Hirdetés

Aktív témák

• egle

tag

Nah, biztos mindenki látta miket írtam le velük kapcsolatban az elmúlt hetekben. Na most az van jelenleg hogy 2 hét telefonálgatás után, a keddi napon elment a netünk kb. 30 percre. Felhívtam őket hogy mostmár nemcsak lassú hanem nincs is, mi a teendő ilyenkor. Namost láss csodát, a 30 perc letelte után amikor visszajött a netünk, onnantól kezdve a net tökéletes, a pingem nem megy 20 fölé!!! Akármikor nézem mindig azt az értéket mutatja, amit kell. A legdurvább hogyha letöltök valamit, akkor is !!! Aznap amikor ez történt volt valami fúrás-faragás a lépcsőházban. Lehet hogy raktak egy erősítőt vagy valami ilyesmi jellegű cuccot a lépcsőházba, nem tudom, nem néztem meg. Szóval most fullosan tökéletes, le is kopogtam már, és imádkozok hogy így maradjon :)

u.i.: WoW-ban nem megy a latency 150 fölé !!! Ha valamit letöltök, akkor az inkább majdnem 900kbyte-al húzza az adatot (1 megás netem van). Mindezt úgy hogy közben WoW-ozok, netrádiót hallgatok, és még öcsém is használja a netet!!

Aktív témák