kiesés esetleg, ez benne van.
Más: én beruházok egy totw Sokratis-be, nagyon jooooooooo a csóka😀 És vettem ma egy otw Pjanic-ot, 96 volt, azt hiszem annyiért ajándék.
-
bdave16
senior tag
Srácok ! Valaki tudna segíteni ? Nyitottam 2x OTW Hummelset aki nem eladható és használni akarom a duplicate glitchet,tehát meghívsz egy meccsre kilépek és visszadob az ut kezdőképernyőre megcsinálom az sbc-t a másikkal és nem kell quick sellezni . Aki tudna segíteni vegyen már fel gyorsan légyszi : ElPistolero15
-
Sanyicucu
aktív tag
Pc-ről váltanék a fifa 18-ra.Milyen platformot ajánlanátok?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Edgar2621
üzenetére
Meglett az első győzelem!

0-2-ről fordítottam meg és nyertem 3-2-re, azt mondhatom megérdemelten! A gyereknél Slimani volt a csatár, természetese végigfutott az elején Deulofeuval a szélen és Slimani befejelte. A második gólnál pedig Eriksen szlalom és sprint, majd gól. Úgy volt kilépek, de végül örülök, hogy nem tettem!
-
bdave16
senior tag

Ez mégis milyen matek ? Megcsinálták elvileg a bugot és még mindig nem jó ? -
MdewC
nagyúr
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az minek, hagyd a francba.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Emiatt ne aggódj, ne a kudarcot kerüld hanem a sikert akard. Mindenki esett már ki az első osztályból aki nem profi, újra fel fogsz jutni és jobb leszel mint előtte. Ez így megy csak, meg kell tanulni játszani jó, jobb játékosok ellen. Vagy most abbahagyod az UT-t és elmondhatod magadról, hogy szinte végig div1-ben voltál😂
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hát, ez van.
Köszi!

-
dejvid8
őstag
Fernando Torres IF kártyája esélyes, hogy kellhet majd a Suárez SBC-be?
vettem belőle vagy ötöt, ilyen minimális 37-40k-ért. Mehet feljebb az ára a napokban? -
bdave16
senior tag
-
Edgar2621
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nagy ugrás van a div1 és 2 között. Sokkal jobbak a div1 játékosok, de tapasztalat kell, úgyhogy ne jegeld.
-
77Guba
aktív tag
Bár nem egy kaliber a hír,de az én accountom zárolta az EA,mert mikor töröltem szétosztottam 1millát 2 kissrác között.Tegnap benéztem volna a FUT-ba,de Locked account ez fogadott.Karriermód mehet,online nem...
-
toome1985
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Ennyi erővel a komplett ea bagázst is megb...hatnák. ők sem csinálnak mást.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Kristof_94
nagyúr
Asszem a DIV1 kicsit kemény nekem, úgyhogy lehet jegelem egy időre.

Végül is nem rossz ez, nem gondoltam volna! -
Jokko
tag
Az OTW lap rating azonnal emelkedik, amint kiderül, hogy kapott IF-et a játékos, vagy csak akkor, amikor már nyitható az IF is?
-
szupersanyi
aktív tag
válasz
vatafakk
üzenetére
Én Sonon, Niangon és Salahon 200k-t bukok jelenleg, szóval velem is rendesen kib*szott a piac. Mondjuk sosem voltam ebben profi, nem is nagyon vigyázok a pénzemre, most is el fogok nyitni 300k-t. De szerintem pár hét múlva visszaállnak az árak és akár profittal is el tudom majd őket adni.
-
vatafakk
aktív tag
Ez a market crash totál tönkrevágott anyagilag.
Megvettem Son-t 2 napja rajta bukok 70ezret, ha eladom. Ha meg nem adom el, nem lesz pénzem venni más játékosokat.POTM mikor lesz? ott még nyerhetek ha Tottenham SBC lesz.
-
dejvid8
őstag
Ha már a Fifa szépen kib*szott velem Nianggal, eladtam mindenkit, most még jó áron. Úgyérzem rengeteg nyitás lesz, és mindenki nagyon olcsó lesz majd ma 7-8 körül. Legalább jöjjön vissza az a veszteség, amit a Niang kártyákkal szereztem.

-
toome1985
tag
Jaaj. Egyböl felcsillant a szemem. Kár hogy nincs pénzem, mennék rá mint gyöngytyúk a takonyra. Otw Pjanic lett végül nàlam is. Bizok ott még egy inform lapban. Tif Icardi nálam 124 meccs 66 gol 21 assziszt. Marci 186 31 28, Perisic 158 25 35. Dybala most jött vissza 15 9 6. Cuadrado 117 5 22. Ezek 442 vagy 4411ben voltak. (Bocs ez már nem neked, csak hátha valakinek ez hasznos stat...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- sh4d0w: Nyitlocker
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 2TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

,de tippeket hallgatok és,ha a marcos alonso rossz lesz lecserélem pl.,de nem tudom,hogy mennyire jó .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

).