Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bucketb0b

őstag

válasz Garsza #25398 üzenetére

decemberben vettem meg a játékot, szerintem hetente nem tolok több meccset 20-30nál (megérte-e megvenni számomra a játékot vetődik fel jogosan a kérdés :DDD), DE

lehet, hogy nincs Ronaldom mégis tudok érvényesülni a játékban.. nem mondom, hogy nem hiányzik néha 1-1 játékos, de ez van.. nem is epekedek utánuk hiszen tudom, hogy nem tettem értük semmit. (pl. sok játék után coin, szerencsés pakk nyitás amiből megvehettem volna akár) ;)
    Lehet ám full tots játékosok nélkül is érvényesülni és nekem ne mondja senki, hogy ha elverek egy Ronaldo-Messi-Robben csatársorral felálló ellenfelet akkor az biztosan azért volt, mert hendi.. mert akkor ott ütöm agyon egy pingpong ütővel a helyszínen ;)

(#25401) Azog the Orc: nem igazán értek egyet, sőt nem is értelek..
    egyrészt ha arra vágysz, hogy ne legyen hendi, ergo egyenlő feltételek mellett küzdjetek akkor milyen jogon van a másiknak 0 percre pl. Messije, mert megvette apuci kártyájáról neked meg rengeteg beleölt időd van, mert kereskedsz meg farmolod a coint a VÉGIGJÁTSZOTT meccsekből?! :F
    másrészt pedig pont ebben a tots kupában egy olyan majomtól estem ki akinek köze nem volt a játékhoz, de kikapok egy 35 méteres Ronaldo góllal, mert a biszem baszomja beveri.. köszönöm szépen..
    egy adott meccsen ha nem is mondom, hogy biztos a vereség, de rengeteget számít a jobb játékos és elég ha egy picit ért hozzá (de pl. az ellenfélhez képest balfasz) már játékosokból le tudja hozni..
    és nem az uppolt meg tököm tudja milyen if lapokat ítélem el, hanem azt ha valaki leül és a 2. percben már full csapattal szalad.. alapoktól kellene kezdeni, bronz lapok stb. nem egyből full Messik meg Kroosok aztán 2-0 után rage quit, mert közöm sincs a meccshez a tetű Ronaldo meg nem lövi be a 40 méterről elengedett lövést, mert most épp nem csalta be a gép. Vagy, mint egy nem olyan régi meccsemen mikor a gyerek csak arra ment, hogy átívelgesse a védelmem csak a sors (szerencse, hendi tököm tudja még mi) velem volt és egyszerűen nem indultak be kellően a játékosai a védelmem mögé és a gyerek meg volt lőve.. na az ilyeneket kell kiirtani a játékból, mert ha nem tolja szét a gép a száját már azt sem tudja, hogy létezik lapos passz, kényszerítő AKKKKÁR egy csel a játékban amivel építheti a támadását, nem csak arra várni, hogy na megvettem Messit meg Reust akkor ívelés, labdaátvétel gól, mert erről szól a szutyok fifa idei része sajnos.

Új hozzászólás Aktív témák