Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Milyen processzort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
Olcsi
senior tag
A beköttetesi tapasztalatokra lennék kíváncsi. A szerződéskötéstől számítva milyen gyorsan ment a dolog? Mivel az utcában csak 2 háznál van bekötve, így vállalkozóra bízzák a bekötést, és így azt mondták, hogy 30 napon belül ígérik.
Másik: nincs bekötve a kábeltv, meg semmi, és csak netet szeretnénk. Ezért a Fibernet elkér 5e Ft-ot. Nálatok hogy ment ez? Hallottam olyat, hogy ugyanezekkel a feltételekkel (új bekötés, nuku kábeltv) nem kértek 5e-t. Furcsa. -
Debilon
addikt
köszi az infokat!
-
BluEyes
őstag
válasz
Debilon
üzenetére
Pár hónapja kaptam újat, Webstar a neve. Kicsi, fekete, zöld ledek villognak, műxik faxán. Kb. ennyi a dolga egy modemnek, gyártó úgy tűnik tök mindegy, nemigen van itt panasz a modemekre. Ha viszont tervezel routert is mögé, akkor a Terayon 715x nevezetűt kerüld el ha tudod, mert közülük néhány kósza példány (nem mindegyik) nem hajlandó együttműködni a routerekkel. Nekem is emiatt lett cserélve a mostanira.
[Szerkesztve] -
Debilon
addikt
hali!
nem tudja valaki, mostanában milyen modemeket osztogat a fibernet?
vagy ennek nincs jelentősége, hogy milyen típusút ad? -
Kicsirics77
veterán
hát a vidéki hsz-ek azok főként vidékre vonatkoznak abból ne vonj le következtetést
mert míg kecskeméten vagy baján szidják addig nálam(martfü)tökéletes a szolgáltatás
volt itt 1 arc aki a 22.kerbe fiberes de nem tudom pontosan ki is az
inkább javaslom Kapitány kolléga megkérdezését ő biztos tud valamit mindani -
keeo
tag
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni,főleg a Budapesti fibernet előfizetőktől!!Budapesten a XXII.ker-ben lakom és most szeretnék váltani adsl-ről Fibernet-re.Adsl max 1mbit tud biztositani nekem mert messze vagyok állitólag a központól.Budapesten mi a helyzet fibernetéknél itt is sok baj van vele?Idáig csupa rosszat olvastam róla.főleg a vidéki hozzászólóktól...
Köszi!
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
Hát akkor én nem szólok egy szót se én álltalában COD2-zök és a legnagyobb pingek max 50
Szóval pingek terén minden jó 
Néha elmegy a net de ez se jellemző manapság.A net sebessége is jó mert csúcsidőben is a 8megás net 5-6körül van
ami szerintem jó 
-
Sawyerx
csendes tag
Megjegyzem, hogy az egyik gép frissen telepített windows volt, netlimiterrel megnéztem semmi felesleges adatforgalom, soha nem tültögetünk játék közben természetesen és a ping értékek windows csökkentett módban sem javultak.
Külön érdekesnek találtam hogy a szerelők látogatása után nálunk a tracert (traceroute) parancs nem lett használható, feltételezem hogy letiltották (?), míg nem reklamáló fibernetes haveromnál működött. Nála jól is látszott az eredményen hogy 2 fibernetes sor között óriási módon megugrott a ping és egyébként is nagyon instabilan ugrált próbáról próbára.
Persze ez csak teszt a lényeg a valós alkalmazás, ami minden esetben rosszabb eredményt hozott mint a tesztek.
Sorry hogy ennyit írtam de úgy érzem ezek a dolgok eléggé beleillenek ebbe a topicba és hasznos információ lehet a leendő és jelenlegi Fibernet ügyfeleknek.
Ha vkinek lenne még vmi kérdése ha lesz rá alkalmam válaszolok. Erre az internet szolgáltatás jelenlegi állapota miatt leginkább éjszaka kerülhet sor.
Egyébként mi kollektíve felbontani készülünk szerződésünket. -
Sawyerx
csendes tag
Igy egyetlen megoldás a budapesti ügyfélszolgálat hívása, azonban ők minden esetben csak annyit tudnak tenni hogy leküldik a munkalapot heteken keresztül amire válaszul a bajai szerelők nemhogy nem végzik el a munkájukat, mégcsak nem is jeleznek vissza semmit a munkalapokkal kapcsolatban, szóval a központi ügyfélszolglaton csak annyit tudtak mondani hogy SZEMÉLYESEN menjünk be a bajai ügyfélszolgálatra és ÁLLJUNK KI MAGUNKÉRT.
Egy esetben még régebben eljutottak hozzánk a szerelők, megnézték a mi 2 gépünkön, tényleg komoly problámák voltak, majd előkapták a laptopjukat és +pingelték yahoo.com-ot arról hogy bizonyítsák a mi gépünkben van a hiba.
Az ő gépünken yahoo.com pingelése konstans 1ms (!) -os eredményt hozott. Utánakérdezve ez Mo-ról teljes lehetetlenség, állítólag ezt úgy csinálták, hogy beállították hogy minden cím localhost legyen és a gép saját magát pingelte. Remélem jól írtam le a dolgot én nem értek ehhez, de azért disznó dolog szerintem ilyen módszerekkel átverni az ügyfeleket.
Mindenesetre érdekesnek tartom hogy a szerelő állítása szerint a mi gépeink vannak tele vírussal és trójaival talán, akkor hogyan lehet hogy nem csúcsidőszakban jelentősen javul a ping és sebesség.
Talán a kedves kis vírusok és bacik hajnali 1 kor elmennek alukálni? XD -
Sawyerx
csendes tag
Ez minden bizonnyal azt jelentheti, hogy az előfizetek számának növekedését nem követték fejlesztések, bár a bajai ügyfélszolgálat azt állítja hogy igen ami szerintem nem igaz.
Igy jelenleg senkinek sem tanácsolom Fibernetes előfizetés megkötését, amíg nem normalizálódik a helyzet.
Nagyon sok sajnos a leállás is, a szerződésben foglalt maximumértéket jelentősen, 2-3 szorosan túllépték, abban az esetben is ha pl. az áramkimaradásokat természetesen leszámoljuk ebből. (ami azért ritka errefelé)
Ezenfelül a bajai ügyfélszolgálat telefonja úgy van beállítva hogy mindig foglaltat jelez, akkor is amikor csak nem veszik fel egyszerűen (ezt ott dolgozó elmondásából tudjuk)
Mobiltelefonom automata tárcsázás funkciójával 40 percig hívogattam őket mire kénytelenek voltak felvenni, és rögtön rá is kérdeztem miért nem lehet őket elérni. Az ügyfélszolgálatos erre megkérdezte hogy mit is szeretnék igazából, erre a kérdésemre nem adott választ.
A telefonjukat néhány nap elteltével átállították, és most már 1 csörgetés után üzenetrögzítő jön be, így az automata tárcsázás funkció nem működik, szóval már sehogyan sem tudom elérni őket. -
Sawyerx
csendes tag
Szia! Igen mi is tapasztaltuk Baja környékén, minden fibernetes ismerősömnél egységesen katasztrofális az internet szolgáltatás mostanában, nappal teljesen használhatatlan a net nemcsak netes játékra, hanem egyszerű weboldalak is nagyon nehézkesen jönnek le, ezenkívül pl. a 4Mbit nappal 0,5 Mbit sincs időnként.
Legtöbbünk wowozik (World of Warcraft), ugyanazon a szerveren vagyunk, és amíg pl. Budapesti, Váci, Szegedi, Dunaújvárosi, Szabadkai (Szerbia) stb. játékostársainknak 10 és 100 közötti pingjeik vannak szolgáltató minőségétől függően addig nekünk nappal 400-6.000 és rendkívül instabilan ugrál sok disconnect kíséretében. Éjszaka lecsökken 150-300 közé általában, de továbbra is instabil ami csökkentett, még éppen játszható körülményeket eredményez, nappal azonban lehetetetlen játszani.
Szóval éjszaka hajnali 1-től javul a dolog gyenge, de még használható minőségre ping és sebesség tekintetében is. Nappal gyakorlatilag nincs Internet szolgáltatás így.
A hagyományos weboldalak nappal és esténként gyakran a végtelenségig próbálnak töltődni majd ez megszakad és nem megtekinthetőek, ez igaz magyar weboldalakra is. -
Rent
senior tag
fibernetesek, szar meg mindig az egesz ugy ahogy van??

-
G4bi89
senior tag
Kecskeméten tegbap fél kettő felé szállt el minden
Legalábbis nálam se kábeltv nem volt se net
aztán egy 20percnyi szünet után minden ok volt. -
Jégkokó
veterán
Másnál se volt reggel net?Mert amikor reggel a géphez mentem ,azt láttam, hogy villog a modem.Bár tegnap nem kicsi vihar volt, igy gondolom attól nem volt netem
-
Win-T
őstag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy a Baja térségi Fibernetesek közül más is tapasztalta az utóbbi napokban, hogy iszonyat módon be van lassulva a net? 10 megás előfizetésem van, és az utóbbbi pár napan több oldalról is próbáltam leszedni trilereket, demókat ahonnan eddig mindig jöttek 3-500-al a dolgok, de mostanában jó ha a 40-50 k-t eléri a sebesség. A Youtube és társai is használhatatlanok.
Gondoltam, hogy esetleg valami féreg van a gépemen, de ráengedtem már vagy 6 féle programot és nem találtak semmit sem, szóval szerintem nem ez a gond.
Más is tapasztalt ilyent a környéken? -
Spirit
őstag
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy a telefonelőfizetésemet ne analóg telefonon keresztül használjam,hanem a pc-ről valami programmal? Thomson THG 520-am van.
-
Ati007
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
köszi de nem erre gondoltam, a póznáról bejön 1 kábel a házig majd azon van egy elosztó(kábelt és net) onnan lejön a modemig egy kábel na ezt szeretném a másik szobába áttenni tehát modemet is.
-
Ati007
őstag
Sziasztok! Egy kis helpre lenne szükségem.
Az egyik szobából szeretném a másikba átvinni a netet, milyen kábelt vegyek hozzá, általában milyenel szerelik be?
Elöre is THX.
(esetleg ha van köztünk aki szerel be fibernet kábelnetet és tudna nekem segiteni meghálálnám) -
Kapitány
tag
Ez gondolom mindenkinek rosszul esne:
[link]
Lassabb lesz a fájlcsere a chellón
Hetek óta panaszkodnak internetes fórumokon a UPC chello előfizetői amiatt, hogy a fájlcserélő alkalmazásokban le- és feltölteni a maximális sávszélességnek csak a törekedével tudnak, miközben böngészés és egyéb célú letöltés során hasonló lassulás nem tapasztalható. A szolgáltató eddig az ügyfeleket úgy tájékoztatta, hogy csak átmeneti szükségmegoldásról van szó, melynek az a célja, hogy a tervek szerint június végéig befejeződő sávszélesség-bővítési munkálatok idején is biztosítani tudják minden előfizető számára a megfelelő hozzáférési sebességet. „Ennek érdekében szükség esetén, egyes adatforgalmi csúcsidőszakokban priorizáljuk az adatforgalmat, és elsősorban a leggyakrabban, legszélesebb körben használt alkalmazásoknak (böngészés, levelezés) biztosítunk elsőbbséget” – állt az érdeklődő előfizetőknek küldött válaszlevelekben. Mint megtudtuk: valójában csak a sávszélesség-menedzsment mikéntje átmeneti, a priorizálás – és ezzel a forgalmi csúcsidőben lassabb fájlcsere – marad.
Szűcs László, a UPC sajtókapcsolati igazgatója lapunk kérdésére elmondta: egyelőre a hálózatmenedzselő rendszer próbaüzeme folyik, melynek tapasztalatai alapján fogják kialakítani a várhatóan júliussal élesben induló alkalmazásszintű sávszélesség-kezelés pontos módszereit. Azért a sávszélesség-növeléssel egy időben került próbabevetésre a rendszer, hogy az egyenletes szolgáltatási minőséget a fejlesztés, kapacitásbővítés időszakában is biztosítani lehessen. „Ha az összes modem sebességét megnöveljük, de közben nincs még mögötte elégséges hálózati kapacitás, akkor könnyen torlódások alakulhatnak ki, és nemhogy a p2p-sek nem kapnak elegendő sebességet, de a böngésző nagy többség sem” – indokolta a lépést Szűcs. Az It.news úgy tudja, hogy a szolgáltató az egyébként igen drága, darabonként 25-50 ezer dolláros, a Cisco által szállított sávszélesség-menedzselő eszközök telepítését már tavaly megkezdte, de a hálózatkezelésre vonatkozó passzusok csak a július 1-jétől érvényes Általános Szerződési Feltételekbe (ÁSzF) kerültek bele.
A lapunk által megkérdezett távközlési szakértő szerint a UPC a forgalom alkalmazásszintű priorizálásának bevezetésével a nemzetközi trendet követi. Az, hogy a forgalom java részét adó fájlcserélő alkalmazások által csúcsidőben elérhető sávszélességet korlátozzák, külföldön már bevett gyakorlattá kezd válni, egyre több szolgáltató folyamodik ehhez a módszerhez azért, hogy az értéknövelt tartalmaknál – például streaming videó vagy audió, IPTV, IP-telefon stb. – ne legyen fennakadás. „Végül is a szolgáltató ugyanazt csinálja nagyban, mint a felhasználó kicsiben” – mondja szakember, aki szerint a tudatos netező is minimálisra állítja a p2p alkalmazások prioritását a saját gépén, hogy a sok száz szálas, akár a teljes sávszélességet elevő alkalmazás mellett is megfelelő sebességgel tudjon például weboldalakat nézni, webrádiót hallgatni, céges VPN-t használni.
A lapunk által megkérdezett szakértő szerint az alkalmazásszintű csomagkezelés egyre inkább terjedő trend, a régi idők portszintű megoldásai ma már nem működnek. Ma még a drága eszközárak miatt inkább csak gerinchálózati csomópontokon vannak ilyen eszközök, de idővel ezek is közelebb kerülnek majd a fogyasztókhoz, az elérési hálózatok csomópontjaihoz. További fejlődési fokozat lesz majd, amikor egészen a felhasználóoldali eszközbe kerül bele a sávszélesség-menedzselő intelligencia. A trend az, hogy a buta modemek helyett egyre inkább a drágább – ám egyre olcsóbbá váló – residential gateway-ek fognak majd a felhasználókhoz kerülni. Az okosabb eszköz pedig olyan IP-végpontot ad majd a szolgáltatóknak, amellyel hatékonyabban tudják majd menedzselni a forgalmat, mint eddig.
Nem dinamikus a szűrés
Most úgy tűnik – magyarázza –, hogy a UPC fixen lassítja a p2p-t. Egy prioritásalapú menedzsment például úgy működhet, hogy a fájlcsere csúcsidőben a maximum felére vagy harmadára lassul a terhelés függvényében, csúcsidőn kívül pedig maximum közeli értéket hoz. „De most, úgy tűnik, csúcsidőn kívül is van egy fix limit a teljes p2p-forgalomra, és ezt 17 és 23 óra között még szigorúbb keretek közé szorítják, legalábbis a BIX adatforgalmi grafikonjuk is erősen ezt sugallja, és a fórumokon elhangzó reakciók is erősen ezt erősítik” – teszi hozzá.
Szakértőnk gyanúját Szűcs László is megerősítette. Mint elmondta: a kezdeti tapasztalatok alapján fogják finomítani a jelenleg alkalmazott adatforgalom-menedzselési módszert – ez tekinthető tehát átmenetinek. „Várhatóan körülbelül egy hónap múlva vezetjük be ennek végleges változatát, amely a csúcsidőn kívüli időszakban biztosan nem fog már semmilyen limitet tartalmazni” – közölte.
A többiek egyelőre nem?
Arról nincs tudomásunk, hogy a priorizálás bevezetését más hazai szolgáltatónál is napirenden lenne. A T-Online kérdésünkre elmondta: jelenleg nem tervezik ilyen hálózatmenedzsment alkalmazását.
Szóval van amikor mégse 20 Mega a 20 Mega?!!!!!!!!!!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
K
[Szerkesztve] -
Kicsirics77
veterán
én míg nem volt meg a routerem addig 2-3 gép között dugdostam a háló kábelt és a modem reset mindíg bejött
-
joe69
senior tag
Interneten a Fibernet nem fizető ügyfelei
[link] -
BOOSTER
aktív tag
Helló mindenkinek...
Lenne egy kérdésem: kábelnetet használok és holnap lesz gépcsere...Várható e valamilyen probléma a nettel?? Mivel más lesz a hálókártya... Előre is köszi... -
Chili7
őstag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
És mi a Fibernet SMTP szerver neve? Avagy mitkell írnom a levelezőprg-omba?
thx -
Chili7
őstag
Hali!
Az mitől lehet, hogy ma du. néhány internetes oldal nem jött be, míg mások igen?
Nem jött be többek közt a PH!, origo, rtlklub stb..., és bejött pl az index, meg a bwin, chello.
Nekem új a szolgáltatóm. Nem tudom, lehet ez az ő hibájuk? -
Kapitány
tag
Szia!
Nem pontosak az infóid.
A modem MAC-adrese az, ami alapján konfigot kap a cucc, illetve kiszolgálja a DHCP szerver publikus IP-címmel a mögötte lévő eszközt.
Hogy ez router, vagy hálókari, a modemnek mind1.
Korábban ''tiltották'', mára elfogadottá vált a háztartáson belüli megosztás, mindössze annyi a lényeg, hogy a modem ''végéig'' = UTP/USB csati vállalja a cég a szolgáltatást.
Tehát ha kihívod a szerelőt nethibára miközben a routered fagyott le, esetleg kiszállási- javítási díjat kérhetnek.
Valójában ha bentről látják, hogy a modem műxik, van mögötte IP, akkor először telefonon +próbálják elhárítani a hibát ( router restart, stb...)
K -
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek,mert kicsit nem ide illő amit kérdezni akarok, mivel nem pont ehhez a szolgáltatóhoz kötődik.A történet röviden,hogy eddig adslünk volt itthon,de kezd kicsit magas lenni a számla végösszege,továbbá a vonalas telefont amúgy sem használjuk.Amit megtudtam a szolgáltatóról,hogy elvileg MAC cimhez köti a kapcsolatot ( a kisebbik csomagban publikus dinamikus ip,a nagyobbakban fix ip). A kérdésem az,hogyha egy router tud bármilyen MAC cimet beállitani magána (PPtP kapcsolat esetén,ha jől láttam) akkor azzal ugyanúgy eloszthatom a netet mint eddig tettem? Válaszokat előre is köszönöm. -
Borisz76
nagyúr
Nállam a tempóval nincs gond lassan 2 hete stabil ( 10 MBit / 512 )

Az állandó szakadásokkal tele van a hócipőm...még nyáron is
Ha játék közben szakad meg az kifejezetten bosszantó.
Amúgy Hajdúszoboszló
-
strebacom
senior tag
Bekötik ktv nélkül is nekem igy kötötték be most megjavult és nem ingadozik a sávszél, legalább is egy hete nem remélem igy is marad!!!Ja és nem BP hanem vidék!!

-
varga911
senior tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nem idegeskedek egyáltalán, csak nem tudtam mire vélni mert míg dsl-ünk volt addig 1-2ms kilengés volt, azis csak néha.

-
Kicsirics77
veterán
de csak akkor ha nem hűségnyilatkozatban kötöd a szerződést
jahhhhh és ha jól tudom akkor most 30k a bekötés -
Zsadi
őstag
Nálam max karbantartási/bővítési munkálatok után változott az IP címem.
Pedig volt kihúzva nyaraláskor a modem vagy másfél hétre, de akkor is maradt ugyanaz.
Talán ha a hálókártya MAC címét megváltoztatod (valami progi van hozzá), de azzal is csak óvatosan!!! (volt hogy bejött, volt hogy nem) -
bubu18
csendes tag
Hello!
Szintén Fibernetes netem van. Nem tudjátok hogy változtathatok IP címet?
Ugye ADSLnél csak ki kellett kapcsolni a modemet és a központ már újat adott... de ilyen kábeles internetnél hogy?
(Ha kikapcsolom pár percre a modemet, ugyanazt a címet kapom...
) -
Olcsi
senior tag
Meg tudja valaki mondani, hogy lehet-e csak a netre előfizetni? Néztem ezt az 512/96-os csomagot 3800 Ft-ért, és egészen jónak tűnik, ráadásul egyik ismerősöm azt mondta, hogy lehet csak önmagában a netet beköttetni. Igaz ez?
-
varga911
senior tag
Múlt héten bekötötték hozzánk is a fibernetes kollégák a netet, pontosan 30 nappal a szerződés megkötése után. 4096/256-os csomag, 3900/240 jön, szal nem gáz, de viszont a pingek azok ugrálnak eléggé, bix.hu-ra néha 10ms, néha 80! Normális ez?

-
G4bi89
senior tag
Kezd a t*k*m tele lenni a fiberrel...
Ma is végig szarakodott a net 2-3mega körül van
8helyett legalébb az a kibaszott 6megát hozná de nem azt is csak éjjel hozza 
Bezzeg a pingek most tökéletesek csak a sávszéllel van baj de ,hogy egyszerre lenne jó mind2 áhh nem
Amúgyis szar napom van szóval kicsit ideges vok.

[Szerkesztve] -
Senhi
aktív tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Én szintén a 22. kerben lakom. Meglátásom szerint itt egész tűrhető a szolgáltatás. 4mbitből kb 3,8-at kapok és kb 2 hetente 1x ha megszakad. Tv minősége elmegy bár a sportklubb átkozottúl csíkozódik
Összességében azonban biztosan jobb, mint az adsl a környéken (bár azzal nem volt dolgom az emelések óta). Ha nagyon szar a tré akkor vágjál bele... de ez csak 1 vélemény. -
zukko
csendes tag
Hm várom a válaszokat
[Szerkesztve] -
zukko
csendes tag
Szerbusztok!
Nekem az a bajom, hogy gyenege a jel, legalábbis azt mondták töbszöri betelefonálásom után. Délutánonként majdnem mindíg elmegy az internet kapcsolat, TV az van. Majd kiküldenek egy szerelőt valamikor megnézi a hálózatot.
Kérdés: Ha kijön akkor a házban lévő hálózatot nézi meg? -
FireShadow
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
hmmar latom ezek nem csinalnak adsl-t pedig az volt bennem no mind1, meg rajottem mi az a 8mbites.. aggasztonak tünik a hsz-ek alapjan.. na mind1 varok 1-2 velemenyt

-
FireShadow
senior tag
üdv.
van nekem egy kb 4 eves t-onlány adsl-em ami 8 helyet 3-4mbittel poroszkál és ez hav 11.400-ért, emellé egy laza 6-7k-s havi tv ami hbo-t is tartalmaz de szörnyü fos a minösége
arra gondoltam váltanék erre:
KIT pro
Kábel TV családi csomag
Internet 10 240 Kbit/sec (korlátlan adatforgalommal)
Telefon (Alap plusz díjcsomag)
Ár: 14.990,-
ezzel nem is lenne szünet a netembe mintha adsl-t váltanék más szolgáltatóval kedvezőbbre meg nem is oylan bonyolult
ezt a 10mbitet mennyire garantálják? nem ismerem kabelnet technologiajat.. mennyire szamit hogy milyen messze vagyok a központjuktól? vagy valami befolyásolná a sebességem?
amit itt irogatnak az emberek 8 mbit az nem az adsljükre vonatkozik? ez nem kabelnet topik?
váltsak?
figyelembe véve hogy a mostani netem naponta (24h-nként) ujraindul, és ritka rossz a sebesség/ár aránya 
esetleg valaki bp 22.kerből van errefelé?
[Szerkesztve] -
G4bi89
senior tag
Kezd újra elegem lenni a Fibernetből napok óta estefelé 7óra és 10óra között visszaáll 2megabitre

Kicsit idigesit.Nem várom el,hogy 8megabit legyen mert annyi sose volt még tartosan de azért a 6megabit jó lenne.Pedig már azt hittem végre megcsinálták ''rendesen'' a hálozatot.(majdnem lezajlottak a bővítések is) és beáll rendesen ez meg is volt mert az elmúlt pár hétben nem volt nagy baj,de pár napja újra szórakozik

-
.Bukta..
csendes tag
válasz
medve úr
üzenetére
Hát sok sikert a telefonáláshoz, végre megoldódott barátnőmék fibertelefonos ügye 18 kib@szott nap után......rengeteg telefonálás, levélküldözgetés után végre kijött a szerelő, megnézte a modemet, felhívta a központot és 5 perc alatt újra lett vonal.
18 NAPIG NEM VOLT, de kiszámlázzák majd a teljes havidíjat.
Elmennek a JÓ BÜDÖS.........ba. Ezektől menekülni kell, cigányok!
-
medve úr
csendes tag
hát ez a fibernet még mindig egy fos...
pedig volt egy átmeneti időszak, amikor úgy tűnt, rend lett, de valszeg ez csak azért tűnt így, mert én használtam kevesebbet a netet...
az elmúlt fél évben kétszer lett volna fontos a net, kétszer hagytam bekapcsolva a gépem egész napra otthonra, mert valamit le kellett szednem (tegnap volt a második), no mondanom sem kell, hogy mindkétszer hazaérve azt láttam, hogy nincs internet otthon, a cucc nincs meg, és persze hiába működött egész nap a gépem - amúgy még ma reggel sem volt...
ami a papíron telefonszám, az persze azt hajtogatja: ''átmenetileg ez a szám nem kapcsolható''...
most felirtam azért a másik számot is a weboldalukról, dehát tegnap nem tudtam, mivel nem volt net
ha visszajön, akkor megint hivogathatom őket, hogy ugyan már adják vissza a sávszélességem, merthogy így azért elfelejtik néha, hogy 8Mb-os és nem 2Mb-os és szólni kell nekik persze...
kapják be... -
EmThor
addikt
de most komolyan, semmi hír a telefonról én már nem szólok be nekik... elfelejtették, vagy az invitelnek írjak, hogy mikor jöhetünk át vagy mi van?
-
Rover623
félisten
Fibernet ''ügyfélmegtartó'' stratégia...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Június elején lejár a legutóbbi (mert a hülye fejemmel már régóta törzsközönsége vagyok a cégnek
) két éves hűségnyilatkozatom...
Fent említett cég ahelyett hogy figyelmeztetne erre, és esetleg felhívná a figyelmemet vmilyen újabb kedvező konstrukcióra, simán hozzámvágta a jövő havi számlát...természetesen a fullos, hűségnyilatkozat nélküli teljes áron...
Nesze neked régi ügyfél, kapd be...
Mire számítottak? Hogy nem veszem észre és ezentúl emelt áron veszem igénybe ugyanazt a szart (mert szolgáltatásnak csak nehezen nevezném)...?
Szívem szerint felmondanám ezt a szart, de a gyerek megölne ha most a szünidő kezdetén macerálnám a netet...
Annyit tehetek csak, hogy ha sikerül a héten bejutnom az ügyfélszolgálatra, a hűségnyilatkozat lejártával felbontom a szerződést és kötök egy újat...naná hogy egy számmal kisebbet. A faxom se kérte a 8 megabitet...filmeket nem töltök le (a gyerek se), a böngészéshez meg a játékokhoz pedig elég a 4 megabit is... -
Brett apó
tag
Akkor nem tudom,hogy amit kaptunk levelet tőlük abba miért 5120/384 van?
érdekes de majd megkérdezem őket és megtudják,hogy mi a magyarok istene 
-
Brett apó
tag
Nekem az lenne a kérdésem,hogy multi csomag 5120/384 vagy azaz igaz ami az oldalukon van??

-
Chili7
őstag
Hali!
Milyen stabilitás jellemző a fiber- netjére?
thx -
Hellas
senior tag
Nálatok nem lassú most? Nálam igen...:S
-
Orey
csendes tag
Hi.
Nem találtam másik topikot hogy ezt hol írhatnám le!
Az a helyzet hogy nekünk szét van osztva a net! Egyik haveromhoz kb. 320m hosszúságú most a kábel, de kb. félúton van egy switch, ahol én is vagyok! Egy kis technikai okokból a switch helyére egy toldót áll szándékunkban csatizni, és arra lennék kívácsi hogy szerintetek úgy működni fog e az internet a haveromnak?
ty a helpet!
-
Spirit
őstag
Lessetek át ebbe a topicba, akaratomon kívül kerültem ''kapcsolatba'' a Fiberrel.Egy élmény.Mit lehet ilyenkor tenni?
[link] -
Brett apó
tag
Üdv mindenkinek!
Úgy néz ki a chello-s topik után ide fogok majd járni,de ahogy látom itt is meghalt a hálózat az emelések óta. -
G4bi89
senior tag
Én mostanság meg voltam elégedve a nettel ugyanis 1-2hete rendesen hozza a sebességet még csúcsidőben is meg van 6megabit körül de most este (igaz itt a vihar..) visszaesett 2megabitre

-
Borisz76
nagyúr
Most vasárnap hajnalban elszállt a net....egész délelőtt nem volt semmi.
Biztos vagyok abban ,hogy az eszméletlen nagy vihar volt a bűnös.
Akkorát villámlott és dörgött ,hogy az ablak majd kiszállt a helyéről.
Délutánra helyreállt a rend....csak épp melózom
-
.Bukta..
csendes tag
Úgy befejezték, hogy barátnőméknél már 15.napja nincs telefon!!!!
Eddig 4 hibabejelentő levelet küldtek a fiber honlapján és minden áldott nap telefonálnak az üzenetrögzítőre, mert napközben nem elérhető a telefonos ügyfélszolgálat.
Királyság
-
Borisz76
nagyúr
Sziasztok !!!
Úgy tűnik ,hogy türelem rózsát terem.
Pár napja stabilan jön a 9-10 Mbit
Napszaktól függetlenül !
Feltöltés is megy szépen 512-vel.....sőt néha többel.
Mindez Hajdúszoboszlón.
Remélem másnál is ilyen jó tendenciát mutat a hálózat fejlesztése......
Elméletileg ugye lassan befejezik a munkákat.
Bye. -
bebar
aktív tag
Netet lehet használni két gépen?
V.mi megosztásra gondolok.
[Szerkesztve] -
.Bukta..
csendes tag
Villányban a barátnőméknél 8 napja nincs fibertelefon. Az egész város fel van háborodva, nem egyedi az eset.
Az lenne a kérdésem, hogy ezzel már lehet szerződést bontani? 1,5 hónapja van fiber, ebből elég sokat kimaradt a szolgáltatás, most zsinórban ezt a 8 napot..... és még lehet nincs is vége...
Szóval akinek van javaslata ne tartsa magában!
Köszi -
Hammon Serra
senior tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Jóvanna.

Ez kicsit messze van,de nincs más választásom. -
shabbarulez
őstag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Gugli a barátod.
[link]
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PC Game Pass
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktív hűtéssel mutatkozott be az IQOO 15 Ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- PC's Bövitőkártyák és Egyéb kiegészitők!
- ASUS TUF A17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB)
- A KINCS! ÚJ Dobozos HP ZBook Power G10 Workstation -35% 15,6" Ryzen 9 7940HS 32/1TB RTX 2000 ADA 8GB
- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Szóval pingek terén minden jó 
aztán egy 20percnyi szünet után minden ok volt.

(Ha kikapcsolom pár percre a modemet, ugyanazt a címet kapom...
)
Napszaktól függetlenül !