Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meghivott
addikt
BPL csapatba keresnék NEM BPL ST-t, aki üde színfolt lehet Aguero mellett.
Pl - Dybala, Tevez, Hernandez....
Illetve a "B" csapatba (valójában két A csapat) kit rakjak BPL ST-nek?
Vardy, Sturridge, Costa?
Tudom, hogy stílusfüggő, de csak tippeket kérnék, hátha megtetszik valaki, akire nem gondoltam.
Köszi! -
Meghivott
addikt
FUT nem megy?
-
Meghivott
addikt
Tapasztalatotok szerint a játékban jelent bármi visszaesést, ha a chemistry nem 100, hanem 99 vagy 97?
-
Meghivott
addikt
Bedobásnál mivel cserélem a dobó embert? Köszi
-
Meghivott
addikt
Chemistry: jó kis bpl 100as csapatot meg akartam fűszerezni valakivel, 90es Tevez lett belőle. A chem 93ra módosult, gondoltam nem vészes. Aztán jött 10 meccs és a csapat szánalmas volt, de tényleg, és Tevez egy gólt sem bírt lőni. Nem tudom, hogy ez mennyire volt hullámvölgy, vagy gyenge chem okán...
Tevez ment a kukába, sajnos. -
Meghivott
addikt
Valaki tette már ki Pc-ről a fifat nagy tv-re? Szebb képet hoz úgy, mint a ps4 tv kombo?
-
Meghivott
addikt
Aguero 88 vagy Lukaku 85 vagy Vardy 80?
-
Meghivott
addikt
válasz
szupersanyi
üzenetére
köszi
-
Meghivott
addikt
Vasárnapi MU meccset hol lehet majd nézni online (hd)? MindigTvExtra nincs...
Köszi -
-
Meghivott
addikt
Már megy az app, de van bár beragadt cucc a piacon: lejárt, de nem lehet újra kitenni...
-
Meghivott
addikt
Mobil app nálatok sem megy?
-
Meghivott
addikt
35.000-ért vett valaki Mega Packot, megéri vagy olyan, mint a többi pack és alapból nem éri meg? Köszi
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Nálam most Coutinho és Sissoko váltják egymást CAM-ban.
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Alli milyen volt?
-
Meghivott
addikt
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
4-1-2-1-2 (2)
-
Meghivott
addikt
Kérek tippet:
CM/CAM, BPL, előny ha angol is, SPECIAL card, és gazdaságos (100K alatt).Ugyanez mehet támadóra is (bármilyen pozícióban).
Köszönöm
-
Meghivott
addikt
A microlaggal (ami néha diafilm) lehet bármit kezdeni pc-n? A gép jó, a net jó, portok nyitva, ellenfél jelerősségét figyelem, de azért gyakran belefutok. Köszi
-
Meghivott
addikt
Tegnap 75. percben 0-3ra ment az ellenfél.
Nem volt jobb, de berúgta a helyzeteket. Aztán rendes játékidőben 4-3ra nyertem. Kicsit sajnáltam a srácot.Ezt követően a futties kupa döntőjében 1-0ra vezettem a 89. percben. Szabadrúgásom volt a saját térfél közepéről, szélen. A sima passz nyílegyenesen az ellenfélhez került, aki 2 csatárrral vezette rá a kapusra, 1-1, majd hosszabbításban is kaptam egy gólt. Nem voltam teljesen nyugodt, de legalább élvezetes meccsek voltak.
És volt még egy meccs, ahol oda-vissza lőttek a védők egy-egy öngólt. Nem gyengéket.
Izgi nap volt.

Remélem a 17ben a szabadrúgásoknál nem lesz ennyire bezoomolva, alig látom ki hol áll, pedig van radar is. Nekem elég zavaró.
-
Meghivott
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Nem jó hír, de köszi.
-
Meghivott
addikt
Nem kaptam választ, hátha most:
ha eddig Pc-én játszottam és most elkezdem Ps4-en is a játékot, akkor a Pc-s fifa16 profilt (FUT csapat, coin) át tudom vinni? -
Meghivott
addikt
Special kártyám még nem volt rövid pályafutásom során. Milyen packot nyissak, hogy legyen sanszom, vagy legalább jó cserealapom?
Jó lenne egy special bpl játékos, pl Coutinho... -
Meghivott
addikt
Tegnap egy nagyon kék csapat ellen vezettem 4-0ra, mikor a srác gyógyszere elgurult és azt csinálta, hogy középnél megvárta még a gép magától elkezdi a játékot, aztán hazaívelte és a kapussal berúgta. Majd ezt fűszerezte azzal is, hogy ívelés közben pause és hagyta lepörögni az időt. 11-0 lett a vége. Csak kacagtam és közben neteztem.

-
Meghivott
addikt
Special qualitys játékosokat csak venni lehet, vagy lehet nyerni, esetleg kipottyanhat valamilyen csomagból is?
-
Meghivott
addikt
Amennyiben platformot vált az ember pl. pc-ről Ps4-re, akkor a FUT profil (mindennel együtt) megmarad?
Köszi -
Meghivott
addikt
Nem jellemző, hogy csinálnátok kisebb bajnokságokat, kupákat néhány fő helyi fórumos részvételével PC platformon?
-
Meghivott
addikt
Üdv, van egy gyenge bronz és egy közepes arany csapatom. Pénzem alig, 3-4.000, szerződések ezt folyamatosan elviszik. Hogyan lehet viszonylag gyorsan pár ezret szerezni? Köszi
-
Meghivott
addikt
+1 a Ps4 irányítónak
-
Meghivott
addikt
PC-re már van Euro 2016 kiegészítés, Ps4-re tud valaki hasonlót?
-
Meghivott
addikt
Üdv,
gyors kérdés: hol tudnék Pc-re még ma este Fifa 16-t venni (letöltő) KÓD és nem lemez formájában,
köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - XMP - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest