Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucketb0b
őstag
válasz
dracox #22178 üzenetére
A Realba egy jó befejező csatár hiányzik már, de elég régóta.. Hiába Benzema, de ő is lehet formán kívül vagy sérült és Hernandez nem Real szint.. A széleken a Ronaldo-Bale mellé is jöhetne valaki, mert az kész csoda, hogy Ronaldo ezt a tempót bírja huzamosabb ideig sérülés nélkül Bale meg..hol sérült hol formán kívül van.
(#22179) MdewC: Az első meccset nem láttam, de gondolom megérdemelt volt az ottani győzelem, így a továbbjutás is. Kicsit Atletico feeling volt, ott bement itt nem. Viszont továbbra sem értem miért kell egy csapatnak gólelőnyben ilyen szar játékot játszani.. tudom ott az előny, majd kitámad az ellenfél és kontra gól, de legtöbb esetben nem ez van, hanem beszorulnak és X aztán meg már fel sem tudnak pörögni és cumi..
1-0 után el kellett volna intézni a Juvet (má' bocsánat), beverni Ronaldonak is nem lepasszolni.. majd 3-0nál passzolgatunk meg cselezgetünk. Igaz nem akkora szint meg minden, de amikor kint játszunk a "grundon" ott is sokszor csak magamon érzem azt, hogy 2-3 gólos előny legyen meg majd utána játszunk szépen.. addig lehet csúnyán is vezetni, a kutya sem fogja számon kérni, viszont ne szórakozzunk el helyzeteket.. ez a személyes véleményem
(#22181) dracox: Én Callejónt sokkal jobban sajnálom
Morata sem egy Real szint, régi "Ronaldo, Raúl" féle csatár kellene ide akik ha odakerülnek beverik. Szerintem befejezésben nem hatékony sem Benzema sem a Real csatárszerzeményei..
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest